ποιοι εγκληματιες μωρε;που τα ειδατε γραμμενα αυτα;εγω που ειμαι ολη μερα στο πανεπιστημιο γιατι δ τους βλεπω;ποιοι ευπλαστοι χαρακτηρες;τι εχουμε εμεις που σπουδαζουμε για να μας κανουν οτι θελουν;χαζα ειμαστε;σε τι διαφερουν οι φοιτητες απο τους αλλους που χειραγωγουνται ευκολα;πραγματικα δ το καταλαβαινω...και φυσικα να φυγουν τα κομματα και ο συνδικαλισμος απο το πανεπιστημιο...το ασυλο σε τι το εμποδιζει; δ μπορω να καταλαβω...αν δεν κανω λαθος ο αντρεας εβαλε το συνδικαλισμο στο πανεπιστημιο.ελληνικη πρωτοτυπια...ασ παρει το πασοκ η νδ το κκε το συριζα και οι λοιποι τους συνδικαλιστες τους απο το πανεπιστημιο...αυτοι τους βαζουν τι σχεση εχει το ασυλο;α και κατι αλλο το οτι δ υπαρχουν καδρα και εργα τεχνης στο πανεπιστημιο φταιει το ασυλο;εδω το κρατος δ πληρωνει τους καθηγητες...πολλες σχολες κανουν μαθημα σε κοντεινερ...το κρατος δινει ελαχιστα χρηματα...ελεος αυτη η συγκριση με το εξωτερικο...αυτες οι ζημιες γινονται σε μεμομενα τμηματα της πρωτευουσας...αφου ολοι το βλεπετε οτι κανουν οτι τους περναει απο το χερι για να μασ υποδουλωσουν...ειτε αυτα λεγονται τελη ειτε εκτατες εισφορες ειτε με μειωση μισθων...τοσα χρονια που προσπαθουν να καταργησουν το ασυλό το κανουν για να μην γινονται οι δηθεν ζημιες που ετσι κ αλλιως δ επισκευαζουν?πραγματικα το πιστευετε;ακομα δ εχω ψηφισει γιατι γραφω απο κινητο...
βασικα εχω ψηφισει περισυ αποτι βλεπω αλλα πραγματικα δεν ξερω τι γιατι εχω αλλαξει τον τροπο που βλεπω τα πραγματα σημερα

Απάντηση με παράθεση