Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω βαρεθει να ακουω δικαιολογιες απο μαστορες για αστοχια υλικου! τα στοιχεια ηταν ξεκαθαρα,,,και οι δικαιολογιες αρχικα περι προβληματικου σπειρωματος και εκ των υστερων για ελλειψη οδηγιων τοποθετησης,...αστειες, και καθε νοημων θα εβγαζε συμπερασμα! επρεπε εξαρχης να ειχε αναλαβει τις ευθυνες του και οχι να περασουν 2 μηνες ταλαιπωριας! αν ο Φανης δεν το ειχε κυνηγησει το θεμα, δεν ειχε φωτο απο την τοποθετηση και το θεμα δεν ειχε λαβει τετοια εκταση ... τωρα θα εβαζε τα λεφτα απο την τσεπη του! ευελπιστω πως για την περιπτωση του Φανη,το θεμα ελαβε τελος...και επιτελους θα χαρει την αμαξαρα του! επισης θεωρεις πως επειδη εως τωρα , δεν ειχε αλλο συμβαν...δεν υπαρχει θεμα?κακως λοιπον το νομιζεις και θα ηταν κριμα και αδικο..αργοτερα καποιος απο την τροχαια να βγαζει πορισματα σε πιθανο ατυχημα! πρεπει επιπροσθετα ο Φλασκης, να αναλαβει επανελενχο σε καθε τοποθετηση μπλοκε, που εχει αναλαβει! ουτε τον δικαστη κανω , ουτε μοιραζω δεξια και αριστερα ευθυνες που δεν τους αναλογουν, αλλα οπως και να το κανουμε στο στραβο και το αδικο, θα μιλησω...
    Δε ξέρω τι έχεις βαρεθεί και τι όχι ουτε και με απασχολεί όμως αστοχειες υλικων η λάθη όπως και ανακλησεις γίνονται ακόμα και απο τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρίες δε κατάλαβα λοιπόν γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θα μπορουσε ακόμα και αυτη να ήταν μια πιθανότητα ;
    Ρωτώ λοιπόν, ο αγγλος μίλησε στο Φανη για αντικατάσταση αν όχι με κάποιο καινούργιο τότε ίσως με κάποιο επισκευασμενο (διορθωσε με Φανη αν λέω λάθος ) τι είδους ζημιά είχε Αυτό και επισκευαστηκε αφού αυτα δε χαλάνε ποτε ;
    Όσο για τη δημοσιότητα λοιπόν αν εγω ήμουν Φλασκης και είχα τη πρόθεση να αναλάβω οτιδήποτε με τη κίνηση αυτη του Φανη δε θα αναλαμβανα τίποτε όπως κάνουν οι περισσότεροι .
    Ο Φλασκης λοιπόν προφανώς την αναλαβε γιατί ήθελε και όχι γιατί φοβήθηκε κατι και Αυτό σημαίνει πως δεν είναι τύχαιος και παίρνει μια ευθύνη που πιθανο να του αναλογεί γιατί μη μου πεις πως εγω μετα το περιστατικό του Φανη θα σταματαγα να πηγαίνω στο Φλασκη η σε όποιον ήταν ο μηχανικος μου η δε θα εβαζα εκει το διαφορικο μου,γιατί τότε σίγουρα έχεις κάνει λάθος.
    Το γεγονός του ότι εκει αλλα και αλλού έχουν μπει με τον ίδιο τροπο τοοσα διαφορικα και δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα κατι είναι σύμπτωση;
    Η λογική δε λέει πως όσο πιο πολλα έχουν τοποθετηθεί λάθος τόσες πιο πολλές θα έπρεπε να είναι οι αναφορές για ζημιές;
    Γιατί λοιπόν να μην υπάρχει η πιθανότητα σε Αυτό το ένα του Φανη να υπήρχε κάποια αστοχία αλλα όλα τα αλλα να είναι τυχαίο που δεν έσπασαν αλλα να είναι Αυτό του Φανη σκέφτομαι και γω με το μικρο μου το μυαλό η τι δική μου λογική,πάρτο όπως θές;
    Πόσες φορές λοιπόν είδες, ακουσες ,διαβάσες αναφορές απο την αστυνομια,για θανατηφόρα ατυχήματα απο τα διαφορικα του κάθε εφαρμοστη που τα βάζει λάθος,γιατί εγω ακόμα δεν έτυχε να ακούσω!!
    Είδες πως όταν έγινε πριν μήνες ένα ατύχημα σε mτρίο καινούργιο αμέσως ακούστηκαν κάποια πράγματα !!!
    Μα δε μπήκαν όλα πριν δυο μήνες προσωπικά πέτυχα 2 τοποθετήσεις ενάμιση χρόνο πριν και ποσά ακόμα πιο πριν .
    Όλη η κουβέντα γίνεται όχι για να δικαιολογήσω το Φλασκη η τον κάθε μηχανικό γιατί όπως προειπα με το μέρος του Φανη ήμουν και είμαι ούτε γιατί ο Φλασκης μου έκανε δώρο κανά αυτοκίνητο η μου έχτισε κάποια πολυκατοικία(αντιθέτως έχω δώσει σεβαστό αριθμό χρημάτων) αλλα γιατί πάντα όλοι μας αμέσως τρέχουμε να χρεωσουμε και να δικασουμε χωρίς να έχουμε καν ακούσει τουλάχιστον και την άλλη πλευρά γιατί εδω Αυτό ακριβώς έγινε.
    Προσωπικά λοιπόν αν ήμουν ο οποίος μηχανικος και εμπαινα και διάβαζα πίστεψε με δε θα εμπαινα στη διαδικασία να έγραφα κατι γιατί μάλλον ατοπο θα ήταν .
    Τέλος όταν υπάρξουν θάνατοι και αναφορές απο τη λάθος τοποθέτηση ενημέρωσε μας να το μάθουμε.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following 3 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (30-07-11), Kostas_1 (30-07-11), Stathis (30-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το γεγονός του ότι εκει αλλα και αλλού έχουν μπει με τον ίδιο τροπο τοοσα διαφορικα και δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα κατι είναι σύμπτωση;
    Συγνώμη για την παρέμβαση μιας και τα γραφόμενά σου δεν αναφέρονται σε εμένα και δεν μου πέφτει και πολύς λόγος, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι προφανές: ΝΑΙ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP