Σελίδα 5 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Rides
    2

Προεπιλογή

ο νικος εχει δικιο σε αυτο που λεει, λαθη γινονται και θα γινονται.
    ουδεις ασφαλτος οπως ελεγε και η αντζελα...

το θεμα ειναι τι γινεται μετα.

απ οτι εχω ακουσει (μιας και δεν τον ξερω προσωπικα), ο φλασκης ειναι απο τους καλους και σοβαρους επαγγελματιες του χωρου.
    θα μου εκανε εντυπωση αν δεν σε καλυπτε φανη.
    μιλησες μαζι του, εξεθεσες τα γεγονοτα?

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Thomelef (29-07-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στεφανε θελω να ειμαι 100% σιγουρος πριν κανω καποια κινηση, για αυτο και το μοιραζομαι μαζι σας να μου πειτε τη γνωμη σας.
    Εισαι ωραιος Φανη.. (σωστος)

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξεμπερδεψεις οσο γινεται γρηγορα και ανωδυνα..

Το σωστο ειναι να μην δωσεις φραγκο.. (Αρκετα εδωσες για καινουργιο διαφορικο..)

Ειναι παραπανω απο ξεκαθαρο οτι δεν τηρηθηκαν οι οδηγιες εγκαταστασης...
    ΧΙΟΣ-CHIOS

4. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

fanisk (29-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Emails απο James και Kevin Birds.

Επειδη το ποστ δεν παιρνει πανω απο 15 φωτο, βαζω τα λινκς.

Φωτογραφιες απο την εγκατασταση τον Φλεβαρη εδω:
    https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=118

Φωτογραφιες που τραβηξε ο Χρηστος (Φλασκης) τη μερα που ελειπα - μαυρη σπασμενη βιδα:
    https://s1192.photobucket.com/albums...aged%20Quaife/

Φωτογραφιες απο το μπλοκε μετα το σπασιμο που τραβηξα εγω οταν το πηρα στα χερια μου - φαινονται οι ασημι, οι 2 μαυρες και η 1 κενη θεση:
    https://s1192.photobucket.com/albums...20-%20Flaskis/

Για να μην ανεβασω το PDF, κανω quote τις οδηγιες.

Και ενα λινκ απο τοποθετηση στο εξωτερικο που ο ιδιωτης αναφερει πως οι βιδες πρεπει να βγουν, οπως αναφερει και ο Apostolos, οπως ελεγα τοτε και εγω.

https://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=513534

Βασει των παραπανω ειναι ξεκαθαρο λαθος τοποθετησης ή οχι?
    Σύμφωνα με τα παραπάνω ποίος ο λόγος της παραπάνω ερώτησης?

6. The Following User Says Thank You to Snoo For This Useful Post:

fanisk (29-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ο καθενας εχει και κατι στο ποστ του που θελω να απαντησω επ'αυτου, αλλα ακομα μαζευω πληροφοριες σχετικα με το θεμα και εχω μπλεξει μεταξυ αρκετων σελιδων. Μολις βρω λιγο χρονο θα απαντησω!

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα ρωτησα ενα φιλο που εχει βαλει το συγκεκριμενο διαφορικο(οχι στο Φλασκη) αλλα στη βορεια Ελλαδα σχετικα με τις συγκεκριμενες βιδες και μου ειπε πως και ο δικος του Μηχανικος τις ιδιες εβαλε και πως δεν ειχε οδηγιες εγκαταστασης μεσα στο κουτι.
    Επισης ρωτησε το μηχανικο του αν καποιο πακετο ειχε οδηγιες εγκαταστασης απ οσα εχει βαλει και ηταν αρνητικος.
    Το ερωτημα μου λοιπον ειναι αφου δεν υπαρχουν οδηγιες γιατι θα επρεπε ο καθε μηχανικος να το ξερει και γιατι αφου πρεπει να αλλαχτουν αυτες οι βιδες δεν ενημερωνει σχετικα με καποιο εγγραφο η δε βαζει απ ευθειας αυτες ο ιδιος Αγγλος ?
    Τι νοημα εχουν οι προβιδες και αφου οι εφαρμοστες που τα εχουν βαλει λενε πως δεν ειχαν προβλημα μεχρι τωρα με τις προβιδες μια και δε μπηκαν στη διαδικασια να τις αλλαξουν τι να πρωτπυποθεσει κανεις?
    Ο κομπρεσορας ας πουμε εχει οδηγιες εγκαταστασης αυτο γιατι οχι ?
    Δε μαθαμε τελικα αν ο αγγλος θα κανει κατι για το Φανη η αν εκανε η εδωσε λυση, ομως του ειπε πως υπηρχε πιθανοτητα αντικαταστασης ισως και με καποιο επισκευασμενο..αυτο το επισκευασμενο λοιπον τι επισκευη ειχε πανω του αραγε αφου τα διαφορικα αυτα ειναι αφθαρτα ?
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μα αφού ο φάνης ξεκάθαρα είπε πως είχε οδηγίες, και το είπε ο ίδιος στον μηχανικό...μάλιστα το λέει και
    ο άγγλος σε ένα απο τα μυνήματα του, πως πρίν καν φτάσει το διαφορικό, του είχαν στείλει οδηγίες.
    στην θεσσαλονίκη για πιο συνεργείο μιλάμε βαγγέλη???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

nikos1400 (29-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Dear Fanis,

The problem seems to be quite simple. The installer has not removed the loose black "pre-installation" bolts that are supplied purely to keep the diff in 1 piece. These are supposed to be removed and replaced by the separate silver, pre-loctited bolts which are packed separately, and torqued to 37Nm.

So the installer has added some correct bolts, but has not removed the black ones. So there was one bolt that fell out of the Quaife, because it had no loctite, and was almost certainly not torqued down. The bolt did not break, but merely fell out of the housing.

All of the stock that we had at that time had a clear warning lable on the carton, and also the reason for the provision of these bolts was adequately described in the instructions, which were emailed to you prior to your purchase.

So this is not covered under warranty, as it is an installation error.

Regards, Kevin
    του έστειλαν οδηγίες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ομως το κουτι μεσα δεν εχει οδηγιες,μολις βεβαια μπορεσω ισως παρω και το Φλασκη ενα τηλεφωνο για να μαθω αν στο δικο του πακετο ειχε η οχι.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Exclamation

Φάνη πραγματικά φίλε τι να πω...Για 3 βίδες να πάθεις ζημιά 3600 είναι απίστευτο...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... να σου πω εγώ αν θα ξαναφήσει τις μαύρες βίδες πάνω.
    Το θέμα επίσης είναι αν κυκλοφορούν (που σίγουρο είναι) και άλλα αμάξια με αυτές τις βίδες πάνω...
    Θα πρέπει οι ιδιοκτήτες τους να τα πάνε άμεσα στο συνεργείο για να μπουν οι σωστές,γιατί είναι μαλ@κια και για το συνεργείο που τα εγκαθιστά και έχει ευθύνη αλλά και για τους ανθρώπους που θα τρέχουν τσάμπα και δεν θα φτάνουν!

14. The Following 3 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

fanisk (29-07-11), Stathis (29-07-11), Thomelef (29-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

ΟΦανης λεει εδω: https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...7&postcount=12

Παιρνω τηλ. το Χρηστο τοτε και τον ρωταω, οπως ειχα ρωτησει και απο κοντα, μηπως το λαθος ειναι δικο τους και εγινε ολο αυτο λογω κακης εγκαταστασης? Ηταν σαφης, οχι σε καμια περιπτωση. Μα βρε Χρηστο το μπλοκε ερχεται με 3 μαυρες "dummy" βιδες και αλλες 12 σε σακουλακι με πορτοκαλι loctite. Μου ειπε πως ετσι το εχουν βαλει σε 40 αμαξια και δεν ειχε κανεις προβλημα. Λεω μηπως ειναι τυχη? Ειπε πως το σπειρωμα της κασας φταιει που λασκαρε η βιδα και πως αν ηταν δικο του λαθος δεν θα με εβαζε σε αυτο το τρεξιμο, απλα θα ελεγε "φταιω εγω".
    και

Οποιος εχει βαλει μπλοκε στο αμαξι του απο τη Quaife, κρατησε τις μαυρες βιδες ή εβαλε ΚΑΙ τις 12 ασημι? Στις οδηγιες του ελεγε να πραξει ετσι ή το καναν μονοι τους? Γιατι στις οδηγιες μου λεει να γινει ετσι..
    Βαγγελη δεν υποτιθεται.. επρεπε να μπουν, ειχα ρωτησει και τοτε στην εγκατασταση αλλα και τη μερα που πηγα να παρω το μπλοκε για να το στειλω Αγγλια, μαλιστα εκατσα στο pc του Χρηστου και του εδειχνα τις φωτο απο την εγκατασταση και του εδειξα τις βιδες στο σακουλακι και ρωτησα γιατι δεν μπηκαν?

Επειδη το μπλοκε μου το εχει η Quaife τωρα δεν μπορω να κανω ελεγχο στις βιδες, θα ζητησω να μου στειλουν 1 και 1 ή απλα να μου γραψουν οι ιδιοι τα στοιχεια που μαλλον θα ειναι γνωστα σε αυτους.

Εγω οπως το καταλαβαινω οχι μονο ειχε οδηγιες, αλλα του το επεσημανε και ο Φανης.

Ασε να το δει ξανα ο Φανης να το επιβεβαιωσει....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 29-07-11 στις 13:52

16. The Following 4 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (29-07-11), fanisk (29-07-11), Stathis (29-07-11), Thomelef (29-07-11)

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP