επεισοδιο Νο 2 τυπαρας με Χ5
Κατεβαζω τον ερωτα λογω γιορτης την Παρασκευη κατα τις 8 στο Alou fun park για να παμε για τα σχετικα στο kindom τρενακια,ελεφαντακια,καρου ζελ κλπ...
Εχει εναν μονοδρομο αναμεσα σε kindom -alou που και στις δυο πλευρες παρκαρουν οποτε μενει λιγος χωρος αν τυχον συναντηθουν 2 αυτοκινητα...
μπαινω λοιπον και απο την αρχη του δρομου καταλαβαινω οτι θα κανω κανα δυο γυρους αφου μεχρι το τελος του δρομου βλεπω παρκαρισμενα δεξια-αριστερα..
Ξεπροβαλει στη ακρη ,αντιθετα φυσικα ενα Χ5 και ερχεται αργα οπως και εγω προς το μερος μου..
Ναταλια-μπαμπα κοιτα ενα bmw ερχετε αναποδα...
εγω-ναι το βλεπω (ο ******ς απο μεσα μου)
Ναταλια-τι ωραιο μεγαλο αλλα πως θα περασουμε???
εγω-θα σταματησει και θα κανει χωρο η πισω.
Ελα ομως που ο χωρος δεν με χωραγε και ο τυπος δεν ηθελε να κανει 5 μετρα πισω να με αφησει να φυγω,εντωμεταξυ ακομα δεν ερχεται κανεις πισω μου..
Αναβω μια τα φωτα μπας και αλλα τιποτα..
εγω-Θα κανεις λιγο πισω να περασω ??εισαι αντιθεταααα
Χ5- ελα σε παιρνει
εγω-δεν χωραει
Χ5- ελα ελα σε παιρνει(πιο δυνατα)
Ναταλια-μπαμπα αργουμε...
εγω-δεν χωραει κανε λιγο πισω εχει στροφη να περασω
Χ5-ελα ρε φιλε ,κουβας ειναι περνα..
εγω-κουβας ξεκουβας κανε πισω να τελειωνουμε με το κασονι σου ..δεν χωραμε και εισαι και αντιθετα...
Ερχονται απο πισω και αρχιζει το κορναρισμα,ωραια λεω θα πεσει γελιο...
Ο τυπος με οικογενεια μεσα αρχιζει να τα παιρνει και ερχεται ακριβως πανω στο φτερο του 307 ,λεω εδω ειμαστε κανω δεξια το ελαχιστο που βρηκα ηταν καθρεπτης απο οπελ και πραγματικα δεν χωραμε...
Κατεβαινει ο οδηγος του πισω οχηματος (εγω προσπαθω να εχω το παιδι καλμα που ηδη εχει ταραχτει) και αρχιζει ρεσιταλ με φωνες και χειρονομιες στον Χ5
Αποφασιζει να κανει πισω ο "αρχοντας" με το βλεμμα του Νικολσον στον λυκανθρωπο και φτανει εκει που εστριψε ,οποτε εχουμε στροφη και χωρο να περασουμε ολοι οι αμοιροι με τα "κουβαδακια" μας.
Φτανοντας στο παραθυρο του και αφου βριζει μαλ@@ες κλπ του κανω ενα χαιρετισμο με το μεσοδακτυλο και φευγω...
Ναταλια-μπαμπα καλα τρελος ηταν και μας εβριζε??
εγω-μπα το αμαξι του φταιει που ειναι κασονι.παμε για παιχνιδι ...
Ναταλια-τι κασονι μπαμπα BMW ηταν ..καλα δεν το ειδες???
ποσο σε ηρεμει η εννοια του παιδιου....