Δε ξέρω τι έχεις βαρεθεί και τι όχι ουτε και με απασχολεί όμως αστοχειες υλικων η λάθη όπως και ανακλησεις γίνονται ακόμα και απο τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρίες δε κατάλαβα λοιπόν γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θα μπορουσε ακόμα και αυτη να ήταν μια πιθανότητα ;
Ρωτώ λοιπόν, ο αγγλος μίλησε στο Φανη για αντικατάσταση αν όχι με κάποιο καινούργιο τότε ίσως με κάποιο επισκευασμενο (διορθωσε με Φανη αν λέω λάθος ) τι είδους ζημιά είχε Αυτό και επισκευαστηκε αφού αυτα δε χαλάνε ποτε ;
Όσο για τη δημοσιότητα λοιπόν αν εγω ήμουν Φλασκης και είχα τη πρόθεση να αναλάβω οτιδήποτε με τη κίνηση αυτη του Φανη δε θα αναλαμβανα τίποτε όπως κάνουν οι περισσότεροι .
Ο Φλασκης λοιπόν προφανώς την αναλαβε γιατί ήθελε και όχι γιατί φοβήθηκε κατι και Αυτό σημαίνει πως δεν είναι τύχαιος και παίρνει μια ευθύνη που πιθανο να του αναλογεί γιατί μη μου πεις πως εγω μετα το περιστατικό του Φανη θα σταματαγα να πηγαίνω στο Φλασκη η σε όποιον ήταν ο μηχανικος μου η δε θα εβαζα εκει το διαφορικο μου,γιατί τότε σίγουρα έχεις κάνει λάθος.
Το γεγονός του ότι εκει αλλα και αλλού έχουν μπει με τον ίδιο τροπο τοοσα διαφορικα και δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα κατι είναι σύμπτωση;
Η λογική δε λέει πως όσο πιο πολλα έχουν τοποθετηθεί λάθος τόσες πιο πολλές θα έπρεπε να είναι οι αναφορές για ζημιές;
Γιατί λοιπόν να μην υπάρχει η πιθανότητα σε Αυτό το ένα του Φανη να υπήρχε κάποια αστοχία αλλα όλα τα αλλα να είναι τυχαίο που δεν έσπασαν αλλα να είναι Αυτό του Φανη σκέφτομαι και γω με το μικρο μου το μυαλό η τι δική μου λογική,πάρτο όπως θές;
Πόσες φορές λοιπόν είδες, ακουσες ,διαβάσες αναφορές απο την αστυνομια,για θανατηφόρα ατυχήματα απο τα διαφορικα του κάθε εφαρμοστη που τα βάζει λάθος,γιατί εγω ακόμα δεν έτυχε να ακούσω!!
Είδες πως όταν έγινε πριν μήνες ένα ατύχημα σε mτρίο καινούργιο αμέσως ακούστηκαν κάποια πράγματα !!!
Μα δε μπήκαν όλα πριν δυο μήνες προσωπικά πέτυχα 2 τοποθετήσεις ενάμιση χρόνο πριν και ποσά ακόμα πιο πριν .
Όλη η κουβέντα γίνεται όχι για να δικαιολογήσω το Φλασκη η τον κάθε μηχανικό γιατί όπως προειπα με το μέρος του Φανη ήμουν και είμαι ούτε γιατί ο Φλασκης μου έκανε δώρο κανά αυτοκίνητο η μου έχτισε κάποια πολυκατοικία(αντιθέτως έχω δώσει σεβαστό αριθμό χρημάτων) αλλα γιατί πάντα όλοι μας αμέσως τρέχουμε να χρεωσουμε και να δικασουμε χωρίς να έχουμε καν ακούσει τουλάχιστον και την άλλη πλευρά γιατί εδω Αυτό ακριβώς έγινε.
Προσωπικά λοιπόν αν ήμουν ο οποίος μηχανικος και εμπαινα και διάβαζα πίστεψε με δε θα εμπαινα στη διαδικασία να έγραφα κατι γιατί μάλλον ατοπο θα ήταν .
Τέλος όταν υπάρξουν θάνατοι και αναφορές απο τη λάθος τοποθέτηση ενημέρωσε μας να το μάθουμε.