Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 28 από 28

Θέμα: [E34] Ένας θρύλος συνεχίζει και μου πίνει το αίμα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ώπα κάνεις λάθος, εγώ δεν είπα ΓΕΝΙΚΑ για τα Ε34 αλλά για το συγκεκριμένο, το οποίο ναι μεν έχει 1 εκατομύριο χιλιόμετρα (και από ότι φαίνεται με κλειστό μοτέρ), και από ότι φαίνεται έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΕΝΕΡΓΑ προβλήματα.

Εγώ για τον συγκεκριμένο λόγο παρέδωσα πινακίδες στο Ε30, επειδή πλέον δεν μπορούσα να το μαζέψω ή να το έχω στην κατάσταση που θέλω να το έχω. Είχα και έχω βέβαια την δυνατότητα να το έχω στο γκαράζ, αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα το έβγαζα τώρα στο δρόμο.

Και ναι οι μάστορες σπανίζουν, γιατί πλέον είτε βαριούνται είτε ξέρουν ότι αυτός που έχει παλιό αμάξι για κυκλοφορία είναι ταπί και ψύχραιμοι και δεν θα πάρουν φράγκο. Σκέψου ότι σε ΜΑΣΤΟΡΑ έδωσα 450¤ για ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ (αλλαγή τσιμουχάκια, βαλβίδα στραγγαλισμού και αφυγραντήρα) του A/C και κατέληξα να το φτιάξω σε 2 βράδια στο δικό μου γκαράζ γιατί όταν το πήγα στον μάστορα την ΠΕΜΠΤΗ φορά (με το γαλλικό παραμάσχαλα) πετάει και λέει ε παλιό αμάξι είναι που να βρούμε τι πρωτοέχει (αφού πήρε τα 450¤). Και το A/C είναι από τις φτηνότερες βλάβες που έδωσα για επιδιόρθωση.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Jimmakos (08-08-11), Stathis (08-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ώπα κάνεις λάθος, εγώ δεν είπα ΓΕΝΙΚΑ για τα Ε34 αλλά για το συγκεκριμένο, το οποίο ναι μεν έχει 1 εκατομύριο χιλιόμετρα (και από ότι φαίνεται με κλειστό μοτέρ), και από ότι φαίνεται έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΕΝΕΡΓΑ προβλήματα.

Εγώ για τον συγκεκριμένο λόγο παρέδωσα πινακίδες στο Ε30, επειδή πλέον δεν μπορούσα να το μαζέψω ή να το έχω στην κατάσταση που θέλω να το έχω. Είχα και έχω βέβαια την δυνατότητα να το έχω στο γκαράζ, αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα το έβγαζα τώρα στο δρόμο.

Και ναι οι μάστορες σπανίζουν, γιατί πλέον είτε βαριούνται είτε ξέρουν ότι αυτός που έχει παλιό αμάξι για κυκλοφορία είναι ταπί και ψύχραιμοι και δεν θα πάρουν φράγκο. Σκέψου ότι σε ΜΑΣΤΟΡΑ έδωσα 450¤ για ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ (αλλαγή τσιμουχάκια, βαλβίδα στραγγαλισμού και αφυγραντήρα) του A/C και κατέληξα να το φτιάξω σε 2 βράδια στο δικό μου γκαράζ γιατί όταν το πήγα στον μάστορα την ΠΕΜΠΤΗ φορά (με το γαλλικό παραμάσχαλα) πετάει και λέει ε παλιό αμάξι είναι που να βρούμε τι πρωτοέχει (αφού πήρε τα 450¤). Και το A/C είναι από τις φτηνότερες βλάβες που έδωσα για επιδιόρθωση.
    Πολύ σωστή εξήγηση..... Με καλύπτεις

edit: νόμιζα μιλούσες γενικά για τα 34άρια.... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.... Συγνώμη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 08-08-11 στις 22:22

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

χωρις να θελω να σε απογοητευσω, και ξεπερνωντας το θεμα με τους οτι να ναι μαστορες, βρες εναν καλο μαστορα, γιατι ολα καλα με τις τιμες τις φθηνες απλα επειδη οπως ειπες δεν εισαι μεσα στα πραγματα θα κανεις καμια ζημια, βρες καποιον γνωστο που να ασχολειται να σου δειξει τα βασικα αν θες οπωσδηποτε να το φτιαχνεις μονος σου.
    Καποια πραγματα θα σε κανουν να μπλεχτεις τοσο που θα χαλας τα διπλα λεφτα και πολυ χρονο απο το να το πας σε καποιον και να το αναλαβει, προσεξε ομως να το αναλαβει.... να του το αφησεις και να το παρεις τελειο και οχι να πας σε μαστορα που θα μαθει πανω στο αμαξι σου!

5. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

nikos1400 (15-08-11), oldcarskickass (10-08-11), Ptboul (10-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    χωρις να θελω να σε απογοητευσω, και ξεπερνωντας το θεμα με τους οτι να ναι μαστορες, βρες εναν καλο μαστορα, γιατι ολα καλα με τις τιμες τις φθηνες απλα επειδη οπως ειπες δεν εισαι μεσα στα πραγματα θα κανεις καμια ζημια, βρες καποιον γνωστο που να ασχολειται να σου δειξει τα βασικα αν θες οπωσδηποτε να το φτιαχνεις μονος σου.
    Καποια πραγματα θα σε κανουν να μπλεχτεις τοσο που θα χαλας τα διπλα λεφτα και πολυ χρονο απο το να το πας σε καποιον και να το αναλαβει, προσεξε ομως να το αναλαβει.... να του το αφησεις και να το παρεις τελειο και οχι να πας σε μαστορα που θα μαθει πανω στο αμαξι σου!
    Ξέχασες το βασικότερο..... Να κάθεται πάνω απο τον μάστορα.... Και άμα θέλει ο μαστρο κίτσος ας μην ασχοληθεί.....

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καταρχίν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Είπαμε το αυτοκίνητο θα το κρατήσουμε μέχρι Δεκέμβριο πρέπει να μας βγάλει εώς τότε τον καιρό ,γιατί μετά με τόσα τέλη κυκλοφορίας που θα φάω ήδη έχω λυγίσει.

Πάντως...

Να σημειώσω οτι 2 προβλήματα θα εξαφανιστούν τις επόμενες μέρες.
    Γιατί ?

Γιατί ο φίλος Jimmakos(Να μου επιτραπέι να τον πω φίλο) χωρίς κέρδος και χωρίς τίποτα έκατσε και μου μιλούσε στο ΜΣΝ το παλικάρι είδε τι ντουγάνι είμαι απο μηχανικά και με βοήθησε μέχρι και Manual ολόκληρο βρήκα για να λίνω το αυτοκινητό.

Στο δια ταύτα ?
    1.Πρόβλημα : Λάδια-Βαλβολίνες για το αυτόματο : Μάστορας παίρνει το αυτοκινήτο σου , 7 λίτρα απο 25 ευρώ το κάθε ένα.
    Λύση:
    Εγχειρίδιο κατασκευαστή , το 4χυτο αυτόματο έχει χώρο για 3.0 λίτρα, και όχι 7.Χάρη στην βοήθεια του Jimmakos βρήκα να προμηθευτώ,6 ευρώ το λίτρο μέσω ίντερνετ έχει γίνει ηδη η παραγγελία. Δηλαδή εκεί που ο άλλος θα μου ζητούσε μόνο για τις βαλβολίνες 175 ευρώ ,και εγώ είχα τρομάξει ... πλέον θα μου βγεί ΜΟΝΟ 18 Ευρώ,τραγική διαφορά.Άκου εκεί 7 λίτρα...
    Συμπέρασμα : Χάρη στα 18 ευρώ που θα δώσω για αλλαγή λαδιών δεν θα έχω πιστεύω το πρόβλημαπου την 1η την αλλάζω μέσα στα κόκκινα,γιατί πολύ απλά έως καιγια μιση ώρα δεν πιάνει τίποτακαι συνεχίζει τον χαβά του ,με 1η και να οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοουφ να ρουφάει την βενζίνη.

2.Πρόβλημα : Θερμοστάτης : Μάστορας : 38 ευρώ για τον θερμοστάτη σου : 80 βαθμών κελισιου για Ε34 .
    Λύση : Παραγγελία απο μαγαζί Αθήνας και παραλαβή Θεσσαλονίκη , αύριο θα κάνω την παραγγελία ,και παραπάνω να έχει στο e-bay βρήκα καινούργιο με 25 ευρώ.
    Συμπέρασμα : Άλλα 10 ευρώ απο εδώ,οπότε θα λειτουργεί καλύτερα ο θερμοστάτης που είναι συνέχεια 1η , 2η βελόνα ΠΟΤΕ στην μέση (δηλαδή 3η) , και πάντα οταν βγαίνω προς τα έξω πάει στο τέρμα κρύο μόνο του.

Αυτά τα λίγα πρός στιγμή ...

Θα δείξει τι θα κάνουμε με τα υπόλοιπα και εάν όντως κοστίζουν τόσο όσο μου τσαμπουνούσε ο τυπάς ..
    Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....

8. The Following User Says Thank You to Unknown For This Useful Post:

Jimmakos (08-08-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Unknown καλο θα ηταν να το βαλεις στο χωραφι το αμαξι να το κοιτας, οπως ειπε και ο Σταματης δεν αξιζει να ριχνεις λεφτα. Μεχρι το Δεκεμβρη που το θες ομως, προσπαθησε να μαζεψεις λιγο τα εξοδα.

Βρες εναν αλλο μαστορα γιατι αυτος που εχεις τωρα εχει καταλαβει οτι:
    1. Εισαι ασχετος
    2. Αγαπας το αμαξι σου
    3. Εισαι ασχετος

..και θα συνεχισει να σε αρμεγει μεχρι να καταλαβει οτι εχεις μια ιδεα.
    Βρες νεο μαστορα, πηγαινε με λιγη παραπανω αυτοπεποιθηση και ανεση, μη κανεις το ξερολα αφου δεν γνωριζεις (γιατι και θα του τη σπασεις, και θα το καταλαβει), απλως δεν χρειαζεται να ξεφυσας, να αγχωνεσαι και να ιδρωνεις..
    Αν μπορεις κατσε πανω απο το μαστορα χωρις να ενοχλεις και να μπαινεις μεσα στη μεση. Ο,τι βλεπεις καλο ειναι γιατι και μαθαινεις, και ισως παρατηρησεις κατι που δεν εγινε σωστα για καποιο λογο (οσο ασχετος και να εισαι, αν δεις να λυνει 3 βιδες και να βαζει 2, ή να βγαζει εναν τσιτα ιμαντα και να βαζει ενα πιο χαλαρο, θα το καταλαβεις!)

Ψαξε για ανταλλακτικα απο το internet (ebay.de , ebay.co.uk), συγκρινε τιμες με Ελλαδα και ψωνισε απο εκει που συμφερει καλυτερα. Προσοχη με τα φτηνα ιμιτασιον γιατι μπορει να κανεις ζημια. πχ Υπαρχει MAF Bosch υπαρχει και μουφα με 20¤, με το 2ο θα εχεις προβλημα, το ιδιο ισχυει και για λαδια, μπουζι, τακακια κ.α

Το θερμοστατη στο βαζει 38¤ με τοποθετηση? Γιατι τον αλλο που θα παρεις με 25, πρεπει να βρεις και καποιον να στο βαλει.. θα τρεξεις 2 φορες(παραλαβη, τοποθετηση), θα χασεις χρονο 2 φορες, και πιθανον να καψεις βενζινη 2 φορες.
    Με το παραπανω θελω να πω πως αυτο που δειχνει φτηνο δεν ειναι παντα φτηνο.

Μαζεψε χρηματα γιατι ο Δεκεμβρης πλησιαζει, ξεχνα το Ε34 γιατι ειναι τελειωμενο, και προσοχη με το νεο αμαξι για να κρατησει αλλο τοσο. 1.178.000 χλμ με τα ιδια λαδια στο κιβωτιο..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanisk : 15-08-11 στις 23:36

10. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

nikos1400 (15-08-11), S8N (16-08-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταλαβαινω την αγαπη για το αμαξι σου αλλα γνωμη μου ειναι να πας σε κατι ποιο καινουργιο..

Οπως και να το κανεις ειναι παλιο αμαξι,εχει καμποσα χρονακια και χλμ στην πλατη του και τα προβληματα θα ξεφυτρωνουν το ενα πισω απο το αλλο, το πορτοφολι θα εχει μονιμα μια τρυπα..

Πανε σε κατι ποιο καινουργιο,ποιο οικονομικο,πιο ασφαλες.Αναλογως το μπατζετ μπορεις παλι να παραμεινεις σε bmw.

Και αν στην τελικη το γουσταρεις τοσο πολυ το αμαξι σου, παρεδωσε πινακιδες και οταν θα εισαι οικονομικα ανετος το κανεις μια καλη αναπαλαιωση και εισαι αρχοντας.

Rides
    0

Προεπιλογή

178 θα ειναι και ειναι απολυτως λογικα.δεν παιζει να εχει κανε ενα εκατομμυριο σε 23 χρονια ενα οικογενειακο ιχ.εχει μπερδευτει ο φιλος γιατι δ ξερει οτι το τελευταιο νουμερο ειναι εκατονταδες μετρα

13. The Following User Says Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

S8N (16-08-11)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP