Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 75

Θέμα: Συμφερει η χρονομισθωση?

Rides
    1

Προεπιλογή

το έχω σε ατομική επιχείρηση και δεν αθροίζονται στο εισόδημα τα μισθώματα. Ευτυχώς !!!
    δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που γραφεις... για ξανακοιτα το νομο...δεν διαχωριζει ατομικες ή μη. Αν ξεπερνα τα 15000 ευρω, μετα παει σαν εξτρα εισοδημα...απο οτι εχω διαβασει και συζητησει με αρκετους και με το λογιστη μου

Rides
    0

Προεπιλογή leasing????

θελω να παρω ενα αμαξι για την μανα μου,σε στυλ 500αρακι αυτοματο...

μπορειτε να μου πειτε...συμφερει αυτο πραμα..δεν συμφερει;;τι να προσεξω και τι οχι...που πρεπει να παω και ολα τα συναφη πραγματακια!!!υπαρχουν και μεταχειρισμενα...

ποια ειναι τα υπερ και τα κατα;;;

μιλαω για την διαδικασια του leasing!!!

εταιρεια εχω για να μπει.

ευχαριστω πολυ!!!

Rides
    1

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θελω να παρω ενα αμαξι για την μανα μου,σε στυλ 500αρακι αυτοματο...

μπορειτε να μου πειτε...συμφερει αυτο πραμα..δεν συμφερει;;τι να προσεξω και τι οχι...που πρεπει να παω και ολα τα συναφη πραγματακια!!!υπαρχουν και μεταχειρισμενα...

ποια ειναι τα υπερ και τα κατα;;;

μιλαω για την διαδικασια του leasing!!!

εταιρεια εχω για να μπει.

ευχαριστω πολυ!!!
    Αν το κανεις με leasing για το τεκμηριο, απλα να ξερεις οτι πλεον αλλαξε ο νομος και το τεκμηριο παει στον οδηγο η ιδιοκτητη...οχι σε εταιρια πλεον...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδες τα εχουμε ξαναπει αυτα. Τα μεταφερω στο υπαρχον θρεντ

Rides
    0

Προεπιλογή

διαβασα ολες τις σελιδες για να παρω μια ιδεα αλλα μπουρδουκλοθηκα!!!

λοιπον εχω μια κερδοφορα επιχειρηση(μονοπροσωπη επε),η οποια ο τζιρος ειναι αρκετος και τα δηλωθεντα κερδη παλι καλα, θελω να παρω ενα 500ρακι στην μανα μου η οποια ειναι συνταξιουχα.

αυτο που εχω καταλαβει ειναι....υπαρχει πλεον καποιο ποσο εκπτωσης στην φορολογια,δεν εκπιπτει το φπα,εχω δωρεαν τελη-ασφαλειες-ζημιες -σερβις κλπ(σε περιπτωση ζημιας πριν απο τα σερβις καλυπτομε; καπου διαβασα οτι ειναι ατοκες οι δοσεις;;

απο οσο ξερω το 500ρακι εχει εργοστασιακη αξια κατω απο 15000 και ειναι 1000ρακι;1400;;

μπορει καποιο παιδι λοιπον που γνωριζει απο μισθωσεις μετα απο τις τελευταιες αλλαγες στα φορολογικα να μου αναλυσει πιο το κερδος η χασουρα αν το παρω με leasing η με απλο δανειο;;;

και αν τελικα με συμφερει που μπορω να παω να απευθυνθω για το συγκεκριμενο αμαξι που ζηταω;;

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    διαβασα ολες τις σελιδες για να παρω μια ιδεα αλλα μπουρδουκλοθηκα!!!

1. λοιπον εχω μια κερδοφορα επιχειρηση(μονοπροσωπη επε),η οποια ο τζιρος ειναι αρκετος και τα δηλωθεντα κερδη παλι καλα, θελω να παρω ενα 500ρακι στην μανα μου η οποια ειναι συνταξιουχα.

2. αυτο που εχω καταλαβει ειναι....υπαρχει πλεον καποιο ποσο εκπτωσης στην φορολογια,δεν εκπιπτει το φπα,εχω δωρεαν τελη-ασφαλειες-ζημιες -σερβις κλπ(σε περιπτωση ζημιας πριν απο τα σερβις καλυπτομε; καπου διαβασα οτι ειναι ατοκες οι δοσεις;;

3. απο οσο ξερω το 500ρακι εχει εργοστασιακη αξια κατω απο 15000 και ειναι 1000ρακι;1400;;

4. μπορει καποιο παιδι λοιπον που γνωριζει απο μισθωσεις μετα απο τις τελευταιες αλλαγες στα φορολογικα να μου αναλυσει πιο το κερδος η χασουρα αν το παρω με leasing η με απλο δανειο;;;

και αν τελικα με συμφερει που μπορω να παω να απευθυνθω για το συγκεκριμενο αμαξι που ζηταω;;

1. Μια και θελεις να παρεις καινουργιο αυτοκινητο ναι σε συμφερει με χρονομισθωση, απο την ΕΠΕ σου.

2. Ναι υπαρχει ποσοστο εκπτωσης στο φορο της ΕΠΕ (στην ουσια το % αυτο αφαιρειται απο το εισοδημα της ΕΠΕ). Πόσο ακριβως θα σου πει ο λογιστης σου.

Ναι οι δοσεις που πληρωνεις ειναι ατοκες και ναι τα εξοδα συμπεριλαμβανονται.
    Οι καλυψεις έχουν να κανουν με την αναλογη συμφωνια που θα κανεις.

3. Την εργοστασιακη αξια θα πρπει να στην πει ο εισαγωγεας. Λογικα παντως το 500αρακι μαλλον δεν ξεπερνα το οριο.

Παρε προσφορες απο διάφορες εταιρείες. Διαφερουν οι τιμες. πχ εγω για παραδειγμα τη καλυτερη προσφορα την ειχα (προ 2ετιας) απο την εμπορικη ρεντ. Θα πρεπει ομως να εχεις καταληξει ακριβως πως το θες το αυτοκινητο (πχ τι επιλογες θα προσθεσεις - ηλιοροφη κλπ) και τι καλυψεις θες (πόσα χλμ το χρονο, σερβις, πληρης ασφαλιση- πόσοι και τι οδηγοι, κλπ)

Ξαναλεω, αν αρχισεις να παιρνεις προσφορες, θα σου λύνονται και οι αποριες....

8. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

deepBLUE (16-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ...

ποιες εταιρειες προτεινετε να παω να παρω προσφορες;

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορεις να ρωτησεις από πχ τον αντιπροσωπο που θα το αγορασεις (παντα συνεργαζονται με 1-2 εταιρείες), τις μεγαλες (ακριβες συνηθως ομως) εταιρείες ενοικιασης αυτοκινητων, οι περισσοτερες τραπεζες επισης εχουν κλαδο χρονομισθωσης, κλπ. α, κανε και κανενα google....

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το θεμα με ενδιαφερει και μενα γιατι ψαχνω για μικρο για το μαγαζι.Αν εχεις νεα Σταματη ενημερωσε σε παρακαλω το θεμα

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP