Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω φοιτω στο ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και γουσταρω πολυ και με το ασυλο και με την χαλαροτητα και με ολα.....χεστηκα για τα ξενα πανεπιστημια,,,εζησα την ζωουλα μου παρτυ,ξενυχτια,γκομενες και δεν εχω κανενα αποθημενο ,,και ουτε λυσαω να ρθω στην Ελλαδα οπως πολλοι ελληνες φοιτητες του εξωτερικου για να παρω 2 μερες ανασες ζωης γιατι στο εξωτερικο υποφερω.......και γιατι ειμαι ελληνας και δεν με πειραζει να αργω αλλα να ΖΩ

2. The Following User Says Thank You to GIWRGOSPR For This Useful Post:

giannis_compact (30-08-11)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω φοιτω στο ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και γουσταρω πολυ και με το ασυλο και με την χαλαροτητα και με ολα.....χεστηκα για τα ξενα πανεπιστημια,,,εζησα την ζωουλα μου παρτυ,ξενυχτια,γκομενες και δεν εχω κανενα αποθημενο ,,και ουτε λυσαω να ρθω στην Ελλαδα οπως πολλοι ελληνες φοιτητες του εξωτερικου για να παρω 2 μερες ανασες ζωης γιατι στο εξωτερικο υποφερω.......και γιατι ειμαι ελληνας και δεν με πειραζει να αργω αλλα να ΖΩ
    Οκ φίλε μπράβο. Στα 26 τους άλλοι έχουν πάρει πτυχίο, μαστερς, έχουν τελειώσει και στρατιωτικό (όχι 9 μήνες αλλά καμία 20αρια), δουλεύουν και προσφέρουν στον εαυτό τους και στην κοινωνία. Πολύ καλά κανείς και ΖΕΙΣ αλλά ελπίζω να μην είσαι απ΄ αυτούς που θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις προς το κράτος και το κοινωνικο σύνολο και βέβαια ελπίζω να μη σου φταίνε για όλα οι άλλοι όταν τα βρίσκεις μπαστουνια στη ζωή σου.... μαγκιά σου που μπορείς και ζεις και το λες, μπορεί το μέλλον σου να είναι ήδη τακτοποιημενο...Αλλά κάποιοι που δουλεύουν απ΄ τα 25 τους και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ δε χαίρονται ιδιαίτερα όταν το σύστημα του Πολυτεχνειου σου συντηρεί αυτούς που θέλουν να ζουν και όταν αποφασίσουν μπορεί και να τελειώσουν τη σχολη τους.
    Επίσης καλά θα κανεις να εντάσεις τον εαυτό σου στους νεοέλληνες και όχι στους Έλληνες......τεράστια η διάφορα να ξέρεις. Και επειδή μάλλον δε ξέρεις σου λέω ότι ο Έλληνας ήταν πάντα πολύ εργατικός, πολύ φιλοτιμος και πολύ συνεπής σε όλα του. Ο ωχαδερφισμος είναι πολύ μοντέρνα αντίληψη άσχετα αν είναι πολύ διαδεδομένη.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

deepBLUE (28-08-11), Kostas_1 (28-08-11), Stathis (27-08-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπραβο φιλε και εις ανωτερα...
    και εννοω στα παρτυ, τα ξενυχτια και τις γκομενες...
    αφου αυτο σε ενδιαφερει...

οσο για την αργοπορια, εσενα δεν σε πειραζει αλλα ισως πειραζει αυτους που σε περιμενουν, οπως και τα κοροϊδα που πληρωνουν τις σπουδες σου με τους φορους τους...
    αλλα τι να σε νοιαζει, αφου εσυ περνας καλα και γουσταρεις χαλαροτητα, χεστηκες για τους αλλους, ε?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP