Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 569

Θέμα: Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου που μας άρεσαν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Autoglym για δέρμα (cleaner και conditioner). Τα χρησιμοποιώ από το 1999 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!
    Επίσης καλό είναι και το Vinyl & Rubber Care της ίδιας εταιρίας.
    Παιδιά, όσο μπορείτε, γράφετε τα προϊόντα που προτείνετε με τον τρόπο που τα έγραψα εγώ στα αρχικά μου ποστ (εταιρεία, όνομα προϊόντος, είδος, τιμή και μια φώτο αν γίνεται) όπως κάνουν και τα site που ασχολούνται με το detailing, αφού έτσι είναι πολύ πιο εύκολο για τον ενδιαφερόμενο να βρει πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν, αλλά και την ακριβή του χρήση.

Επίσης, νομίζω ότι καλό είναι κάποιος αρμόδιος mod να δημιουργήσει ένα θέμα που να αφορά τον πηλό, ώστε να μεταφερθεί εκεί η όλη συζήτηση που κάναμε προηγουμένως πάνω στο ζήτημα αυτό, μιας και το συγκεκριμένο τοπικ αφορά μόνο προϊόντα που προτείνουμε στα υπόλοιπα μέλη.

εταιρεία: autoglym
    προϊόν:vinyl&rubber care
    είδος: περιποίηση-προστασία εσωτερικού

Το προϊόν αυτό αφορά την περιποίηση του ταμπλό αλλά και των τσιμουχών του αυτοκινήτου. Από προσωπική χρήση που του έχω κάνει, καθαρίζει καλά και προστατεύει από τις αντηλιακές ακτίνες, ενώ παράλληλα δε γυαλίζει πολύ, όπως άλλα προϊόντα της κατηγορίας αυτής, κάτι που προσωπικά δε μου αρέσει αφού μοιάζει λιγάκι με γλίτσα. Η τιμή του είναι γύρω στα 15 ευρώ. Από τις καλές προτάσεις της κατηγορίας.
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 26-01-10 στις 22:31
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP