Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 42

Θέμα: Αλλαγή λαδιών σε ε60

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση ένα καινούργιο αυτοκίνητο (2009 μοντ. φαντάζομαι) να έχει ήδη βγει από την εγγύηση και να μην έχει αλλάξει πρώτα λάδια, επειδή έτσι λέει το i-drive. To σύστημα αυτό μετράει διανυθέντα χιλιόμετρα και χρόνο, δεν αισθάνεται την προστασία του ικινητήρα ... Τα 9.000 κμ είναι λίγα μεν, τα δύο και βάλε χρόνια όμως είναι πολλά και γιά το καλύτερο λάδι του κόσμου. Και δεν μιλάω γιά γρέζια κλπ, μιλάω γιά προστατευτικές ιδιότητες του λιπαντικού.

Οσο γιά το i-drive, δεν είναι ευαγγέλιο. Μόλις αλλάξεις τα λάδια, το συνεργείο θα καταχωρήσει την πληροφορία στο σύστημα γιά να την μάθει και να σου υπενθυμίσει τον επόμενο χρόνο αλλαγής τους. Το ίδιο όταν αλλάξεις φίλτρα, τακάκια κλπ.

2. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

S8N (15-08-11)

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το θέμα με είχε απασχολήσει και εμένα αλλά απο το εξουσιοδοτημένο είπαν όχι, όταν το ζητήσει το idrive, πράγμα λογικό νομίζω δεν είναι FIAT 124, ίδια τακτική και σε ΜΒ 211 αλλά και σε passat cc, τα χρόνια αλλάξαν και τα λιπαντικά το ίδιο, αλλάζοντας νωρίτερα απο ότι προβλέπει ο κατασκευαστής αυξάνουμε το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου, δεν κάνουμε κακό, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι...

Rides
    0

Προεπιλογή

Το θέμα έχει αναλυθεί αρκετές φορές αλλά το κόστος αλλαγής λαδιών είναι σχετικά 'μικρό' για να το 'αμελήσει' κανείς....φυσικά κάθε ευρώ μετράει αλλά με τα υλικά να έχουν μάξιμουμ 60 ευρώ (7 λίτρα επί 7 ευρώ για λάδι BMW original 0W40 από ebay + άλλα 11 ευρώ για φίλτρο), νομίζω ότι μία συχνότερη αλλαγή (εννοώ κάθε ένα χρόνο ή 10.000 χλμ, ότι έρχεται νωρίτερα) επιβάλλεται...αλλα βέβαια ο καθείς και η τσέπη του

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτοί ξέρουν (BMW Dealers), γιατί να μην προτείνουν αλλαγές κάθε 5000 χλμ? έχουν να χάσουν κάτι?

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε απο επάνω δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, αλλά λογικής, και τελικά ρώτησα κάτι για τις προδιαγραφές λαδιών, δεν ρώτησα πότε πρέπει να τα αλλάζω, αυτό το ξέρω!

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε από κάτω ,
    Εχει και manual το αυτοκίνητο σου

Kανεις μας δεν θελει...αλλα στο τελος τους "καθομαστε"

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

Προεπιλογή

το οποίο δεν τις αναφέρει, τεσπά συζήτηση τέλος, δεν υπάρχει νόημα να συνεχίζουμε, ευχαριστώ για την βοήθεια απο τα μέλη που απάντησαν στο ερώτημα μου.-

Rides
    2

Προεπιλογή

καλησπερα και απο μενα, αν καλυπτει τις προδιαγραφες που αναφερει στο εγχειριδιο εισαι οκ.
    βεβαια αφου δεν κανεις συχνες αλλαγες ισως θα επρεπε να εμπιστευθεις τα καστρολ τα οποια εχουν δικιμασει τα περισσοτερα μελη, χωρις αναφορα προβληματων.

παλιοτερα ειχε δημιουργηθει ενα θεμα με aral σε bmw και καποιες ζημιες εξ αιτιας καποιου προσθετου, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως να πω περισσοτερα.

οσο για το θεμα της τιμης των λιπαντικων εχω να προτεινω μια σελιδα οπου εχω διαπιστωσει οτι εχει πολυ καλες τιμες, ισως τις καλυτερες https://www.trade-wind.gr/index.php?...hk=1&Itemid=57

συγκρινε τιμες και κανε την επιλογη σου...

10. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (10-08-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλύτερα βαλε τα εργοστασιακά, που είναι και μια χαρά λάδια...όσο για τους έξυπνους τις αντιπροσωπείας,
    πάνε πές τους...αφού τα γρέζα είναι μπούρδες, τότε γιατί έχουν μαγνητη μέσα στο κάρτερ τα αμάξια???να
    δούμε τι θα σου πεί ο εξυπνάδας που όλα τα ξέρουν μέσα στις αντιπροσωπείες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

giannis_compact (10-08-11)

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

Προεπιλογή Αλλαγή λαδιών σε ε60

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, το αυτοκινητο ειναι δευτερο και δεν γραφει χλμ λογω δουλειας, αυριο θα παει για λαδια και παραγγελια m-pack, ολα οκ θα δω και για τα castrol αποψε το βραδυ!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP