Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Αμορτισερ- ελατηρια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντος αν ακομα δεν εχεις διαλεξει ελατηρια, θα προτεινα τα vogtland που τα εχω στο e36 μου εδω και 3 χρονια (90000χλμ). Ειναι πιο σφικτα απο τη μαμα σπορ αναρτηση και ταυτοχρονα δεν επηρρεαζεται η ανεση σημαντικα. Για την ακριβεια μαλλον πεφτει σε λακουβες πιο ομαλα απο την σπορ μαμα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια μια ερωτηση μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξω την αναρτηση μαζι με τα ελατηρια στο αμαξι μου.Η μαμα αναρτηση σε 316i Ε46 Facelift τι μαρκα ειναι;Εαν και ειμαι σχετικα ευχαριστημενος με το τροπο λειτουργειας τους σκεφτομαι μηπως στραφω σε καποια αλλη λυση, διχως να χασω πολυ σε ανεση και σκεφτομαι για αυτα που φοραει το Μ Pack εαν μπαινουν βεβαια.Ευχαριστω εκ τω προτερων
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis e46 : 09-09-11 στις 17:04

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια μια ερωτηση μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξω την αναρτηση μαζι με τα ελατηρια στο αμαξι μου.Η μαμα αναρτηση σε 316i Ε46 Facelift τι μαρκα ειναι;Εαν και ειμαι σχετικα ευχαριστημενος με το τροπο λειτουργειας τους σκεφτομαι μηπως στραφω σε καποια αλλη λυση, διχως να χασω πολυ σε ανεση και σκεφτομαι για αυτα που φοραει το Μ Pack εαν μπαινουν βεβαια.Ευχαριστω εκ τω προτερων
    Κουπέ η τετράθυρο?
    Τα facelift κουπέ φοράνε απ το εργοστάσιο τα m-pack ελατήρια (1,5cm χαμηλότερα) και σκληρότερα ελατήρια απ τα τετράθυρα, διαφορετικά όμως απ τα m-pack. Τα τετράθυρα φορούν τα νορμαλ ελατήρια.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP