Σαν αυτο που έχει στη φωτο ο φιλος ghost rider?
Δε βρήκα κανά λινκ ...υπάρχει κάτι υπόψη σας ρε παιδια;
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
Σαν αυτο που έχει στη φωτο ο φιλος ghost rider?
Δε βρήκα κανά λινκ ...υπάρχει κάτι υπόψη σας ρε παιδια;
---
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
ελα εδω εισαι το κανεις τουμπανο, και ψαρεμα και σκι και ξεσκι θα ριχνεις στους αλλους...
και οταν φτιαξουν τα πραγματα βαζεις και την 150αρα σε ενα 5.80 και εισαι sea lord!!!
![]()
Λίγο πολύ καποια συμπεράσματα έβγαλες μετα απο τόσες απαντήσεις.
Η πρώτη μου βάρκα ήταν 4,30 με 23 άλλογα μηχανη, που 5-6 χρόνια μετά έγινε 40άρα γιά σκι.
Διπλό.
Mονό μόνο με beach start και 50, 60 κιλα σκιέρ.
Πλεονεκτήματα.
Όλη τη μέρα βόλτα με 25, 30 λίτρα.
Η δέυτερή μου 5.6 όπεν με 200 μερκουρι δίχρονη.
Σκι, βόλτες , αλεξίπτωτο και ότι μπορεις να φανταστης. 60 μίλια τελικη με λαδιά, και ένα ρεζερβουάρ την ημέρα (150) λιτρα.
Η τρίτη μου εσωλέμβια 300 ps τετράχρονη pro boss 5800 κ.ε. V8
Βγάζει 5,6 μονά σκί, και σε βόλτα πιο οικονομικη απο την 200άρα.
Τώρα ψάχνω κι εγώ, για τον άλλο μήνα, λόγω τιμών ενα πλαστικο με μέχρι 30άρα η ένα φουσκοτώ με 15άρα.
Χωρίς διπλωμα (πού έχω) αλλά και χωρίς ασφάλεια που στα σκάφη ειναι είτε για ένα χρόνο είτε για δύο μήνες σχεδόν ίδια τιμη.
Η επιλογή δική σου
Εγώ μεγάλωνα σιγά σιγά σε μέγεθος και ιποδύναμη και τώρα κάνω επιστροφή στά παλιά.
Γιατι όπως έλεγε και ένας φίλος, πληρώνω έναν κουβά λεφτά για βενζίνες και έναν κουβά για να κουβαλήσω τις βενζίνες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sv2qo : 22-08-11 στις 20:27
Δείξε μου στο car.gr για τι περίπου ψάχνεις;
Ευχαριστω
---
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
απο τη παρασκευη ημουν στο καρινατο φουκωτο ενος φιλου.εφταμισαρι με δυο 150ρες πανω και την αναλογη παρεα.
απλα "πεταχτηκαμε" αμμουλιανη,αλλα και καρρα.εχει ομως αρκετο μπελα..
και τα εξοδα δυστυχως δεν ειναι προσπερασιμα..
δηλαδη.τρειλερ,κοτσαδοροι, αρκινγκ σκαφους.
μετα εφορια(αναλογα με το τι σκαφακι)
μετα βαλε βγαλε στο νερο.μπορει να ειναι μια διαδικασια που γινεται ρουτινα μετα αλλα ειναι ψιλομανικι η υποθεση...
επισης με το συγκεκριμενο σκαφος πηγαμε μια βολτα και μεχρι την αλλονησο.
το κοστος ομως των καυσιμων..παρα πολυ υψηλο.
μην προτιμησεις επ ουδενι φουκτωτο.μονο καρινατο φουσκωτο.
ξερω οτι δεν εισαι παιδακι να ενθουσιαζεσαι,αλλα οφειλω να σου πω οτι οταν μπαινεις στη θαλασσα δεν εισαι στο δρομο..εκει σιγα σιγα πρεπει να γινεσαι πολυμηχανος οδυσσεας ωστε να αντιμετωπιζεις...τα παντα!!!
προσωπικα θα διαλεγα ενα πολυεστερικο αν ειχα μερος να το αφηνω το χειμωνα και ορεξη να ασχολουμαι μαζι του.δεν ξεχναω και τα χρηματα διοτι το φαρμακι ειναι αρκετα ακριβο και αν το εχεις σε οξινα νερα καθε χρονο η μπουργανα καραδοκει.
πληρωμη ολων αυτων ειναι...απιστευτη!
μια μερα στη θαλασσα ισοδυναμει με δυο εβδομαδες συμβατικων διακοπων για εμενα.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Vasilis (23-08-11)
Φιλαρακι μηπως τα παραλες λιγακι ???
Μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε!!!
Ο φιλος σου ειχε δυο 150αρες, αλλα δεν ειπες διχρονες ή τετραχρονες?
