αυτοι οι ιμαντες![]()
αυτοι οι ιμαντες![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Επιστροφή από Τσεβά,
Ξανατοποθετήθηκε ο ιμάντας (εχει λιγη δουλίτσα..) air condiiton ok, ωστόσο αυτό που είχα παρατηρήσει και παλιότερα είναι ότι κάνει έναν περίεργο με μεταλλική χροιά θόρυβο, ο οποίος ειχε σταματησει τις 2 μέρες που ήμουν με τον ιμάντα στο χέρι.
Ειπαμε να αλλάξουμε τον ιμάντα στην επόμενη επίσκεψη στο συνεργείο..
Τώρα τι άλλο να συμβαίνει...
τωρα που εχεις κλιμα ελα στο κοπα σημερα για υδρομασαζ![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
beliris (25-08-11)
Τι μου θύμησες! Έβλεπα τον πατέρα μου να πιάνει 4 καλσόν να τα στρίβει μεταξύ τους και να το βάζει στην θέση του ιμάντα! Πολύ γέλιο έδινες στροφές και το καντράν γινόταν Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Αφού βγήκε άθικτο δεν είχαν τεντώσει καλά τον τεντωτήρα......
Το κομπρεσσέρ μόλις κομπλάρει δεν μπορείς να το γυρίσεις ούτε με καστάνια πόσο μάλλον με το χέρι! "Φρενάρει" πολύ τον κινητήρα![]()
Πριν 2 χρονια το δικο μου πετουσε τον ιμαντα συνεχως (καθε βδομαδα). Το προβλημα ηταν στην τροχαλια του εκεντροφορου που ενω γυρω- γυρω ειναι μεταλλικος, στην μεση ειναι απο καουτσουκ. Αυτο με τα χρονια και τις θερμοκρασιες ειχε αρχισει να χανει την ακαμψια του με αποτελεσμα ολη η τροχαλια να στραβωνει εστω και για μισο χιλιοστο και να πεταει τον ιμαντα. Το δικο μου ομως δεν ειχε τεντωτηρα και η επανατοποθετηση του λουριου ηταν μανικι. Τελικα αλλαξα η τροχαλια και απο τοτε ολα οκ.
Edit: Τωρα ειδα πως εχουμε τον ιδιο κινητηρα.. Οποτε μαλλον κι σε εσενα αυτο συμβαινει.. Αν ξαναβγει πες τους εκει που θα πας να βαλουν το λουρι, να "παιξουν" λιγο τον την τροχαλια με το χερι, οχι γυρω- γυρω, αλλα δεξια- αριστερα, να δουν αν παρεκλινει εστω και στο ελάχιστο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη strof : 23-08-11 στις 18:26
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
katsaraios (26-08-11), Nino (23-08-11)
Και εγώ αυτό το πρόβλαημα αντιμετώπισα. Είχε σκουριάσει και δεν ξεβίδωνε με τίποτα. Μέχρι και γράσο έβαλε! Μέχρι που έσπασε το κλειδί που προσπαθούσε ο μάστορας να την ξεβιδώσει. Πήγε και αγόρασε ένα μεγαλύτερο- ενισχυμένο- που χρησιμοποιούν στα φορτηγά και με αυτό την έλυσε αμέσως (εννοείται χειροκίνητα, αυτά με τον αέρα δεν κάνουν τίποτα). Λίγο wd-40 να βάλει να το αφήσει λίγο και με ένα μεγαλύτερο κλειδί πιστεύω θα ξεβιδώσει. Αυτό να τους πεις να κάνουν. Πιστεύω να έβαλαν στην τάπα κάτω από το σαζμάν κόντρα να μην γυρίζει ο στρόφαλος ελεύθερα???
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Ρε παιδιά θα μας τρελάνουν; Υπάρχει ειδικό εργαλείο για αυτήν την δουλειά με τεράστια μανελα και ειδικές ασφάλειες που ποιανουν πάνω στην τροχαλια αλλιώς δυναμοκλειδο θυριο και αεροκλειδο, είναι όντως πολυ δυσκολο να λυθεί γιατί δενετε με πολλα κιλά και μπλοκαρει αλλα δεν θα τους μάθετε και την δουλειά τους δηλαδή αν του έρθει ένας να λύσει μοτέρ τον διώχνει; Υ.γ πες του να ποιασει την βιδα με μια μανελα και να την κοντραρει στο θολο έτσι ώστε να μην αφήνει να γυρίσει το μοτέρ να πατήσει συμπλεκτη να το τσουλησει με 3η και να αφήσει συμπλεκτη χαχαχα λύνεται για πλάκα