Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

για την εξακριβωση της αληθειας νομιζω οτι οφειλουμε να ακουσουμε ολους τους εμπλεκομενους συμπεριλαμβανομενου και του Φλασκη απο οσω γνωριζω ειναι γραμμενος στο φορουμ ας τον ενημερωσει καποιος να εκθεσει και την δικια του εκδοχη για να ειμαστε πιο δικαιοι
    αντε γεια...

2. The Following 9 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

alexm (29-07-11), BILL007 (29-07-11), deepBLUE (29-07-11), Jimmakos (30-07-11), Leonidas_E39 (29-07-11), nikos-Mpacket (29-07-11), Nino (29-07-11), Snoo (29-07-11), Vasilis (30-07-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για την εξακριβωση της αληθειας νομιζω οτι οφειλουμε να ακουσουμε ολους τους εμπλεκομενους συμπεριλαμβανομενου και του Φλασκη απο οσω γνωριζω ειναι γραμμενος στο φορουμ ας τον ενημερωσει καποιος να εκθεσει και την δικια του εκδοχη για να ειμαστε πιο δικαιοι

Θα συμφωνησω 100% με τον Αρη.

Και εγω μιλησα στο τηλεφωνο με τον Φανη για να μου εξηγησει τι ακριβως εχει συμβει για να το μεταφερω στον Μανωλη (QSDS) που εχει βαλει το Quaife του Νικου στο Ε60 και που ο Φανης ηθελε μια ακομα αποψη.
    Αφου λοιπον πηγα στο συνεργειο και μιλησα με τον Μανωλη μου αρεσε πολυ η απαντηση του σαν επαγγελματια:"Νικο εχω βαλει μονο ενα Quaife και δεν θυμαμαι πως ακριβως το βαλαμε στου Νικου,δεν θυμαμαι αν ειχε οδηγιες και δεν θα ηθελα να εκφερω αποψη για να μην παρω καποιον ανθρωπο στο λαιμο μου".

Παρενθεση εκτος θεματος αλλα με νοημα για τον κλαδο των μηχανικων: (Προτιμω να ακουσω απο καποιον οτι δεν θυμαται ή οτι δεν ξερει παρα να μπλεξω με κανεναν ξερολα που θα αρπαξει την ευκαιρια να τραβηξει πελατες στο μαγαζι του.)

Στο θεμα μας τωρα,απο τις μεχρι τωρα ενδειξεις φαινετε να εγινε λαθος στο δεσιμο του Quaife με τις ασημι βιδες με την κολα στην ακρη τους οπου δεν αντικατασταθηκαν οι 3 μαυρες που ειναι τοποθετημενες για την μεταφορα του διαφορικου αλλα καλυτερο και πιο τιμιο ειναι να ακουσουμε και την αποψη του κ.Φλασκη.

Το μονο σιγουρο οπως γραφτηκε και παραπανω ειναι οτι δεν φταιει ο Φανης και ειναι κριμα να εχει πληρωσει ενα αξιοσεβαστο ποσο και να μην χαιρετε το αυτοκινητο του οπως αυτος γουσταρει.

4. The Following 3 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

fanisk (29-07-11), Snoo (29-07-11), Vasilis (30-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP