I_MNL (12-01-13)
Jimmakos: Εγώ ασχολούμαι με ηχοσυστήματα/multimedia/navigation/ηλεκτρολογικά αυτοκινήτων, τεχνικός PC/Δικτύων, καλύπτω μουσικές εκδηλώσεις με δικά μου μηχανήματα όπως Party, γάμους, βαπτίσεις. Θα χαρώ να συνεισφέρω και εγώ όπου φανώ χρήσιμος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 02-01-14 στις 20:44
Δεν ξερω αν εχει βγει παρομοιο θεμα αν και μερικοι ισως εχουν καποιον γνωστο, σας ενημερωνω οτι αναλαμβανω διεκπεραιωσεις ΚΤΕΟ
και ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ι.χ ή φορτηγο με μεικτο βαρος μεχρι 3,5 τονους με παραλαβη-παραδοση στο χωρο σας (εντος Αττικης)!
Για πληροφοριες στο 6977031607
αδιαμφησβητητα εκ των κορυφαιων θεματων που εχω διαβασει μεσα στο
BMWfans.gr που καθε μερα αντιλαμβανομαι πως δεν ειναι ενα κοινο site/forum με bmw αλλα κατι ξεχωριστο,
αξιοι συγχαρητηριων οι εμπνευστες του 1ου ποστ
εν κατακλειδι μια ενχρωμη νοτα το ολο θεμα μεσα στη γκριζα πραγματικοτητα του μεσοπροθεσμου , που δειχνει οτι τα ατομα που ειναι μελη εδω μεσα εκτιμουν αρκετα και σεβονται περισσοτερα
δυστυχως ειμαι ΧΑΝΙΑ αλλα οτιδηποτε χρειαστειτε θα ειμαι στη διαθεση σας
παμε στο ψητο
Α) υιος πτυχιουχου φανοποιου-βαφεα
φανοποιειο - βαφειο απο το 1986
(επισκευες αμαξοματων, επαναφορα σασσι,ενισχυσεις argon ,καλυμπρα , φουρνος , γιαλισματα , κερωματα ,ανακατασκευες παλαιων αυτοκινητων)
εκπτωσεις σε ολα τα μελοι
δωρεαν κοστολογησεις
δωρεαν ελεγχοι οχηματων
https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=206428622525
Β) φοιτητης ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
τμ.Ηλεκτρονικης(Χανια)
μπορω να αναλαβω υπευθυνα με τ συνεργατες μου
1 συστηματα ασφαλειας(καμερες)
2 συναγερμοι ,GSM
3 πυρασφαλεις-πυρανιχνευσεις
3 ασυρματα δικτυα (ιντερνετ)
4 παρεγγελιοληψιες
και οτι εχει σχεση με ηλεκτρονικα γενικοτερα
φυσικα ιδικες τιμες σε ολα τα μελη
Γ) κατοικος Χανιων
δλδ προτασεις συμβουλες για τα παντα
Στο νομο μου ειτε ειναι θεματα τουρισμου ειτε οχι
![]()
Μακριά από εμάς,αλλά άμα χρειαστείτε ιατρο ή πληροφορίες για καλούς γιατρούς από όλες τις ειδικότητες ,χειρουργείο και γενικά για πληροφορίες στο χώρο της υγείας εδώ είμαστε!!
Από αυτοκινητιστικής πλευράς όσο μπορω σε θέματα ντριφτ,πίστας και καλής παρέας πάλι εδώ είμαστε!!
UP YOURS!
Οτι χρειαστουν μελη απο το club σε θεματα υγειας και ειδικα σε ακτινολογικο,μικροβιολογι ο και πυρηνικο κομματι ευχαριστως να βοηθησω ειτε με συμβουλες η με οτι εξετασεις χρειαστουνε στο διαγνωστικο μου κεντρο
Ευχαριστουμε ΟΛΑ τα παιδια για τις υπηρεσιες που προσφερουν στον χωρο μας!
Οντως, ειναι ενα πολυ δυνατο κομματι αυτο, που κανει το φορουμ ΜΑΣ να ξεχωριζει!
Ειδικα στους δυσκολους καιρους που θα διανυσουμε, καλο ειναι να εχουμε καλυτερες αντιμετωπισεις στις αναζητησεις μας μεσω ''δικων μας'' ανθρωπων!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Z4 DCT (30-08-11)
ωχ θα το αναλαβουμε και αυτο?????