Αν ηταν διχρονες σιγουρα καινε τα αντερα τους αν σκεφτεις την αρχη λειτουργειας τους και ποτε ξεκινησαν να κυκλοφορουν στη θαλασσα!
Αν ηταν τετραχρονες τοτε για να καινε ειχατε τη μανετα τερμα και πηγαινατε, και στο αυτοκινητο σου αν εχεις κολημενο το γκαζι στο πατωμα και χιλιαρι να ειναι καιει!!!
GEORGE316 (26-08-11)
αντρεα δεν καταλαβα ως προς πιο τα παραλεω.οσο αφορα την ευχαριστηση η οσο αφορα τη καταναλωση.
τωρα για το τι ειναι οι μηχανες δεν εχω ιδεα,δεν πολυενδιαφερομαι να μαθω γιατι δεν εχω σκοπο να αποκτησω σκαφος,ωπερ σημαινει οτι ειναι κατι που δεν με αγγιζει.για την ιστορια το σκαφος ειναι τεσσαρων ετων και νομιζω οτι τοτε πηρε και τις μηχανες.
ομως ακομα και ετσι να ειναι το να κανεις ενα ταξιδακι αλλονησο(που ειναι απο τους κοντινοτερους προορισμους απο τη θεσσαλονικη) τοτε τα εξοδα για τα καυσιμα ειναι πολλα.
αν γνωριζεις απο τη μαρινα της καλαμαριας και του ολθ τοτε θα ξερεις οτι τα αγωνιστικα σκαση(ειδικα τα αγωνιστικα)ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ καθε χρονο τα βγαζουν εξω για μπουργανα.τα λεγομενα κρουαζιεραδικα ισως και μονο οαν η χρονια δεν πηγε καλα το αφηνουν.αλλα επειδη σχεδον ολοι τρεχουν και σε αγωνες,καθε χρονο τα βγαζουν για συντηρηση.
στο φουσκωτο ενταξει μπορει να μην το εχει μεσα στη μαρινα,αλλα οπως και να εχει θα το βαλει σε ενα παρκινγκ.και μπορει το κοστος να μην ειναι οπως αυτο ενος ιστιοπλοικου αλλα οτι και να κανεις ειναι ενα υπολογισιμο κοστος.
τωρα εγω δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα για ενα σκαφος.ο φιλος μου(που δεν ειναι κανενα πιτσιρικι.50 χρονων ειναι ο ανθρωπος,τη πεμπτη εβαλε 200 ευρω καυσιμο στο σκαφος.)εγω με 200 ευρω βγαζω ενα μηνα μετακινησεων)
η ικανοποιηση τωρα...τουλαχιστον σε εμενα η ιστιοπλοια δρουσε και δρα σαν χαλαρωτικο.ακομα και σε αγωνες περισσοτερο διασκεδαζω και χαλαρωνω
ξαναλεω αυτο ισχυει για μενα!(αλλα και για ολους τους ιδιοκτητες σκαφων αναψυχης)
καποιος επιβατης μπορει να μην του αρεσει ,μπορει να μη βολευεται,μπορει να ζαλιζεται...χιλια δυο.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
αν ειναι να παρεις βαρκα, καντο σωστα!
585 HP Chevrolet V8 337 with a 250 Nitrous kit increasing horsepower from 585 to 800, 400 block bore 4.155, 350 steel crank stroke 3.48, Manley 6" h-beam rods, Arias 13-1 forged pistons, Crower roller cam 284 duration .625" lift, Croweer roller lifters, Crower, stainless roller rockers 1.5 intake 1-6 ex, Pete Jackson gear drive, speed Pro Moly rings, Casale drive with Whirlaway & Stellings prop, Clevitte 77 Bearings, going from 0 to 120 in 1/4 mile!!
https://www.hoobly.com/0/0/882507.html
![]()
Vasilis (23-08-11)
Φουσκωτο με γαστρα δηλαδη μη συμβατικο ειναι μια καλη επιλογη. Η μηχανη οπωσδηποτε κατω απο 60 ιππους.Το μηκος οχι πανω απο 4.80.
Για οσους παραθεριζουν Χαλκιδικη η σε αντιστιχα νερα(θαλασσια ρευματα-ανεμους) ακομη κι ενα σκαφος μικροτερο απο 4.50μ με μηχανη των 40 ιππων προφερει μια χαρα διασκεδαση
Οσα αυξανουν τα εκατοστα και τα αλογα αυξανουν τα χαμαλικια και τα εξοδα.
Ξερω πολυ κοσμο που απο τα μεγαλα σκαφη γυρισαν παλι στα μικρα.
Αν δε τραβιεσαι απο Μουδανια στον ΑηΣτρατη δε χρειαζεσαι 7μετρο.
Τα ταξιδια θελουν και την αναλογη παρεα.Ειναι πολλοι αυτη που πηραν τα 7μετρα αλλα δεν ειχαν την αναλογη παρεα
Konstantinos E60 (23-08-11), Ptboul (24-08-11), Vasilis (23-08-11)