Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Ουπς.... ΦΑΝΗ συγνωμη για το χαζο ποστ μου....νομιζα πως ηταν ο αλλος Φανης. Δεν εχει ειρωνικο χαρκτηρα το παστ μου. Και παλι συγνωμη Σιγά βρε να μην παρεξηγιόμασταν κι'ολας από δαύτα...
''One love three letters'' .....BMW
Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Τηλεοραση στο αυτοκινητο??? Ταινιακι κλπ??? Μηχανη για παγακια θα εχει??? Για ποπ-κορν??? Δεν ειμαι πολυ εκνευριστικος??? ταινιακη στο φουλ δημητρακι..... παγακια δεν θα χουμε ρε..... ποπ-κορν υπαρχει παντα.... τι αλλο θες αγορι μου???? εκνευριστικος?????/απαπαπαπαπαπ τι λες τωρα ρε φιλε μου..... αααααα δημητρη αλλαξα και υγρα φρενων!!!!!!!!!αχαχαχαχααχχαα αχαχ
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
Αργησα αλλά βρήκα αυτό που έψαχνα στο παλιό μου pc. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ
εμμμμμ βασικά εδώ ειναι σόρυ
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy εμμμμμ βασικά εδώ ειναι σόρυ Καλό και αυτό,από ότι βλέπω δέχεται τα πάντα πάνω...
Αρχικό μήνυμα απο ΦΑΝΗΣ Καλό και αυτό,από ότι βλέπω δέχεται τα πάντα πάνω... βασικα το καλο ειναι οτι εχει 2 οθονες και παίζει και κλειστό. Το kenwood που εβαλα παίζει μεν αλλά δεν έχεις ιδέα τι ακούς όταν ειναι κλειστο.
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