Σελίδα 9 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 183

Θέμα: ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο γινεται τις πιο πολλες φορες οταν πατε στο τοπικο αστυνομικο τμημα. Οταν σας συμβαινει οτιδηποτε και περαν του αυτοκινητου που πρεπει να επεμβει η αστυνομια θα παιρνετε τηλεφωνο κατευθειαν στο 100. Οταν η ομαδα ΔΙ.ΑΣ επιλαμβανεται σε περιστατικα οπως πεφτουν οι πευκοβελονες του γειτονα στο κεφαλι μου, δεν νομιζω πως θα αφησει μια κλοπη αυτοκινητου που συμβαινει τωρα χωρις να επιληφθει. Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
    quattro ist fur sissies

2. The Following 4 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Leonidas_E39 (05-10-17), nikos valvetronic (18-12-17), Samaro (05-10-17), Thodor (06-10-17)

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

4. The Following User Says Thank You to anisos For This Useful Post:

BILL007 (09-10-17)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

6. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (17-12-17)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί δεν γράφουνε την εθνικότητα του?
    insane in the ///Midbrain

Rides
    0

Προεπιλογή

πάει η παραγγελιά.....

Rides
    0

Προεπιλογή

Σίγουρα είχαν πληροφορία και έψαχναν το συγκεκριμένο μοντέλο. Ενα σωρό φορές έχω βγει από το πλοίο στην Πάτρα προερχόμενοι από Ιταλία κι εγώ κι ο φίλος μου και ποτέ δεν μας σταμάτησαν.

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Wink

Προσοχή !!! Αλλάζουν γρήγορα χέρια....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

11. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

gant (23-04-18)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδία καλησπέρα. Εχθές το βράδυ γύρω στις 2 μου έκλεψαν το αμάξι από την πιλοτή της πολυκατοικίας, περιοχή Χολαργός. Το αμάξι είναι ένα μαύρο Ζ4Μ με κόκκινα καθίσματα δερμάτινα και πινακίδα ΙΕΖ-6078. Το ξέρω ότι ψάχνω ψίλους στα άχυρα αλλά σας παρακαλώ εάν ακούσει κάποιος κάτι η ξέρει κάποιον που θα μπορούσε να ξέρει θα του δώσω αμοιβή.

Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο πίσω από άλλο αμάξι, το οποίο και έσπασαν το τζάμι και το μετακίνησαν. Επίσης το αμάξι είχε συναγερμό, αντικλεπτικό τιμονιού disklock καθώς και διακόπτη για τα ρεύματα.

Το αμάξι επίσης φορούσε διάφορα καλούδια πάνω και εισαγωγή CSL Airbox Karbonius. Το αναφέρω μήπως κάποιος δει να πωλούνται κάπου σαν ανταλλακτικό γιατί είναι το πρώτο που θα βάλουν για πούλημα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

13. The Following 3 Users Say Thank You to FD3S For This Useful Post:

BILL007 (22-02-19), LEONIDASKAL (22-02-19), Ptboul (22-02-19)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο FD3S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδία καλησπέρα. Εχθές το βράδυ γύρω στις 2 μου έκλεψαν το αμάξι από την πιλοτή της πολυκατοικίας, περιοχή Χολαργός. Το αμάξι είναι ένα μαύρο Ζ4Μ με κόκκινα καθίσματα δερμάτινα και πινακίδα ΙΕΖ-6078. Το ξέρω ότι ψάχνω ψίλους στα άχυρα αλλά σας παρακαλώ εάν ακούσει κάποιος κάτι η ξέρει κάποιον που θα μπορούσε να ξέρει θα του δώσω αμοιβή.

Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο πίσω από άλλο αμάξι, το οποίο και έσπασαν το τζάμι και το μετακίνησαν. Επίσης το αμάξι είχε συναγερμό, αντικλεπτικό τιμονιού disklock καθώς και διακόπτη για τα ρεύματα.

Το αμάξι επίσης φορούσε διάφορα καλούδια πάνω και εισαγωγή CSL Airbox Karbonius. Το αναφέρω μήπως κάποιος δει να πωλούνται κάπου σαν ανταλλακτικό γιατί είναι το πρώτο που θα βάλουν για πούλημα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ελπιζω φιλε μου να εισαι τυχερος και να το βρεις το αμαξι!! μου κανει τρομερη εντυπωση που μπορεσαν και το εκλεψαν με ολα αυτα που ειχες πανω (συναγερμό, αντικλεπτικό τιμονιού, και διακόπτη για την παροχη ρευματος) !!!!
    εκτος απο μια καλή ασφαλιστικη τι αλλο πρεπει κανεις να βαλει για να προστατευσει το αμαξι του !!!!??? :-(

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τι λέτε ρε παιδιά...

Είναι απίστευτο το τι θα κάνουν για να βουτήξουν αυτοκίνητο που έχουν σταμπάρει.

Κακό ψόφο να 'χουν.

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP