ωραίος ο φίλος...χρόνο και λεφτά να'χεις ν'ασχολείσαι!!!
ωραίος ο φίλος...χρόνο και λεφτά να'χεις ν'ασχολείσαι!!!
sympether with chiefτης
Καλώς ήρθες, αν και σπάνια καλωσορίζω (όχι για κανένα σοβαρό λόγο) αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε φορά που σηκώνεται νήμα από Σκανδιναβικές χώρες τρελαίνομαι με την τάξη και την καθαριότητα που επικρατεί.
Και σκεφτείτε ότι ως επί το πλείστον οι δουλειές γίνονται σε κάποιο προσωπικό γκαράζ και όχι στο συνεργείο κάποιου έλληνα μυτζήθρα μάστορα.
Φοβερή δουλειά και ακόμα καλύτερη η επιλογή να μην δώσεις τα γνήσια κομμάτια.
Καλή συνέχεια.
120ie87 (04-12-11)
Αντε να προχωρουν οι ανακατασκευες....αντε!!!!!!!!!!!! !!!!!Να γινουν παλι καινουρια τα εργαλεια!!!!!!!!!!!!!!!Καλως ηρθες και καλη συνεχεια σ αυτο που κανεις....μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!
120ie87 (04-12-11)
Μπράβο φίλε μου για την όρεξή σου,το αμάξι σου και για τις χώρες που διάλεξες(Ισλανδία-Βραζιλία)!!...
Έχω πάει και στις δύο και πέρασα φανταστικά!!
Κάθε μία έχει τις δικές τις ξεχωριστές ομορφιές και κουλτούρα.
Απίστευτα διαφορετικές μεταξύ τους...
UP YOURS!
που το βρηκες το ravaglia????25 τετοια υπαρχουν και ηταν φορος τιμης στον αγγλο οδηγο!!ολα τα υπολοιπα ειναι cecotto....
ενα μπραβο και απο μενα..που φτιαχνεις ενα αμαξι μοναδικο..και πολυ σπανιο...καλη συνεχεια ευχομαι και ολα να σου πανε οπως θες...
120ie87 (04-12-11)
Φίλε καλώς μας ήρθες!![]()
![]()
Ότι και να πούμε είναι λίγο, περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα σου! ! !
120ie87 (04-12-11), BILL007 (09-08-11), Monsta (09-08-11), Panos 316T (03-12-11)
ονειρεμενο αμαξι.. καλως μας ηρθες.
περμενουμε πως κ πως update//.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλοσωρισμα.....και αν κανω ορθογραφικα λαθη παρακαλω συγχωρεστε με αλλα λειπω αρκετο καιρο και σπανιζει να γραφω σε ελληνικα!
120ie87 (04-12-11), A8hnaios (09-08-11), BILL007 (09-08-11), bill_m3 (09-08-11), Monsta (09-08-11), nikos-Mpacket (04-09-11), Panos 316T (03-12-11), Stamatis (09-08-11)
Φωτογραφιες βαζε απο την τελεια δουλεια σου, και γραφε και Σουαχιλι. :-)
Πως και δεν καρατας τη δικια του μηχανη επανω;