πολυ ενδιαφερον! φωτογραφιες εχεις?
να φανταστω οτι και το αμαξι ειναι αδειο μεσα??
προσοχη οταν κυκλοφορεις ομως... καλυτερα μονο για πιστα γιατι στο δρομο με αυτο το αμαξι θα κλαψεις τα λεφτα που εδωσες, παει για κατασχεση αμεσως.
πολυ ενδιαφερον! φωτογραφιες εχεις?
να φανταστω οτι και το αμαξι ειναι αδειο μεσα??
προσοχη οταν κυκλοφορεις ομως... καλυτερα μονο για πιστα γιατι στο δρομο με αυτο το αμαξι θα κλαψεις τα λεφτα που εδωσες, παει για κατασχεση αμεσως.
BILL007 (01-08-11)
μα ο κινητηρας αυτος δε μπηκε ποτε σε Ε46 ...!?!? λεω κατι λαθος?
Κανονικα για να ειναι νομιμος πρεπει να δηλωθει ο κινητηρας στην αδεια κυκλοφοριας. Ο συγκεκριμενος -αφου δεν εχει ξαναγινει τετοια μετατροπη- θα πρεπει να περασει απο κτεο ελληνικου(αν θυμαμαι καλα) και να περασει ολα τα "τεστ" και να εχει σχεδια μηχανικου για την τοποθετηση.
πιθανον να γινεται αλλα μου φαινεται λιγο χλωμο
BILL007 (01-08-11)
οσο για την κυκλοφορια ειναι λιγο χλωμα τα πραγματα αλλα θα παω με την ψυχη στο στομαεξωτερικα ειναι ενα γνησιο 320cι ουτε προφυλακτηρεσ δν εχω αλλαξει καν...με τα σαλονια του μεσα ολα κομπλεσαν κανονικο αυτοκινητο...απλα αν σε μπλοκο μου πουν να ανοικσω το καπω τοτε σκουραινουν τα πραγματα...θα εχω το τιμολογιο αγορας του κινητηρα αλλα κ παλι δν ειναι αρκετο...απ'οσο ξερω μονο bme κινητηρα πρεπει να βαλεισ μεσα σε bmw κ αφτο αναλογα να υπερβεισ 25 % του αυτοκινητου που εχει βγει απο το εργοστασιο...400 κυβικα πανω η 400 κυβικα κατω καπωσ ετσι παει...οσο για m3 follow
φιλε μου τετοια ρισκα παιρνεις μονο οταν σου περισεουν λεφτα...
αν το αμαξι ειναι εξωτερικα μαμα και δεν φωναζει απο μακρια οτι ειναι "τερας",δεν προκαλεις με εξατμιση και πλαγιολισθησεις στο δρομο,αποκλειεται να ανοιξουν καπο.επισης δεν πρεπει να το λες σε οποιον ξερεις οτι φορας το ταδε μοτερ γιατι συνηθως "κσρφωνουν"στην εφορια τα "φιλαρακια" μας και δε ξερουμε απο που μας ηρθε!
αληθεια ε???ακου να δεις...οχι τιποτα γιατι εχω πολλους καλοθελητες...δν πιστευω παντως να εχω προβλημα...εδω σχεδον ολα τα bmw ειναι 316 κ εχουν 3λιτρα κ 2,5λιτρα μοτερ...τεσπα παντως σε θεμα μοτερ αν εριχνα 6,5 με 7 χιλιαρικα στο 2,2 το πολυ πολυ να το πηγαινα μεχρι τα 240 αλογα κ θα ημουν με τη ψυχη στο στομα μη μου κλασει...τωρα θα ειμαι με τη ψυχη στο στομα μη με σταμπαρουν οι *******...αν θα κινει υποψιεσ θα τις κινει απο κατι 6πιστονα galfer εμπρος κ θορυβο απο εξατμιση...intercooler kτετοια δν προκειται να φαινονται...θελω να σασ ανεβασω μια φωτο αλλα πωσ ανεβαζετε εσεισ εδω?
BILL007 (01-08-11)