Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: Mythblusters?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι αλλα οι μετρησεις ειναι παντα στους ιδιους δρομους?παιζει ρολο και που εχεις κινηθει τι ταξιδια εχεις κανει κλπ. πολυ σωστη η παρατηρηση αλλα αν σε ενα 16αρι βαλεις πισω 255(οπως και εβγαινε με αυτο το σεταπ απ την μανα του το 316 με 18αρες)τοτε η καταναλωση και οι επιδοσεις αυξανονται και μειωνονται δραματικα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 25-08-11 στις 19:54

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα οι μετρησεις ειναι παντα στους ιδιους δρομους?παιζει ρολο και που εχεις κινηθει τι ταξιδια εχεις κανει κλπ. πολυ σωστη η παρατηρηση αλλα αν σε ενα 16αρι βαλεις πισω 255(οπως και εβγαινε με αυτο το σεταπ απ την μανα του το 316 με 18αρες)τοτε η καταναλωση και οι επιδοσεις αυξανονται και μειωνονται δραματικα
    Πανο είσαι απρόσεκτος, θα σε μαλώσω! Για το 255 γράφω στην αρχή. Το ξαναγράφω πάλι, δεν κάνει. Τώρα για τους δρόμους, στα 80% είναι οι ίδιοι, εθνική Θεσσαλονίκης - Αθηνών, Χαλκιδική, Εγνατία προς Αλεξσίτυ και η πόλη μέσα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακόμα και αν είχε αξιόλογη διαφορά στην κατανάλωση, η συγκεκριμένη 18αρα Μπακ είναι τόσο όμορφη που θα της το συγχωρούσα Προσωπική μου προυπόθεση θα ήταν να μην έχω ενοχλητική υποβάθμιση της άνεσης.

Στο δικό μου 46 κουπέ προ-φεισλιφτ, είχα μείνει στις μαμά 16αρες μέχρι και που το πούλησα.

Γιώργο τη βρίσκω πολύ σωστή τη μέτρηση κατανάλωσης που κάνεις.

4. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

gant (25-08-11), S8N (25-08-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP