Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: [E34] Ένας θρύλος συνεχίζει και μου πίνει το αίμα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όσο και να θέλω να ΜΗΝ το παραδεχτώ ο Σταμάτης έχει εν μέρει δίκιο.

Είχα και εγώ παλιό αμάξι και θα σου πω την εμπειρία μου.

ΚΑΝΕΝΑΣ μηχανικός σοβαρός η μη ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ σοβαρά με το αμάξι σου, ΚΑ ΝΕ ΝΑ Σ , και ας λέει ο καθένας ό,τι μα ό, τι θέλει.

Τα παλιά αμάξια ΠΡΕΠΕΙ να τα ξέρει ΠΡΩΤΑ ο ιδιοκτήτης και να μπορεί ο ΙΔΙΟΣ να ασχοληθεί. Από ότι βλέπω έχει αρκετά θέματα τα οποία για να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση απλά είχαν αφεθεί στην μοίρα τους, δημιουργώντας και άλλα θέματα τα οποία θέλουν αρκετό ψάξιμο και για να βρεθούν και για να επιδιορθωθούν. Και το ψάξιμο σημαίνει χρήματα. Για να μην πω για την επιδιόρθωση.

Οπότε αν δεν έχεις ΑΡΚΕΤΟ προσωπικό χρόνο να δώσεις ΠΡΕΠΕΙ να δώσεις αρκετό μαρούλι για να στρώσει το όχημα.

Και Jimmako τα παλιά αυτοκίνητα όταν φτάνουν να ζητάνε περισσότερα από όσο μπορεί να δώσει ο ιδιοκτήτης ΧΩΡΙΣ να επηρεάσει τον τρόπο ζωής του, πάνε για παλιοσίδερα. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες. Οι καιροί είναι δύσκολοι για να πετάμε χρήματα σε τέτοιους συναισθηματισμούς.

Ειδικά όταν με 3 - 4 χιλ ¤ μπορεί να πάρει ένα μικρό ΜΕΤΑ του 2000 μοντέλο, ή και με 5 - 6 μπορεί να βρει και Ε46 δεν το συζητώ καν. Και όλα τα παραπάνω έχουν 15 φορές περισσότερη παθητική ασφάλεια από ένα Ε34.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

nikos1400 (15-08-11), S8N (15-08-11), Stathis (08-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο και να θέλω να ΜΗΝ το παραδεχτώ ο Σταμάτης έχει εν μέρει δίκιο.

Είχα και εγώ παλιό αμάξι και θα σου πω την εμπειρία μου.

ΚΑΝΕΝΑΣ μηχανικός σοβαρός η μη ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ σοβαρά με το αμάξι σου, ΚΑ ΝΕ ΝΑ Σ , και ας λέει ο καθένας ό,τι μα ό, τι θέλει.

Τα παλιά αμάξια ΠΡΕΠΕΙ να τα ξέρει ΠΡΩΤΑ ο ιδιοκτήτης και να μπορεί ο ΙΔΙΟΣ να ασχοληθεί. Από ότι βλέπω έχει αρκετά θέματα τα οποία για να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση απλά είχαν αφεθεί στην μοίρα τους, δημιουργώντας και άλλα θέματα τα οποία θέλουν αρκετό ψάξιμο και για να βρεθούν και για να επιδιορθωθούν. Και το ψάξιμο σημαίνει χρήματα. Για να μην πω για την επιδιόρθωση.

Οπότε αν δεν έχεις ΑΡΚΕΤΟ προσωπικό χρόνο να δώσεις ΠΡΕΠΕΙ να δώσεις αρκετό μαρούλι για να στρώσει το όχημα.

Και Jimmako τα παλιά αυτοκίνητα όταν φτάνουν να ζητάνε περισσότερα από όσο μπορεί να δώσει ο ιδιοκτήτης ΧΩΡΙΣ να επηρεάσει τον τρόπο ζωής του, πάνε για παλιοσίδερα. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες. Οι καιροί είναι δύσκολοι για να πετάμε χρήματα σε τέτοιους συναισθηματισμούς.

Ειδικά όταν με 3 - 4 χιλ ¤ μπορεί να πάρει ένα μικρό ΜΕΤΑ του 2000 μοντέλο, ή και με 5 - 6 μπορεί να βρει και Ε46 δεν το συζητώ καν. Και όλα τα παραπάνω έχουν 15 φορές περισσότερη παθητική ασφάλεια από ένα Ε34.

Γιατί φίλε μου? Τότε τι μάστορας είναι? Επειδή τώρα μάθαμε να δουλεύουμε με το λάπτοπ? Για στάσου δεν είναι έτσι....

Τα Ε30 που είναι ακόμα πιο παλιά απο τα 34άρια δεν έχω δει κανέναν απο εσάς να πεί "ρε τι πας και κάνεις με τον κολοκοτρώνη?" που στην πληοψηφία όσα κυκλοφορούν εκεί έξω το λιγότερο έχουν κάνει αμμοβολή (μην πω για καλύμπρες, το επάγγελμα του φαναρτζή στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει το ζενίθ της)

Το 34άρι όμως που ούτε θα σε πετάξει σαν το Ε30 ούτε θα σου ζητήσει τα 4πλάσια χρήματα να στηθεί και να κρατηθεί απο το Ε30 είναι για παλιοσίδερα.....

Υ.γ. Δεν είναι συναισθηματισμοί. Και αν είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη, αλλά κάποτε πρέπει να μάθουνε τα συνεργεία να μην περιμένουν ένα τυπικό σέρβις για να βγάλουνε τον μήνα..... Και όποιος δεν μπορεί να συντηρήσει τότε ας ανοίξει ένα βιβλίο να μάθει. Δόξα τον Θεό το ίντερνετ παρέχει πληροφορίες που ένας άσχετος με λίγο διάβασμα κάνει μετατροπή στην αυλή του σπιτιού του....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 08-08-11 στις 20:02

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP