Αρχικό μήνυμα απο
oldcarskickass
Ώπα κάνεις λάθος, εγώ δεν είπα ΓΕΝΙΚΑ για τα Ε34 αλλά για το συγκεκριμένο, το οποίο ναι μεν έχει 1 εκατομύριο χιλιόμετρα (και από ότι φαίνεται με κλειστό μοτέρ), και από ότι φαίνεται έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΕΝΕΡΓΑ προβλήματα.
Εγώ για τον συγκεκριμένο λόγο παρέδωσα πινακίδες στο Ε30, επειδή πλέον δεν μπορούσα να το μαζέψω ή να το έχω στην κατάσταση που θέλω να το έχω. Είχα και έχω βέβαια την δυνατότητα να το έχω στο γκαράζ, αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα το έβγαζα τώρα στο δρόμο.
Και ναι οι μάστορες σπανίζουν, γιατί πλέον είτε βαριούνται είτε ξέρουν ότι αυτός που έχει παλιό αμάξι για κυκλοφορία είναι ταπί και ψύχραιμοι και δεν θα πάρουν φράγκο. Σκέψου ότι σε ΜΑΣΤΟΡΑ έδωσα 450¤ για ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ (αλλαγή τσιμουχάκια, βαλβίδα στραγγαλισμού και αφυγραντήρα) του A/C και κατέληξα να το φτιάξω σε 2 βράδια στο δικό μου γκαράζ γιατί όταν το πήγα στον μάστορα την ΠΕΜΠΤΗ φορά (με το γαλλικό παραμάσχαλα) πετάει και λέει ε παλιό αμάξι είναι που να βρούμε τι πρωτοέχει (αφού πήρε τα 450¤). Και το A/C είναι από τις φτηνότερες βλάβες που έδωσα για επιδιόρθωση.