Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: The Turbo Era - ορθο το αναγκαιο;

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντως στο θεμα του 207 μιας και αναφερθηκε.

Οταν πρωτοκυκλοφορησε την ειχα πατησει.
    Φιλος το ειχε μολις ψωνισει και ειχε ξηλωσει το gt απο πισω.
    Με πηγε μια βολτα, οδηγησε και οδηγησα... Και δεν πηρα πρεφα οτι ειναι τουρμπο(βεβαιως δεν το εσκισα, ειπαμε... Κουτα ηταν το τουτου!).

Η βολτα συνεχιστηκα και εμενα λιγο μ@λ@κας στη βολτα απο τον τροπο που φορτωνε την 5η του κατω απο τις 3.000...

"Θα το ανοιξουμε με το 214?" μου λεει...

"Πως γινεται να φορτωνει ετσι? Το πολυ απο σταση μεχρι τα 100... Αλλιως θα κλαιμε!" του απαντω....

Εδω να επισημανουμε οτι μου τη φυλαγε γιατι πριν το 207 η μητερα του ειχε ενα 206 1,6 το οποιο φυσικα και του ειχα ξηλωσει τα σωβρακα με το 214 υπο ολες τις συνθηκες

Το ανοιγμα στηνεται και κατεβαινω νιωθωντας οτι κατι παιζει και θα παω απο ροπη σε αντιθεση με την προηγουμενη φορα...
    Μα καλα τι ειχαν κανει στον καινουριο 1,6(ημουν και αδιαβαστος...).

Ξεκινησα φυσικα μπουνια και (ισως και επειδη το λυπονταν το παιδι, αναθεμα να ειχε 2.000χλμ) του παιρνω την πρωτη.
    Πρεπει να ηταν 3 καροτσες.
    2α και αρχιζει να μαζευει, ο κεντρικος μου καθρεπτης αρχιζει να γινεται πολυ φωτεινος...
    Την κρατησα πολυ τη δευτερα ομως (7000+ και περιπου 120 χλμ,,, εννοειται οτι παρολο που ειχαμε πει μεχρι τα 100 θα συνεχιζαμε μεχρι τα 200... Μισες δουλειες α κανουμε??) και οσο ηταν μεσα το 207 ηταν πισω...
    Κουμπωνω τριτη και κυριολεκτικα πανικοβληθηκα.
    Με περασε σα σταματημενο και σταθηκε 3 αμαξια μπροστα...
    Μετα κρατιωνταν εκει(συνεχιζε να με δουλευει ο !@#$%).

Τες πα μετα παμε παρκαρουμε το δικο μου και παμε παρεα βραδινη βολτα τραμπουκισμου με το 207.
    Το οδηγω και εγω και μιας και ηδη ειχε φαει την πρωτη το παω μια μεχρι ψηλα...
    Η πλατη μου στις μεσαιες μπηχτηκε καπως εντονα στην πλατη.
    Τι γινεται ρε εδω??

"Χε χε... Τουρμπακι" μου λεει...
    "Πλακα κανεις? Ποτε το βγαλαν? Δεν του φαινεται..."...

Αφου ανεβηκαμε μπουνια τη διαδρομη προς το νοσοκομειο και επιστρεψαμε απο την πισω μερια(παλι μπουνια) φερναμε πανω κατω στον περιφερειακο...

Ξαφνου ενα προηγουμενο ραλακι ψιλοκαγκουρεμενο...
    "Στησου διπλα του"... μου λεει και φυσικα στηθηκα.................................... ........

ΥΓ τωρα το παλικαρι κυκλοφορει με ενα αρκετα δυνατο Α3. Εμφανιστηκε και στις Σερρες καποια στιγμη. Παρολο που ειναι αρκετα δυνατος οποτε ταξιδευουμε παρεα και τον ακολουθω παντα καιω παραπανω.
    Υποψιν οτι με το 2.200 βγαζω 5,8 σε ταξιδι οικονομικα και δεν μπορω να περασω το 14 οσο μπουνια και να το παω.
    Μεσα στην πολη (Πατρα γιατι αρτα δεν μετραει για εντος πολης) παιζω στα 10 λιτρα ανα 100 μαζι με τα μποτιλιαρισματα...

Ο αδερφος μου με ενα 20vt (σε καροτσα Α4 τωρα και με quattro) ομοιως τσιγκλισμενο παλι καιει λιγα... Και πιο λιγα απο εμενα και ας εχει παλι παραπανω δυναμη και ροπη.

Το 207 δε μαθαμε ποσο καιει.
    Για την ακριβεια δεν ξερω καν αν ελεγε καπου την καταναλωση...
    Αλλες τοτε οι εποχες αλλα τα μυαλα.
    Απλως κοιταζαμε να μην του εξαερωσουμε την τουρμπινα.

Υπαρχει ακομα. Το εχει η μητερα του.
    Ισως το παμε μια βολτα καποια στιγμη να δουμε ποσο καιει.
    Εχω και καιρο να τον δω...
    Προβλεπεται περιεργη βολτα αποψε!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

GiannisRob (22-08-11), m-power_01 (22-08-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP