Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Τα παντα για τον ηχο στα Ε36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aσχολουμε χρονια με τον οικιακο high end ηχο και το μονο σιγουρο ειναι οτι σε εναν τοσο μικρο και με ιδιαιτεροτητες χωρο,εχεις να κανεις ενα πολυ δυσκολο εργο ωστε να εχεις εναν αξιολογο high end ηχο!!!......,ομως αυτο δεν ειναι αποτρεπτικο στο να προσπαθησει καποιος για το καλυτερο,ειδικα εαν ετσι κι αλλιως χρειαζεται αναβαθμηση το ηχοσυστημα ,λογο κακης αρχικης λειτουργιας.

Ευχαριστουμε Μαριε για τις πολυτιμες πληροφοριες!!!

ΥΣ. ετοιμασου για "πολεμο"ερωτησεων απο τους 36αριδες και οχι μονο,γιατι απ'οτι καταλαβα και το κοστος που αναφερεις ,δεν ειναι και τραγικο σε σχεση με το αποτελεσμα που τελικα εχεις,αρκει να ξερει καποιος τι σημαινει ρυθμηση ηχητικων εγκαταστασεων!!!
    Hi endas ε. Αρα φιλε μου εισαι δικος μας.

Δυστηχως το budget ειναι λιγο ισως για καποιον που ασχολειται με το Hi-End. Οι υπολοιποι ισως να μην θελουν να φτασουν τοσο ψηλα. Βεβαια εαν ακουσουν ενα τετοιο setup ισως αλλαξουν γνωμη.

Απο ερωτησεις ειμαι ετοιμοπολεμος. Οτι χρειαστειτε. Αλλωστε και εγω με την σειρα μου εχω να ρωτησω πολλα για μηχανικα που δεν το κατεχω τοσο..
    Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.

2. The Following User Says Thank You to graphe36 For This Useful Post:

aristent (18-08-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω ενα θεματακι με τον ηχο μου.H πηγη μου ειναι alpine cda 9883.H πηγη δινει ενταση μεχρι το 30 αλλα καπου στο 20-21 κλεινει γιατι δεν αντεχει την ενταση.

Ερωτηση:Μπορει να διορθωθει αυτο παραμενωντας στο εντελως εργοστασιακο λουκ?Δηλαδη χωρις ενισχυτες και subwoofer.

Υποπτευομαι οτι δεν γινεται αλλα μια απαντηση απο ειδικο θα βοηθουσε

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω ενα θεματακι με τον ηχο μου.H πηγη μου ειναι alpine cda 9883.H πηγη δινει ενταση μεχρι το 30 αλλα καπου στο 20-21 κλεινει γιατι δεν αντεχει την ενταση.

Ερωτηση:Μπορει να διορθωθει αυτο παραμενωντας στο εντελως εργοστασιακο λουκ?Δηλαδη χωρις ενισχυτες και subwoofer.

Υποπτευομαι οτι δεν γινεται αλλα μια απαντηση απο ειδικο θα βοηθουσε

Το γεγονος οτι η πηγη σου κλεινει σημαινει οτι μπαινει σε protection mode. Αυτο δεν ειναι σωστο. Θα επρεπε να ανεβαζε την ενταση της ασxετα με το εαν τα ηχεια παραμορφώνουν.

Σε protection συνηθως μπαινουν απο υπερθέρμανση η λαθος συνδεσμολογία η απο λαθος ωμικό φορτίο.

1. Τσεκαρε εαν ζεσταίνεται πολυ η πηγη. Στο κανει αμεσως μολις την ανοιξεις η μετα απο λιγι?
    2. Τσεκαρε εαν καποιο μεγαφωνο σου εχει αρπαξει πηνιο. (δοκιμασε να πιεσεις τον κώνο του μεγάφωνου μεσα, αυτος θα πρεπει να εισέρχεται με άνεση χωρις θορυβο και να επαναφέρεται εξω μονος του)
    3. Τσεκαρε εαν η πηγη στα μενου της εχει καποια επιλογη που δρα ως limiter.
    Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP