GM6 (20-11-11)
Φιλαράκο, άλλο παιχνίδι έβλεπες μάλλον.Το γήπεδο έγερνε 70-30 τουλάχιστον. Πουλάγατε τη μπάλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δε μπορούσατε να αλλάξετε ούτε μια πάσα. Μετά απο 20+ τελικές προσπάθειες του γαύρου και 10+ άχαστες ευκαιρίες, θα ήσασταν τυχεροί να φέυγατε με 4 τεμάχια απο κει μέσα. Αλλά ας όψεται ο γαύρος που δεν σας τα έριξε και σας έδωσε δικαίωμα να βγάζετε γλώσσα πάλι. Εγώ σαν Ολυμπιακός, αν έπαιζα έτσι στην έδρα του αντιπάλου όχι μόνο θα ήμουν κατευχαριστημένος από την ισοπαλία, αλλά θα τα χωνα και χοντρά στους παίκτες που για μια ακόμα φορά επέδειξαν άρτια τεχνική κατάρτιση στο.. κακάρισμα.
Συγχαρητήρια!!!
GM6 (20-11-11)
αν ειχα στην ομαδα μου 11 Στεφαν Εφενμπερκ ας πουμε,τετοιες προσωπικοτητες εννοω θα ζουσα την τελεια ονειρωξη τωρα καπινοι και χολεβιδες ειναι απλα οδοντοκρεμες τα τσουτσουνια τους δυσκολα θα διακορευαν και παρθενα του κολλεγιου Αθηνων
αντε γεια...
hades7 (19-11-11)
Κωνσταντινε δεν θα αντιδικησω μαζι σου στην εδρα σου επαιζες με την καλυτερη ομαδα λογικο ηταν να παιξουμε με αντεπιθεσεις και να αφησουμε χωρους ,,γιατι εσυ στο ΟΑΚΑ θα παιξεις ανοιχτα ? 4 γκολ θα φας αν το κανεις αυτο..
Δεν μασησαμε ουτε απο εδρα ουτε απο τα μικροφωνα που εκραζαν συνεχως εξαλου με ""Ευρωπαιους"" παιζαμε προς Θεου!!
το θεμα ειναι αλλο βλεπεις οτι ο αντιπαλος παιζει με αμυντικα χαφ Φουστερ Γεστε κανεις απο τους δυο δεν ειναι τετοιος και παιζει ταυτοχρονα με 3 καθαροαιμους επιθετικους μπροστα πραγμα που σημαινει οτι ειναι σωβρακο αμυντικα εσυ τι κανεις?απλα καθυστερησεις...καταντια
αντε γεια...
Σε αυτο το ματς ημουν μεσα απο τοτε επαιζαν καλα οι κοκκινολαγοι με την βοηθεια του(μαυρου Θεου)
https://www.youtube.com/watch?v=mq9Z...eature=related
το πεναλτυ δικδικει οσκαρ ετσι να θυμομαστε και λιγο τα παλια