Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: ενα βραδυ αυγουστου..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραιος ο jimmakos!
    ρε jimmako το ραλλυ δεν στριβει καλυτερα απ το ουνο? μιας και ειχες ουνο και εχεις οδηγησει ραλλυ πες μας , γιατι το αφεντικο μου, μου λεει οτι το ουνο του θα με παταει στις στροφες....
    θα σου πω εγώ! το rallye σε καμιά περίπτωση δεν το θεωρώ ''αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών'' όπως λέει ο Μήτσος! Είναι ένα αληθινό σπορ αυτοκίνητο που προσφέρει ανόθευτη οδηγική απόλαυση και όποιος έχει την ελάχιστη οδηγική παιδεία το κατανοεί αυτό!

Μαζί του έχω κεράσει ατελείωτο ''πόνο'' σε αυτοκίνητα με πολλαπλάσια νούμερα ιπποδύναμης και τιμής ειδικά στην διαδρομή Πανόραμα-Χωριάτη-Α. Βασίλειο(για όσους γνωρίζουν) και όσον αφορά το ερώτημα σου ένα Punto GT και ένα Uno turbo ακόμα μετράνε ''τετάκες'' όταν προσπάθησαν να με ακολουθήσουν!!!
    Ο ''γάλλος'' ήταν εντελώς στοκ και αυτοκίνητα σαν και αυτόν θα λείψουν σε όλους όσους αγαπούν την πραγματική, ανόθευτη σπορ οδήγηση ανεξαρτήτου τιμής-ιπποδύναμης κλπ!!

συγνώμη για το μακροσκελές off-topic!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

giannis_compact (15-08-11), paganis (16-08-11), spar@ (16-08-11), Thomelef (16-08-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP