Sorry ρε νίκο αλλά ρώτησες το λόγο που δεν αφήνουν παιδιά;; είμαι περίεργος ν ακούσω το λόγο...... γιατί;;
Sorry ρε νίκο αλλά ρώτησες το λόγο που δεν αφήνουν παιδιά;; είμαι περίεργος ν ακούσω το λόγο...... γιατί;;
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
nikos-Mpacket (05-08-11)
Γιωργο σε επισημο παιχνιδι να το καταλαβω αλλα σε φιλικο στην μεση του καλοκαιριου ειναι παρολογο,ειδικα οταν ειμαστε στην εισοδο και τους εξηγουμε οτι εχουμε 3 διαρκειας μαζι μας,2 για εμας τους μεγαλους και 1 του 3ου της παρεας που ειναι διακοπες και μας το εχει αφησει και θα βαλουμε τα πιτσιρικια να κατσουνε στο καθισμα του.
Αντωνη δεν πηρα απαντηση,το μονο που μου λεγανε ειναι οτι εχουν εντολες απο την ΠΑΕ και πως δεν μπορουν να κανουν κατι για να μην χασουν την δουλεια τους.
Μεσα στην θυρα και πισω απο τα τουρνικε ηταν μια κοπελιτσα με καρτελακι του Ολυμπιακου και κατεγραφε οσους εμπαιναν οταν λοιπον την πλησιασα μετα την φασαρια μου ειπε εντρομη οτι δεν ξερει τιποτα και απλα την εχουν βαλει εκει να καταγραφει ποσοι μπαινουν.
Απ'οτι καταλαβα θα προσπαθησουν να κοψουν τους τσαμπατζιδες και καλα θα κανουν αλλα αλλο τζαμπατζιδες και αλλο πιτσιρικια που στην τελικη δεν επιαναν και την θεση κανενος αφου θα καθοντουσαν σε θεση διαρκειας.