Eνα πραγμα σα το ΠΑΣΟΚ οι γαυροι..........κανουν πως κανουν γυρνανε τα πραγματα συνεχος σε αλλο θεμα.....
Ρε αγορακια.....δε κοιτατε που μεχρι και τον Παρεδρο σας του στερησαν την αδεια εξοδου απο την χωρα (εστω και προσωρινα) γιατι ακουσον ακουσον.......συνομιλουσε με αυτους που αποδεδηγμενα εστηναν αγωνες....ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ.......ρε ειστε με τα καλα σας....σκαψτε καμια τρυπα να βαλετε μεσα τα κεφαλια σας....ακου εκει.....ειχανε κανει ολοκλρο σωματιο με ομαδες για να διαμορφονουν αποτελεσματα, και τωρα το παιζουν και παρθενες...........μου θυμιζετε αυτες που δινουν μονο ποπο γιατι το καλο το κρατανε για τον γαμο για τον αντρα τους
![]()
''Της κοντης της ψ@λης της φταινε οι τριχες που δεν φαινεται......''
GM6 (03-08-11), Panos 316T (09-08-11), zarkosbmwturbo (03-08-11)
A8hnaios (03-08-11)
και ξερετε ποιο ειναι το καλυτερο...
με τα λ7 του champions league που θα παρει ο βαγγελης απο τον αποκλεισμο του παο, θα κανει κι αλλες μεταγραφες....
χαχαχαχχαχαχα
ευχαριστουμε τον πελατη μας....
χαχαχαχχαα
Σταθακη πες αλευριιιιιι....Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ! Τι εγινε ρε παιδια ξυπνησαμε??? Φρεσκαρετε λιγο τη μνημη σας ρε παιδια...περσι τετοια εποχη τι ειχε γινει ??? Κλαμα, και μεσα στα λαγουμια ολοι!!! Απο ποιον? Απο Μακαμπι, το πεος της φοβερης Μακαμπι (και προσπαθησε να το στησει και ο χοντρος).
Αφου σας γουσταρει ολη η Ευρωπη, αφου κανετε το καλυτερο σεξΗ Οντενσε μπροστα στη Μακαμπι, ειναι Λιβερπουλ...
Μπορει να εχει πληγωθει αρκετα το ευρωπαικο γοητρο και να εχω φαει φαπες , αλλα κριτικη απο την ομαδα της 7αρας??? Οχι ωρε παιδια! Τουλαχιστον εγω συνεχιζω E.L μην μπερδευεστε. Εχω να θυμαμαι και κατι πορειες, και κατι κηδειες σε ομαδουλες τυπου Ρομα, Ιντερ...
Παιδια δειτε τωρα τι θα γινει, ποιος θα στηνει, δειτε για Καλοπουλους, παραγοντες κτλ γιατι στενεψαν τα πραγματα...αλλα ειμαι σιγουρος θα βρειτε τον τροπο
Ας θυμηθουμε τις ενδοξες στιγμες απο το ξεκαρδιστικο βιντεακι
manos (09-08-11), Panos 316T (09-08-11), Stathis (03-08-11), Z4 DCT (03-08-11)
βρε βρε καλως το γιωργακη...
τι εγινε ρε ησουνα χθες στο παρτυ?
περασατε καλα?
ωραιος bj ο σισε, να τον παρεις κι εσυ σε κανενα απο τα φημισμενα παρτι σου...![]()
σωστα, ειναι για πασαρελα το παιδι...
![]()