Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: "εεεε δεν εχω ABS" !

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδιά...διαλέγεται δρόμους μιας κατεύθηνσης για ταρζανιές!!!εγώ στα λιμανάκι, θα έτρεχα μόνο
    αν έκλειναν τον δρόμο απο το ένα ρεύμα. 2 φορές έχει τύχει να περάσω απο εκεί. την πρώτη
    φορά είχα πάθει σοκ όταν είδα που τρέχουν οι γρήγοροι της αθήνας. την δεύτερη, απλά είπα
    κρίμα, γιατί η διαδρομή είναι απλά τέλεια. ευτυχώς την δεύτερη είχα μπροστά μου τον μέρλιν,
    με συνοδηγό την νέλη, και εγώ δίπλα μου την ελίνα, με την μικρή στην κοιλιά...αν και σε κάποιες
    φάσεις τον είδα τον νίκο λίγο κάπως, πρέπει να χτύπησε ο κόφτης απο δίπλα!!!νίκοοοο!!!οι
    γυναίκες μας είναι προγραμματισμένες απο το εργοστάσιο σαν limiters!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Snoo (06-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι
    γυναίκες μας είναι προγραμματισμένες απο το εργοστάσιο σαν limiters!!!
    Πες το ψέμματα...... Στον δρόμο για Ανάβυσσο μια φορά την γλύτωσα επειδή είπα να ακούσω γυναίκα πρώτη φορά στην ζωή μου.....

Αφού λοιπόν είχα πάρει το φίατ 1100 κυβικών (στην άδεια γιατί μέσα ήταν 1400 uno )

Ότι είχα πλανίσει το καπάκι, είχα βάλει εκκεντροφόρο, εξάτμιση, ελεύθερο καταλύτη βγήκα να το ρολλάρω...
    Κατεβαίνω χαλαρά τα λιμανάκια και βγαίνω Βάρκιζα στο φανάρι, ξεκινάω και μέχρι τις τρύπες του καραμανλή με πηγαίνει προφυλακτήρα ενα Rallye....
    Αφού λοιπόν πιάνω ευθεία για Ανάβυσσο πλακώνομαι και το φίατ σούζες!

Η κοπέλα αφού κόντευε να τα δει όλα βάζει τα κλάμματα και με παρακαλούσε να κόψω, έτσι και έκανα, τι είδα παιδιά?
    Στα 100 μέτρα και ενώ πήγαινα με 50-60 βλέπω σταματημένο μέσα στην μέση του δρόμου ένα αυτοκίνητο με 4 άτομα (σταματήσαμε να βοηθήσουμε μηπως είχαν πάθει τίποτα, είχε φύγει ο πόλος της μπαταρίας).... Και ο καραμαλ....ας με το σαξόραλλο αφού έβγαλα αλάρμ να βοηθήσω τα παιδιά πέρασε απο αριστερά και έριχνε μπινελίκια!

Και το ζουμί πιο είναι? Οκ απέδειξα στον εαυτό μου οτι μπορεί το αμάξι μου να περάσει το σαξόραλλο, και τι κέρδισα? Και άμα δεν είχα την κοπέλα δίπλα μου να μου λέει να σταματήσω να αυνανίζομαι τι θα είχε γίνει......?

Όπως λέει και ο πατέρας μου: "το νού σου μαλ.....α! εσυ μπορεί να πηγαίνεις καλά, οι άλλοι όμως δεν σε υπολογίζουν ούτε σε σκέφτονται, ούτε μπορείς να ξέρεις τι θα συναντήσεις στα επόμενα 50 μέτρα!" Και πόσο δίκιο έχει που επιβιβεβαιώνεται καθημερινώς!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες το ψέμματα...... Στον δρόμο για Ανάβυσσο μια φορά την γλύτωσα επειδή είπα να ακούσω γυναίκα πρώτη φορά στην ζωή μου.....

Αφού λοιπόν είχα πάρει το φίατ 1100 κυβικών (στην άδεια γιατί μέσα ήταν 1400 uno )

Ότι είχα πλανίσει το καπάκι, είχα βάλει εκκεντροφόρο, εξάτμιση, ελεύθερο καταλύτη βγήκα να το ρολλάρω...
    Κατεβαίνω χαλαρά τα λιμανάκια και βγαίνω Βάρκιζα στο φανάρι, ξεκινάω και μέχρι τις τρύπες του καραμανλή με πηγαίνει προφυλακτήρα ενα Rallye....
    Αφού λοιπόν πιάνω ευθεία για Ανάβυσσο πλακώνομαι και το φίατ σούζες!

Η κοπέλα αφού κόντευε να τα δει όλα βάζει τα κλάμματα και με παρακαλούσε να κόψω, έτσι και έκανα, τι είδα παιδιά?
    Στα 100 μέτρα και ενώ πήγαινα με 50-60 βλέπω σταματημένο μέσα στην μέση του δρόμου ένα αυτοκίνητο με 4 άτομα (σταματήσαμε να βοηθήσουμε μηπως είχαν πάθει τίποτα, είχε φύγει ο πόλος της μπαταρίας).... Και ο καραμαλ....ας με το σαξόραλλο αφού έβγαλα αλάρμ να βοηθήσω τα παιδιά πέρασε απο αριστερά και έριχνε μπινελίκια!

Και το ζουμί πιο είναι? Οκ απέδειξα στον εαυτό μου οτι μπορεί το αμάξι μου να περάσει το σαξόραλλο, και τι κέρδισα? Και άμα δεν είχα την κοπέλα δίπλα μου να μου λέει να σταματήσω να αυνανίζομαι τι θα είχε γίνει......?

Όπως λέει και ο πατέρας μου: "το νού σου μαλ.....α! εσυ μπορεί να πηγαίνεις καλά, οι άλλοι όμως δεν σε υπολογίζουν ούτε σε σκέφτονται, ούτε μπορείς να ξέρεις τι θα συναντήσεις στα επόμενα 50 μέτρα!" Και πόσο δίκιο έχει που επιβιβεβαιώνεται καθημερινώς!
    Jimmako εγω ημουν με το ραλλυ!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Jimmako εγω ημουν με το ραλλυ!!!
    έχε χάρη.....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας