Αν τουρμπίσει το 3-λιτρο, η ροπή (μιλάμε για τουλάχιστον 40 κιλά) δεν θα αφήσει πολλή ζωή στο εργοστασιακό.
Κι εγώ κι ο deepBlue τα αλλάξαμε και πήγαμε στη λύση που έγραψα, απο νωρίς.
+βολαν
Ειναι μια αξιοπιστη λυση και μαλιστα με ανταλλακτικα bmw !!
Η συμπεριφορα του συμπλεκτη ειναι εντελως φιλικη και βατη !!!
To συγκεκριμενο βολαν ειναι μονης μαζας και ειναι ιδιαιτερα ελαφρυ και εκτος του οτι αντεχει τη δυναμη ο δισκος, στροφαρει και πιο γρηγορα
Ο Μαμα δισκος πλατο στο δικο μου τουλαχιστον 2 μηνες το πολυ εβγαζε.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Εγω λεω να βαλει τι ειναι να βαλει, και επειτα ασχολειτε επιμερους και με την μεταδοση.
Εγω θεωρω οτι τα 100 επιπλεον αλογα δεν θα δημιουργησουν τετοιο προβλημα. Δεν γνωριζω βεβαια, απλα η γνωμη μου ειναι...πρωτα κανε και μετα κρινε.
sympether with chiefτης
συμπιεση επεσε στο 8,5:1
σφυρηλατα πιστονια κ μπιελες!
τριμεταλικα κουζινετα
βιδες ARP παντου
retainers τιτανιου!
κατι ψιλολογια εμειναν να παρουμε κ σιγα σιγα θα βαλουμε μπρος για την τοποθετηση
bill_m3 (21-09-13), deepBLUE (21-09-13), Leonidas_E39 (21-09-13), Nick bmwlover (07-04-14), Panos 316T (21-09-13), pilot (21-09-13), scania124 (21-09-13), VanVIC (21-09-13), Vassilis ///M (21-09-13), wheelman (21-09-13), zaharias (21-09-13)
Χαιρομαι για σενα!!!! αγορι τρελο!!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!
Μπραβο φιλε.. καλη κινηση.. Ετσι θα εχεις μια καλη βαση και σιγα σιγα θα το "χτισεις"..
Ευχομαι να πανε ολα καλα και το external να ειναι Ντουφεκι κατω Χρησταρα μου..
Το βασικοτερο στο τελος... θα ειναι το προγραμμα..!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανυπομονω να το δω απο κοντα φιλε!!!! Και καποια στιγμη τελειωμενο!!!!!!!
ΧΙΟΣ-CHIOS
mormon (21-09-13)
Παιδια σας υπερευχαριστω ολους σας!
για οτι νεοτερη απορια εχω ή εξελιξη θα ενημερωνω!
stay tuned!!
BILL007 (21-09-13), deepBLUE (21-09-13), Panos 316T (21-09-13)
Προτείνω να δείς και το κάτωθι link:
https://www.dinancars.com/products/3...ttle-Body.aspx
Πιστευω οτι και σ'αυτό που σκέφτεσαι, έχει θέση και θα βοηθήσει.
υπαρχει αντιπροσωπος Ελλαδα?
στελνουν Ελλαδα?
Δε νομίζω οτι υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.
Προσωπικά το έφερα ο ίδιος απο Αμερική, όταν είχα πάει, το αγόρασα εκεί και το έφερα.
Εδώ, ίσως ο Nick (RSM Motorsport) στην Αγία Παρασκευή, ίσως να μπορεί να εμπλακεί μιας και πηγαίνει συχνά Αμερική και ξέρει τον Dinan.
Αν έχεις κάποιον γνωστό Αμέρική, ενδεχομένως να μπορούσε να σε εξυπηρετήσει (είχα ακούσει οτι ο "δικός μας" Monsta θα πήγαινε τώρα το φθινόπωρο).
Πάντως δε είναι κάτι το τόσο "επιστημονικό" που δεν θα μπορούσε να φτιάξει κάποιος εδώ.
To να βγούν τα "πτερύγια" της πεταλούδας και να αντικατασταθούν με μεγαλύτερης διαμέτρου (τα οποία μπορούν να φτιαχτούν με CNC) αλλά και να μεγαλώσει η διατομή της πεταλούδας (με τόρνο υποθέτω) δεν είναι δα και εργασία για πυρινικούς φυσικούς. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο "δικός μας" (κάποτε...) Stratos θα μπορούσε να το κάνει στο εργαστήριο-μηχανουργίο του πατέρα του.