Ε αυτό λέμε, η διαδικασία γυαλίσματος περιλαμβάνει αλοιφαδόρο και ή το κάνεις μόνος σου αγοράζοντας αλοιφαδόρο ή πας σε ειδικό..
Εκτός εαν δεν κατάλαβα κάτι εγώ σωστά.
Ε αυτό λέμε, η διαδικασία γυαλίσματος περιλαμβάνει αλοιφαδόρο και ή το κάνεις μόνος σου αγοράζοντας αλοιφαδόρο ή πας σε ειδικό..
Εκτός εαν δεν κατάλαβα κάτι εγώ σωστά.
Ξερει καποιος τα πλαινα ματ σιριτια γυρω απο τα παραθυρα με τι προιον καθαριζονται και φευγουν οι σταμπες και οι δαχτυλιες?????
Επλυνα το αμαξι απο κατω και πεταχτηκε αφρος στο πλαι απο την μια μερια και εκανε σταμπες στο shadow line περιμετρικα απο τα παραθυρα του οδηγου και πισω,οχι σε ολα αλλα σε καποια σημεια.
Εχει κανεις εμπειρια με καποιο προιον?????
Ελπιζω να καθαριζει και να μην μπω στην διαδικασια να τα ξηλωνω για βαψιμο κτλ γιατι δεν νομιζω οτι θα ξανακουμπωσουν με την ιδια εφαρμογη.......
insane in the ///Midbrain
Μετά από ταξίδι 1500+χλμ, έπλυνα το αυτοκίνητο με σαμπουάν με κερί, καθάρισε μια χαρά, εκτός από το σημείο πολύ μπροστά στο καπώ και σε μερικά σημεία της μάσκας όπου τα σημάδια από τα μυγάκια δεν έφυγαν. Προσπάθησα να τα βγάλω και με ειδικό σπρέυ για μυγάκια (αφού το άφησα για 2-3 λεπτά να "ενεργήσει" και μετά το αφαίρεσα με μαλακό σφουγγάρι και νερό) αλλά σε μερικά σημεία έχουν μείνει κάποιες "σκιές" που τις βλέπεις αν προσέξεις το χρώμα από πολύ κοντά.
Ξέρετε πως θα μπορούσαν να φύγουν? Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια αλοιφή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
->στη διάρκεια των 4ημερών του ταξιδιού δεν έπλυνα καθόλου το αυτοκίνητο -το έπλυνα μόλις γύρισα από το ταξίδι- και αυτό πρέπει να ήταν το λάθος μου....
-> από εδώ και πέρα θα περνάω με κερί πριν το ταξίδι το εμπρός μέρος για να "κάθονται" τα μυγάκια πάνω στο κερί και όχι στο βερνίκι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 21-08-11 στις 17:42
Yπαρχουν αρκετα προϊοντα στην αγορα,
Τα μελη Monsta(επαγγελματιας),DriverM,Stef και αλλοι, ειναι γνωστες του θεματος,ελπιζω να δουν το θρεντ και να προτεινουν κατι,αλλιως στειλε τους πμ.
οπως ανεφερα και παραπανω ελπιζω οι γνωστες να δωσουν τα φωτα τους και γι'αυτο το θεμα,......γιατι κατα τ'αλλα νομιζω οτι το κερι βοηθαει αρκετα ωστε να "φευγουν" πιο ευκολα τα μυγακια,αλλα η αποθεωση ειναι να βαλεις ΖΕΛΑΤΙΝΗ!!!!!...ναι,ναι καλα διαβασες τυπου Σανιτας και εισαι μια χαρα,φτανεις στον προορισμο σου και σε μισο λεπτο εισαι πεντακαθαριδης !!!
αν εχεις αποριες για την εφαρμογη της ζελατινης,το μελος Αλεξης (alexm)μπορει να σου πει τι πως, αφου ειναι φαν αυτης της μεθοδου!![]()
120ie87 (21-08-11)
Aristent, ευχαριστώ για την ΤΡΕΛΉ ιδέα! -> δεν θα μείνει μεμβράνη για μεμβράνη στο σπίτι....
τώρα... οι σκιές (οι ελάχιστες θαμπάδες στο σχήμα του λεκέ από μυγάκι) που έχουν μείνει(το περιγράφω στο προηγούμενο post μου)... πως φεύγουν?
^ Driver M , ευχαριστώ για την απάντηση!! (μόλις την είδα!)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 21-08-11 στις 19:24
aristent (21-08-11)