Να καταργηθεί γιατί πολύ ξεσαλώσανε τα τσογλάνια που αντί να μάθουν 5 γράμματα πληρώνουν μαλιοκέφαλα οι γονείς και αυτά το μόνο που μαθαίνουν είναι το ταβερνόξυλο!
Και μετά μην πειράξετε τρίχα γιατί είναι άσυλο το πανεπιστήμιο! Βρε ούστ!
Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο
Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο
Να καταργηθεί γιατί πολύ ξεσαλώσανε τα τσογλάνια που αντί να μάθουν 5 γράμματα πληρώνουν μαλιοκέφαλα οι γονείς και αυτά το μόνο που μαθαίνουν είναι το ταβερνόξυλο!
Και μετά μην πειράξετε τρίχα γιατί είναι άσυλο το πανεπιστήμιο! Βρε ούστ!
συγνωμη...να φανταστω οτι σπουδαζεις και τα εχεις δει ολα αυτα ετσι?και οτι δεν ειναι απο αυτα π ακους γυρω σου ετσι....
γιατι εγω εχω αλλη αποψη για μας που σπουδαζουμε αλλα δεν ξερω ποιος μπορει να εχει δικιο εγω που ειμαι μεσα ή εσυ?
δεν ξερω ποιος σου ειπε οτι δεν μαθαινουμε γραμματα...αλλα εγω ο αδερφος μ οι συμφοιτητες μ και οι φιλοι μ ειμαστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ στη σχολη{πολυτεχνειο}...και δεν ειμαστε λιγοι σε πληροφορω...ουτε παιζουμε ταβερνοξυλο ουτε μαθαινουμε 5 γραμματα.
το αν καποιοι σπουδαζοντας κανουν τουρισμο μαλλον δικο τους θεμα οχι δικο μ ουτε δικο σου..κακο του κεφαλιου τους κανουν
Δυστηχώς δεν σπούδασα αν και το ήθελα/θέλω, μέχρι ένα ΤΕΕ πήγα. Αλλά απο ότι βλέπω να γίνεται λεω φίλε μου.... Δυστηχώς υπάρχουν αρκετοί που χαλάνε όλο το θέμα και είναι η πλειοψηφία! Δυστηχώς!
Εγώ προσωπικά είμαι με τα παιδιά που σπουδάζουν και μαθαίνουν.... Όχι με τους πράσινους/κόκκινους/μπλέ που έχουν κάνει το πολυτεχνείο γκέτο των κομμάτων!![]()