Φιλε μου καλε, αν ειχε αφησει ο Κοκαλης το δικαιοτατο πρωταθλημα στην ΑΕΚ το 2008 (κατι που λιγοι προς τιμην τους ΦΙΛΑΘΛΟΙ του γαυρου παραδεχονται) θα ειχε αλλαξει πολυ προς το καλυτερο η οικονομικη κατασταση της ομαδας μου με τα εσοδα απο την απευθειας συμμετοχη και χορηγους,τηλεοπτικα κλπ που ΤΣΕΠΩΣΕ ο γαυρος.
Εκει ηταν το κρισιμο ΙΣΤΟΡΙΚΑ σημειο του 4ετους πλανου που πετυχε -αλλα κλαπηκε-για την ΑΕΚ,απο εκει κει μετα ειναι χαβαλες για μενα πολυ απλα ειναι απλησιαστο μεγεθος ο γαυρος ,ναι ειναι παραδεκτο.
Παραδεχεσαι την κλοπη αυτη??
Ασε τον Τζιγκερ ,εδω μιλαμε με στοιχεια,εκλεψε για την μισαλοδοξια και τα 20 εκατομυρια ευρω..δυστυχως ετσι δεν αφησε ζωη και μελλον στο εγχειρημα του μοναδικου ισως -Ντεμης-που τολμησε να καθαρισει μια και καλη τον οπαδισμο και την στρατευση χουλιγκανων(κρινεται και αυτος βεβαια για λαθη).
Κατα συνεπεια θελησε ο γαυρος την οριστικη και δια παντως διαλυση ενος αξιομαχου αντιπαλου (αεκακι οπως λετε) που σας χρειαζεται για να εχετε ανταγωνισμο.
Δεν νομιζω να εχει ορεξη καποιος να επενδυει οταν εκτος απο πολυ χρημα σε Παε με λιγοστα εσοδα εχει επισης την αναξιοπιστια και την υπογεια συνεργασια των αντιπαλων ..
Εγω δεχομαι την ικανοτητα βαση της αξιας σας ,αποδειξτε το λοιπον κανεις δεν εμποδιζει την υπερομαδα (για τα ελληνικα δεδομενα) και εδω ειμαι να τα λεμε και να γελαμε-οχι μονο ειρωνικα-