Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: Αποκτηθηκε το x1 18dxdrive

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    22-01-10
    Μηνύματα
    56
    Thanked
    31
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Λογω καλοκαιριου αρνουμαι να κατσω μπροστα απο pc!

    Σε 600χλμ φτανουμε τα 2000χλμ χρησης..

    Το αυτοκίνητο μπορώ να πω πως με ενθουσιασε και ημουν πολυ επιφυλακτικος

    Σε συνθηκες στρωσίματος, μεχρι 3000rpm και αυτο σε προσπεραση μονο, είδα 4,9 lt/100χλμ κατανάλωση, γεγονος που δικαιώνει τη bmw καθως μου φαινοντουσαν παραπανω απο αισιοδοξα τα νουμερα που δινει.
    Δεν αντεξα και το πιεσα οσο μου επιτρεποταν σε ενα βουνο της ευβοιας μπορεις να κινηθεις απροβληματιστα γρηγορα και σε στενες διαδρομες με στροφες. Το αμαξωμα δε περνει κλισεις (μηδαμινες) και το βαρος του λογω ροπης ούτε που φαινεται (μπηκα μετα στο κομπακτ και ξενερωσα! ειμαι για αναρτησεις και ζαντολαστιχα μ φαινεται).
    Πάνω απο της 3000rpm εχω την εντυπωση οτι δε θα ανεβαζει το ιδιο, το σασμαν το αποζημειωνει με σωστη (και σχετικα κοντη για τη κατηγορια κλιμακωση). 2η και 3η σχεση ειναι μια χαρα, ποσα χλμ βγαζουν ακομα αγνωστο. Η 6η με 3000 στροφες εχει γυρω στα 160χλμ, μου φανηκαν λιγα για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητο, με την επιφυλαξη οτι ισως κουραζεται και καιει λιγο παραπανω σε ταξιδι (πραγματικα επιβαλει γρηγορους ρυθμους..)

    Σε προσπαθεια υπερστοφης απανταει βροντερα οχι! (θα εσκαγα αν δεν το δοκιμαζα). Το αποτελεσμα ειναι οτι καταληγεις εκει που στοχευεις απλα γρηγοροτερα. Τη τετρακινηση σε αυτες τις συνθηκες την καταλαβαινεις για τα καλα και ειδικα το dct καθως νιωθεις και τους 4 τροχους να ρυθμιζουν την κινηση τους. Καμια σχεση με σπορ αισθηση με το ηλεκτρονικο διαφορικο και στους 4. Κανει απλα τη δουλεια του και αποτελεσματικοτατα ομως (στο χιονι θα ειναι μια χαρα!). Με το esp στο on τιποτα δε γινεται αντιληπτο μονο το λαμπακι να αναβοσβηνει μπορει να δεις.

    Αυτα προς τπ παρόν! Για στρώσιμο αρκετα τεστ πέρασε πιστεύω!!

    Υ.Γ. Πιστευω οτι ισως ηταν η καλυτερη επιλογη συνυπολογίζοντας και τον παραγοντα value 4 money. Μιας και θα το χαιρεται κατα κυριο λογο ο φαδερ ο οποιος εχει το μικροβιο της αυτοκινησης για τα καλα, αλλα υποχρεωτικα οδηγει οικογενειακο αυτοκινητο, ειναι σιγουρο οτι αυτο θα το ευχαριστηθει.

    Υ.Γ.2 Ευχαριστώ ολους σας!!

  2. The Following 2 Users Say Thank You to tazeus For This Useful Post:

    GiannisRob (03-08-11), Ptboul (03-08-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP