Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1282

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2011-2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με ανυπομονησια θα περημενω το αντιστοιχο κειμενο λοιπον που ειμαι σιγουρος οτι θα προερχεται απο... ανειδιοτελη δημοσιογραφο ωστε να προβω σε σχολια.ως τοτε θα απολαυσω την ταινια που μου προτεινες παρεα με ποπ κορν και μερικες στοιβες ξυστου αναζητωντας την τυχη μου για να δικαιολογησω τον τιτλο του κοροιδου που απλοχερα μου χαρισες...
    Η αναφορά σε δεύτερο πρόσωπο λάθος εκ μέρους μου....κανονικά θα έπρεπε να πω για κορόιδα που ΄ αγόραζαν ΄ ξυστο και εν άγνοια τους παιζόταν το παιχνιδάκι με τα 25νταρακια... και βέβαια το αντίστοιχο κείμενο που αναμενεις τόσο καρτερικά στον καναπέ μη το περιμένεις από εμένα διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναικος ουδέποτε υπήρξε προτεραιότητα μου ώστε να ψαχτω τόσο πολύ για τη συγκέντρωση τέτοιων στοιχείων. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω την ομάδα μου όμως. Πάραυτα νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο ν΄απαντησει κάποιος από εσάς τους Ολυμπιακους στο απλό ερώτημα ...πιστεύετε ότι όλες οι κατακτήσεις νικών και τίτλων της ομάδας έγιναν με την αξία , την ψυχή και τη δυναμη της ομάδας και των φιλάθλων της ;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 05-08-11 στις 20:18

2. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

katsaraios (05-08-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αναφορά σε δεύτερο πρόσωπο λάθος εκ μέρους μου....κανονικά θα έπρεπε να πω για κορόιδα που ΄ αγόραζαν ΄ ξυστο και εν άγνοια τους παιζόταν το παιχνιδάκι με τα 25νταρακια... και βέβαια το αντίστοιχο κείμενο που αναμενεις τόσο καρτερικά στον καναπέ μη το περιμένεις από εμένα διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναικος ουδέποτε υπήρξε προτεραιότητα μου ώστε να ψαχτω τόσο πολύ για τη συγκέντρωση τέτοιων στοιχείων. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω την ομάδα μου όμως. Πάραυτα νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο ν΄απαντησει κάποιος από εσάς τους Ολυμπιακους στο απλό ερώτημα ...πιστεύετε ότι όλες οι κατακτήσεις νικών και τίτλων της ομάδας έγιναν με την αξία , την ψυχή και τη δυναμη της ομάδας και των φιλάθλων της ;
    το λαθος σου αγαπημενε μου φιλε δεν ειναι αυτο που νομιζεις απλα δεν ξεκινησες να διαβαζεις απο την πρωτη σελιδα.η εναρξη του θρεντ συνεπεσε με μια ηττα της ομαδας σας την οποια την αντιμετωπισαμε με καλαμπουρι με μια χαζη ιστορια απο εμενα,εναν καναπε απο καποιον αλλον κτλ.στα πλαισια του καλαμπουριου μιας που δεν σκοπευω να παω στον τελικο σε μια ηττα δικια μου θα μου εκανες καλαμπουρι εσυ και αλλοι και θα πιναμε τον καφε μας στην δουλεια το πρωι γελοντας.απεναντιας εσυ εγραψες εριστικα θρεντ λες και ειχαμε να χωρισουμε τιποτα η ειμαστε παιδακια που τσακονονται για ποδοσφαιρικα στα σχολια .διαβασε τα ξανα και θα καταλαβεις τι λεω.ΔΕΝ χρειαζονται ολα αυτα ο σκοπος μας εδω μεσα δεν ειναι να δημιουργουμε εχθρες και αντιπαλοτητες νομιζω
    ΦΙΛΙΚΑ ΑΡΗΣ
    αντε γεια...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το θρεντ αυτό τρέχει εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλωτε με πλακα , αλλωτε ποιο σοβαρά. Και εμένα οι απαντήσεις μου κυμαίνονται πάντα στο ίδιο πνεύμα. Δε σου κάνει εντύπωση που κανείς άλλος δεν τσίμπησε και δεν αρπαχτηκε όπως εσυ ; Και εγώ αστειευομενος απάντησα σε άλλο τόνο. Σε δικό σου θρεντ αν δε μ΄ενδιαφερει δε θα πω κάτι απλά για να το πω. Το σέβομαι και απεχω.
    Το ότι δε ξέρεις το γραπτό μου λόγο δικαιολογεί και την παρατήρηση σου προς εμε σε ότι αφορά τους κανόνες συμπεριφοράς του φορουμ όπως και το παρειστικο του κλίματος του.
    Θανκς Νικος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP