-
Ειχα προβει και εγω σε αγορα διαφορικου quaife απο τον birds στην Αγγλια για το Ε60. Επειδη εγω το τοποθετησα παρεα με ενα φιλο μου σε email που ειχα στειλει στον birds για να τον ρωτησω τι πρεπει να προσεξω μου ειχε απαντησει τα εξης. Τα 2 ρουλεμαν που εδραζεται το γκρουπ μεσα στο καβουκι θελουν οπωσδηποτε αντικατασταση για τυχον θορυβους κ.α. Μπορω να συνεχισω να βαζω απλη βαλβολινη κανονικου διαφορικου που προτεινει ο κατασκευαστης χωρις να χρειαζεται κατι εξειδικευμενο αν και μου προτεινε καποια (δεν θυμαμαι τον τυπο και τη μαρκα). Αντικατασταση των 3 μαυρων προσωρινων βιδων που απλα κρατανε το γκρουπ "δεμενο" με τις 12 ασημενιες βιδες που σφιγγουν την κορωνα και να σφιχτουν με ροποκλειδο σε συγκεκριμενο ποσοστο δυναμης αφου βαλω lock tite σε καθε βιδα (δεν θυμαμαι παλι το χρωμα κολλας locktite που μου προτεινε για αναλογη αντοχη). Τελος, αντικατασταση με τις 2 φλαντζες που ειχε μεσα το σετακι στεγανοποιησης της βαλβολινης και ημουν ετοιμος για "παντες". Οσο απλο και να δειχνει κατι, αν δεν γινει σωστα και με τον τροπο που προτεινει ο εκαστοτε κατασκευαστης συνηθως το αποτελεσμα δεν θα ειναι το επιθυμητο.
-
The Following User Says Thank You to Apostolos For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP