Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

τα παρτυ τα κανουν οι πλουσιες παραταξεις για να αποπροσανατολισουν τους φοιτητες...το ασυλο αποτελει παρελθον...γυρω στις 10 ιουλιου ειχα ερθει αθηνα και πηγα μια βολτα συνταγμα να δω τι γινεται... Τα πραγματα ειχαν ηρεμησει...λιγοι διαδηλωτες να χωρευουν και κατι πιτσιρικια να μουτζωνουν τη βουλη...εντυπωση και απογοητευση ξερετε τι μου δημιουργησε;οι εντεκα κλουβες που μπορεσα και μετρησα γυρω απο τι βουλη και πιτσιρικαδες αστυνομους στην ηλικια μου να καθετε κατω απο οτι σκια ευρισκαν να ξεκουραστουν απο την ορθοστασια...και λεω μεσα μου ρε ****** μου τι ειναι αυτα;ενας μικρος στρατος εξω απο τι βουλη;γιατι;αφου ο κοσμος δ θελει ,διαμαρτυρεται...ε μολις αντικρυσα αυτη τη χουντα ειπα ενταξει πλεον δ περναει το δικο μας.δ μετραει η αποψη μας...ποιο ασυλο και μαλακιες;εν μιαν νυκτη καταργηθηκε.. Και καλοκαιρινη μαλιστα...και πολλα θα ακολουθησουν,Α και κατι αλλο(δ το λεω καθολου ειρωνικα)μιας και το θεμα αυτο ειναι ενος χρονου και...θα ηθελα να εκφερουν εκνεου αποψη μερικα μελη που ελεγαν ναι να καταργηθει το ασυλο στο 2010 ειμαστε ανθρωποι ελευθεροι...δ μας εμποδιζει κανενας...τοτε που δ ειχαν συμβει τα γεγονοτα με τους αγανακτισμενους και τα σκηνικα χουντασ που ζησαμε πριν λιγο καιρο...πραγματικα θα ηθελα να δω αν εχετε εστω και λιγο διαφορετικη αποψη μετα τα προσφατα γεγονοτα(ρωταω πραγματικα απο ενδιαφερόν και χωρισ ειρωνεια...επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα!)

2. The Following User Says Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

Driver M (26-08-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν διάβασα(ακόμα) όλες τις απόψεις αλλά ''ψήφησα'' την κατάργηση... βασικά έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να υπάρχει ''άσυλο ιδεών'' και οχι άσυλο για παράνομες πράξεις! Και το σημαντικότερο πιστεύω είναι να ξεκουμπιστούν τα γ@μωκόμματα απο τα πανεπιστήμια!!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following 6 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

A8hnaios (26-08-11), Dimzan (26-08-11), joseph (26-08-11), Leonidas_E39 (26-08-11), Nikos (26-08-11), Thomelef (26-08-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν διάβασα(ακόμα) όλες τις απόψεις αλλά ''ψήφησα'' την κατάργηση... βασικά έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να υπάρχει ''άσυλο ιδεών'' και οχι άσυλο για παράνομες πράξεις! Και το σημαντικότερο πιστεύω είναι να ξεκουμπιστούν τα γ@μωκόμματα απο τα πανεπιστήμια!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Jimmakos (26-08-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •