με πηγατε μερικα χρονια πισω..
τοτε δουλευα μονο βραδυ.
τα μαγαζια για αρκετα χρονια ηταν εκτος θεσσαλονικης,κατερινη και περιξ...
επειδη παντα υπηρχαν και τα εξτρα ομως,χαλκιδικη,κατερινη καβαλα ολα μεσα στο προγραμμα..
ομως ποτε μονος στο αυτοκινητο,παντα και η τραγουδιστρια...
επρεπε να παμε λαρισσα.τα υπολοιπα παιδια θα ξεκινουσαν απο κατερινη στις 6 το απογευμα για να φτασουν με την υσιχια τους,να στησουν κλπ,εγω με τη τραγουδιστρια θα ξεκινουσαμε 7 και μιση απο θεσσαλονικη.
8 και τεταρτο εγω επεστρεφα στη θεσσαλονικη απο σεμιναριο...
η εθνικη θες-αθηνων,σχετικα αδεια, καλοκαιρι...
η ντινα με περιμενε ηδη στο δρομο ντυμενη...για πιστα αλλα με δυο καφεδες στο χερι(μεγαλειωδες θεαμα).η εθνικη περασε αερα με ακατεβατα 190(η ντινα σφιγγοταν σα μωρο που φοβαται..)τηλεφωνο απο το βασιλακη...
-ελα ρε γιωργη που εισαι?
-να σχεδον βγαινω απο τα τεμπη(μολις περασα μαλγαρα...τι να του ελεγα..
-α οκ!!!τοτε αντε καλο δρομο!!
που να ηξερα οτι με πηρε για να μου πει οτι ειχε δει μπλοκο στην εισοδο στο πλαταμωνα...
και φυσικα....με σταματησαν..φυσικα για υπερβολικη ταχυτητα απο η πινακιδα εγραφε 80 και εγω ημουν με 170..τη γλυτωσα με 100 ευρω που σε 10 μερες γινονταν 50...
ετσι ομως φορτωμενος οπως ημουν και αγχωμενος μπαινοντας στις στροφες του πλαταμωνα με ελαχιστη κινηση...εκανα τη ντινα να φοβηθει αρκετα...
οι κλειστες αριστερες και δεξιες εκαναν τα λαστιχα να ακουγονται,ενω δεν ελειπαν και οι αποσταθεροποιησεις της ουρας...πιο κατω,στα τεμπη χαλαρωσαν οι ρυθμοι...αλλωστε το σημειο που χαθηκαν τα παιδια θυμιζει τη κατασταση στους δρομους...δε θελαμε κατι παρομοιο...
η ολη διαδρομη,παρολο που στο μεγαλυτερο μερος της ευθεια σε αυτοκινητοδρομο εγιναν με ενταση...με στοφες υψηλες, με επιθετικες γραμμες.αφου τελειωσε η δουλεια η επιστροφη αργη..αλλωστε πολυ βενζινη καψαμε....φαγαμε και τη κληση...ας μας μεινει και κατι απο εκεινη τη βραδια.
η ντινα στο διπλανο καθισμα εχει γλαρωσει και σε λιγο ακουω την ανασα της βαρια...κοιμηθηκε.
χαμηλωσα το ραδιο,και πηγαινα αργα απολαμβανοντας τη νυχτα.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....