Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: [E34] Ένας θρύλος συνεχίζει και μου πίνει το αίμα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καταρχίν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Είπαμε το αυτοκίνητο θα το κρατήσουμε μέχρι Δεκέμβριο πρέπει να μας βγάλει εώς τότε τον καιρό ,γιατί μετά με τόσα τέλη κυκλοφορίας που θα φάω ήδη έχω λυγίσει.

Πάντως...

Να σημειώσω οτι 2 προβλήματα θα εξαφανιστούν τις επόμενες μέρες.
    Γιατί ?

Γιατί ο φίλος Jimmakos(Να μου επιτραπέι να τον πω φίλο) χωρίς κέρδος και χωρίς τίποτα έκατσε και μου μιλούσε στο ΜΣΝ το παλικάρι είδε τι ντουγάνι είμαι απο μηχανικά και με βοήθησε μέχρι και Manual ολόκληρο βρήκα για να λίνω το αυτοκινητό.

Στο δια ταύτα ?
    1.Πρόβλημα : Λάδια-Βαλβολίνες για το αυτόματο : Μάστορας παίρνει το αυτοκινήτο σου , 7 λίτρα απο 25 ευρώ το κάθε ένα.
    Λύση:
    Εγχειρίδιο κατασκευαστή , το 4χυτο αυτόματο έχει χώρο για 3.0 λίτρα, και όχι 7.Χάρη στην βοήθεια του Jimmakos βρήκα να προμηθευτώ,6 ευρώ το λίτρο μέσω ίντερνετ έχει γίνει ηδη η παραγγελία. Δηλαδή εκεί που ο άλλος θα μου ζητούσε μόνο για τις βαλβολίνες 175 ευρώ ,και εγώ είχα τρομάξει ... πλέον θα μου βγεί ΜΟΝΟ 18 Ευρώ,τραγική διαφορά.Άκου εκεί 7 λίτρα...
    Συμπέρασμα : Χάρη στα 18 ευρώ που θα δώσω για αλλαγή λαδιών δεν θα έχω πιστεύω το πρόβλημαπου την 1η την αλλάζω μέσα στα κόκκινα,γιατί πολύ απλά έως καιγια μιση ώρα δεν πιάνει τίποτακαι συνεχίζει τον χαβά του ,με 1η και να οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοουφ να ρουφάει την βενζίνη.

2.Πρόβλημα : Θερμοστάτης : Μάστορας : 38 ευρώ για τον θερμοστάτη σου : 80 βαθμών κελισιου για Ε34 .
    Λύση : Παραγγελία απο μαγαζί Αθήνας και παραλαβή Θεσσαλονίκη , αύριο θα κάνω την παραγγελία ,και παραπάνω να έχει στο e-bay βρήκα καινούργιο με 25 ευρώ.
    Συμπέρασμα : Άλλα 10 ευρώ απο εδώ,οπότε θα λειτουργεί καλύτερα ο θερμοστάτης που είναι συνέχεια 1η , 2η βελόνα ΠΟΤΕ στην μέση (δηλαδή 3η) , και πάντα οταν βγαίνω προς τα έξω πάει στο τέρμα κρύο μόνο του.

Αυτά τα λίγα πρός στιγμή ...

Θα δείξει τι θα κάνουμε με τα υπόλοιπα και εάν όντως κοστίζουν τόσο όσο μου τσαμπουνούσε ο τυπάς ..
    Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....

2. The Following User Says Thank You to Unknown For This Useful Post:

Jimmakos (08-08-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP