Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: [E34] Ένας θρύλος συνεχίζει και μου πίνει το αίμα...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Cool [E34] Ένας θρύλος συνεχίζει και μου πίνει το αίμα...

Παιδιά καλημέρα

Θα με θυμάστε έχω ένα απο τα παλαιότερα Ε34 ,και πιο ...πως να το θεσω σωστα? Που άντεξαν τα πάντα.

Μάθαμε τελικά με το Serial οτι είναι μοντέλο του 1988,με 1η άδεια του 1990.

Πέρα απο αυτά...

Σας είχα πει οτι είχε προβλήματα τρέμουλα κτλ.

Λοιπόν το τρέμουλο ήταν όπως μου είπαν ο κεντρικός σταυρός Χ2 ,απο κάτω απο το αυτοκίνητο , πήγε για επισκευή και βάψιμο με καινούργιο χρώμα για να αντέξει στον καιρό και στις συνθήκες, 210 ευρώ πλήρωσα.

Απο εκεινη την στιγμη βελτιωση ειδα ΤΡΟΜΕΡΗ.Δεν υπαρχει τρεμουλο.

Εχουμε και λεμε ομως...

Παραμενουν καποια προβληματακια...ενταξει προβληματακια τροπος του λεγειν,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΡΕΣ

Βαλαμε φρεον πληρωσα 70 ευρω να γεμισει,και .... δεν εμεινε ουτε σταγονα μεσα εντος 3 ημερων,ειχαμε μεγαλη διαροη απο καπου ....

Συνεχιζω...

Έχουμε προβλημα με καποιο μπουζι μου ειπαν ? δεν θυμαμαι πως λεγετε,και ο κινητηρας χανει ΛΙΤΡΑ λαδιου ... μιλαμε την εβδομαδα βαζω εως και 4 λίτρα λαδι 15/50 ,πολυ χρημα ρε γμτ και δεν εχω...

Προβλημα στο φρεον το ειπα....

ΠΡΟΒΛΗΜΑ χοντρο,στο κιβωτιο ταχητυτων επειδη ειναι αυτοματο,οταν το αναψω δεν παει να ζεσταθει ... δεν παει να κανει τουμπες,ετσι και μετακινησω την 1η ταχητυτα θα την αλλαξει μονο του ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ μεσα,μιλαμε για ρουφηγμα βενζινης με ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.Μολις παρει την 1η ομως μετα τελος δεν το ξανακανει,δηλαδη ... γινεται μια φορα και δεν ξαναγινετε,μεχρι το απογευμα πχ η την επομενη μερα...(ο μαστορας λεει οτι μαλλον ειναι τ αλαδια του κιβωτιου , επειδη παιρνει 7 λιτρα , και το καθε ενα κοστιζει 25 ευρω... χρειαζονται αλλαγη μαλλον αλλα δεν ξερουμε εαν οντως ειναι αυτο... δηλαδη ρισκο κανονικο ,αλλα δεν εχουν αλλαχτει ΠΟΤΕ!)

Επομενο ???

Χμμμ....50 λίτρα έκαψε σε διάστημα 400 χλμ. ακριβώς με 100 και 2500 στροφες περιπου ,δηλαδη μονο περιφερειακο με D,ταχυτητα η οποια πλεον δεν μου παρουσιαζει ΕΥΤΧΗΩΣ προβλημα.

Αλλο ???Ααααα ναι ,τις προαλλες ειχε την βροχη Θεσσαλονικη βραδυ και εγω πηγαινα για βραδινο μπανιο παιδια,ΕΙΧΑ 4 ψυχες μεσα,με ελεγαν βλεπεις ???βλεπω βλεπω στον δρομο ... ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ πηγαινα με 50 χλμ/ωρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,μεγαλη σκαλα παντα και ΤΙΠΟΤΑ.
    Τι μπορει να φταιει εδω?αλλαγμενες καινουργιες λαμπες ...Osram σε ολες τις σκαλες.

ΑΛΛΟ...Χμμμμ...το καντραν ΕΧΕΙ Προβλημα,καταναλωση δεν δειχνει. Βενζινη το ποσο εχω,διχνει αλλα δεν ξερω εαν ειναι σωστο τις περισσοτερες φορες αυτο που δειχνει....

Α,και ενα ακομα εχει προβλημα ο θερμοστατης μπορει να ειμαι καμια 3 ωρες στον δρομο και να το εχει απο τις 5 σκαλες θερμοκρασιας, δηλαδη η 1η ειναι το μπλε 2η δειχνει κενο 3η κενο 4η κενο και η 5η δειχνει κοκκινο,εμενα ειναι παντα στο 2η ενω επρεπε να ειναι στο 3η

Και τελος,παροτι αλλαξα τακακια,καινουργια εντομεταξυ ΑΚΟΥΓΩ τσιριγματα στα φρενα...

Κατα τα αλλα...παει ....

Πως τα βλεπετε τα πραγματα ???

Σας κουρασα ατιμα νιατα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Unknown : 07-08-11 στις 10:51
    Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....

2. The Following User Says Thank You to Unknown For This Useful Post:

BILL007 (07-08-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

προς στιγμη εγινε γενικο Service,αλλαχτηκαν τακακια , αλλαχτηκε σταυρος Χ2 μικρος μεγαλος ?εαν δεν κανω λαθος,φιλτρο αερος,μπηκε φρεον (Αλλα εφυγε εντως 3 ημερων),αλλαχτηκαν λαδια αλλα τα παιταξε ολα εξω,χμμμ τι αλλο ? λαμπες μπηκαν osram αλλα παλι ΤΙΠΟΤΑ δεν βλεπω,αλλαχτηκε και ο σωληνας ολοκληρος που ηταν τρυπιος και εχανα λαδια απο το υδραυλικο συστημα (190 ευρω) μεταχειρισμενος χωρις αποδειξη ...κατα τα αλλα ειναι αυτα που εγραψα απο πανω :P

τι λετε?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Unknown : 07-08-11 στις 10:55

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα πρώτα απ' όλα. Επειδή κατάλαβα ότι αγαπάς το αυτοκίνητό σου, αλλά οι ζημιές είναι πολλές, αν υπάρχουν χρήματα αυτή τη στιγμή κάνε αλλαγή μηχανής και κιβωτίου αφού βεβαιωθείς όμως ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Με το να επισκευάζεις το υπάρχον δε θα μείνει φράγκο....Τι μοτέρ έχει τώρα?
    M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το αγαπάω νταξ ... είναιέρωτας σε αυτό έμαθα του πατέρα μου είναι , εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να το κρατήσω με τίποτα θέλω κάτι πιο καινούργιο και σίγουρα ΠΙΟ οκονομικό ...

αυτά που έδινα έως τώρα στο αυτοκίνητο αυτό ήταν καθαρά η ασφάλεια του ,και όλα τα σύναφι πριν αρχίζει να βγάζει το 1 μετά το άλλο....

Μοτέρ φοράει το Μ20 αν το λέω σωστά.Είναι του 88' με 1η άδεια το 90'. Έχει πολλά πολλά χλμ . στην πλάτη του θα δείς σε ένα παρόμοιο θέμα και θα καταλάβεις,αλλά πλέον δεν κάνει τόσα γιατί δεν συμφέρει..

Δεν ξέρω καν αν αξίζει να το επισκεύασω άλλο, γιατί πολύ απλά είναι αρκετά ταλαιπωρημένο πιστεύω ΜΌΝΟ εάν το δώσω για ανταλλακτικά.Γιατί αλλίως δεν πιστεύω να γίνεται...

Καταρχίν έτσι όπως το βλέπω το θέμα θέλει τουλάχιστον 2000-3000 ευρώ για να διορθωθεί πλήρως.Οπότε γιατί να τα ρίξω και να το κάνω και να μην ξέρω εάν βγάλει άλλα και να έχω πάλι τέτοια τρομερή κατανάλωση,δηλαδή πάνω απο 10λίτρα / 100 ?

Δεν με συμφέρει δηλαδή ... 139 άλογα είναι αυτά!Πεινάνε μαζί με 1998 κιβυκα

Rides
    0

Προεπιλογή

Με το χερι στην καρδια:
    Αποσυρση.

Ουτε να παρεξηγηθουμε θελω, ουτε να μειωσω το αυτοκινητο, ουτε να κανω τον εξυπνο.
    Καποια στιγμη τα πραγματα "τα φτυνουν".
    Αυτο, ταφτυσε.
    Τελος και πας παρακατω.

Συγνωμη για το απολυτο της αποψης, αλλα ετσι οπως το ακουω, το αμαξι ειναι τελειωμενο.
    Αφτο δεν ειναι που εχει μισο εκατομμυριο χιλιομετρα η κατι τετοιο;

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το χερι στην καρδια:
    Αποσυρση.

Ουτε να παρεξηγηθουμε θελω, ουτε να μειωσω το αυτοκινητο, ουτε να κανω τον εξυπνο.
    Καποια στιγμη τα πραγματα "τα φτυνουν".
    Αυτο, ταφτυσε.
    Τελος και πας παρακατω.

Συγνωμη για το απολυτο της αποψης, αλλα ετσι οπως το ακουω, το αμαξι ειναι τελειωμενο.
    Αφτο δεν ειναι που εχει μισο εκατομμυριο χιλιομετρα η κατι τετοιο;
    και εμείς αυτό σκεφτόμαστε χώρια οτι τα τέλη έχουν ξεφύγει περύσι έδωσα 650 ευρώ τέλη.Δε με παίρνει άλλο ήδη ζοριζόμαστε μόνο που το ταίζουμε βενζίνη.

Λογικά μέχρι 31 Δεκεμβρίου θα το κινούμε για τις απαραίτητες ανάγκες,μετά κατάθεση πινακίδων και απόσυρση.Απλά ήθελα να τα γράψω αυτά κάπου να τα πω...
    όσο ναναι είναι 23 χρονών αυτοκίνητο με πλέον 1,178,000 χλμ. πάνω του.

Μετά όμως είναι το θέμα τι κάνουμε ?

Ένα άλλο έως τότε απο αυτά που έχει σαν προβλήματα,επειρεάζει κανένα την ασφάλεια του αυτοκινήτου?

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ θα έλεγα να αλλάξεις μηχανικό...................

Δηλαδή αυτοκίνητα με πάνω απο 1.000.000χλμ δεν αλλάζουν φλάτζα ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, τα άλογα δεν τα σκοτώνεις όταν γεράσουν!

Σε έχουν πάρει πρέφα οτι είσαι καψούρης και η επισκευή που σου κάνουν είναι με αποτέλεσμα μετά απο 1 βδομάδα να ξαναπάς με άλλη βλάβη, γνωστό το κόλπο δεκαετίες τώρα!

9. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

joseph (07-08-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

δηλαδή για αυτά τα προβλήματα που έχει θες να μου πεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να ριξω τοσα λεφτα?

Εχει ξεπεραστει πιστευω...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Unknown Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδή για αυτά τα προβλήματα που έχει θες να μου πεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να ριξω τοσα λεφτα?

Εχει ξεπεραστει πιστευω...
    Έλα να τα πούμε πριβέ γιατί θα πέσει λογοκρισία.....

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε άν είναι να δώσεις 3000 για να το φτιάξεις πάρε καλύτερα ένα 316 Ε36 κόμπακτ 99-00 με καλό εξοπλισμό και σε καλή κατάσταση που δεν καίει όσο αυτό,έχει λιγότερα τέλη και σίγουρα λιγότερα προβλήματα!
    Ίσως το βρείς και φθηνότερο!

13. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

nikos1400 (15-08-11)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP