Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: εισαγωγη Μ50 σε Μ52

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπορεί να σε στείλει ο λεωνίδας στον δικό του μάστορα που κατέχει το θέμα
    για 15 με 20 άλογα που θα πάρει ο κινητήρ πιστευω είναι πολύ φτηνη+must βελτίωση

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορεί να σε στείλει ο λεωνίδας στον δικό του μάστορα που κατέχει το θέμα
    για 15 με 20 άλογα που θα πάρει ο κινητήρ πιστευω είναι πολύ φτηνη+must βελτίωση
    για τα αλογα που περνεις τασο ειναι πολυ καλη βελτιωση.οπως ειπα αν συνδιαστει και με custom προγραμμα τα οφελη της εισαγωγης γινονται καλυτερα.του χρονου θα παιξει και ενα προγραμματακι στανταρ ελαφρας μορφης ομως για να μην ξεφυγουμε πολυ στην καταναλωση....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο 0-400 σκουρα τα πραματα mike.εχει πειρα.εγω τωρα μαθαινω.χεχε.
    καλη φαση παντως.εχω και μαουνα μην το ξεχνας....
    θα προσπαθησω για το καλυτερο.εχει και γρηγορο ξεκινημα ο μπαγασας με το κοφτο σκαφος που εχει.....δε βαριεσαι χαβαλες να γινεται να ξεφευγουμε απο την ρουτινα....
    παντως στο δρομο πεφτει πολυ γελιο ειδικα τωρα που εβγαλα και την αεροτομη φαινεται οικογενειακο το σενταν (χαχαα)....
    +πιο μακρύ βήμα διαφορικό

καλά έκανες κ την έβγαλες πιο όμορφο είναι χωρίς θα δω πότε θα βγάλω κ γω τ δικιά μου

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για τα αλογα που περνεις τασο ειναι πολυ καλη βελτιωση.οπως ειπα αν συνδιαστει και με custom προγραμμα τα οφελη της εισαγωγης γινονται καλυτερα.του χρονου θα παιξει και ενα προγραμματακι στανταρ ελαφρας μορφης ομως για να μην ξεφυγουμε πολυ στην καταναλωση....
    μην βάλεις πρόγραμμα γιατί για να δεις τα αποτελέσματα του θα πρέπει να χρησιμοποιείς 100άρα μετά συνέχεια θα ανέβει αρκετά το κόστος χρήσης

4. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

leo328 (13-08-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    +πιο μακρύ βήμα διαφορικό

καλά έκανες κ την έβγαλες πιο όμορφο είναι χωρίς θα δω πότε θα βγάλω κ γω τ δικιά μου

την εβγαλα τασο αλλα εβαλα νυχι απο m5 e39 γνησιο ετσι για διακοσμητικο γιατι μου κακοφαινονταν εντελως σκετο.ετσι για να σπαει λιγο ξερεις...

μην βάλεις πρόγραμμα γιατί για να δεις τα αποτελέσματα του θα πρέπει να χρησιμοποιείς 100άρα μετά συνέχεια θα ανέβει αρκετά το κόστος χρήσης
    το εχω σκεφτει πολυ σοβαρα αυτο που λες με την κατοσταρα.κοιτα αν δεν ειχα αλλο αμαξι για καθε μερα δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω προγραμμα με την τιμη της βενζινης.επειδη ομως το χρησιμοποιω 1-2 φορες την βδομαδα και στα ταξιδια που παω 20 φορες το χρονο πιστευω εκει με παιρνει.1 λεπτο το λιτρο διαφορα εχουν η απλη με την κατοσταρα απο συγκεκριμενη εταιρια.αλλα για καθε μερα δεν το συζηταμε.εχεις δικιο....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP