Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 53

Θέμα: BOXING'S GREATEST MACHINE

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήταν απο αυτό που λέμε παιδί-θαύμα. Πραγματικός terminator.
    Όσοι λάτρεις του αθλήματος τον έχουμε θαυμάσει.
    Ο αγαπημένος μου βέβαια είναι άλλος. Ο Muhammad Ali. Για πολλούς και διάφορους λόγους.
    Αλλά αποκλείεται να είσαι fan των δυναμικών αθλημάτων και να μη σου αρέσει ο Mike.

Στο βίντεο που έβαλε ο Νίκος υπάρχει και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους 2 (Mike και Muhammad).
    Είναι ο 2ος αθλητής που δείχνει (αυτός που δεν μπορεί να αποφασίσει προς τα που θα πέσει ). Πρόκειται για τον Trevor Berbick, ο οποίος ήταν ο αντίπαλος του Muhammad στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.
    Αργότερα έπαιξε με τον Mike (ο οποίος τον κέρασε μερικά υπνοστεντόν)
    Σχωρμένος πλέον ο Berbick, τον φάγανε λάχανο.
    Τον αγώνα αυτό Κωσταντινε τον είχα δει λαιβ στην Αγγλια. Για εβδομάδες γινόταν ένας χαμός. Ο Μπερμπικ είχε κλειστεί σε ένα ξενοδοχείο και είχε μαζί του εώς και δικό του μάγειρα για να μη τον δηλητηριασουν. Έλεγε και πολλά για τον Ταισον και τον είχε κάνει εξαλλο. Πλακωθηκαν και στην πρες κονφερανς και τελικά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει ο αγώνας καλά καλά και τον κατέβασε αμέσως. Η σκηνή με τον Μπερμπικ να σηκώνεται και να παραπαταει είναι ίσως απ τις συγκλονιστικοτερες ever. Αγαπημένος μου μποξερ είναι ο Χαγκλερ πάντως. Ο Ταισον ήταν και τεράστιος αλήτης....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ξαφνικά έπεσε βροχή......
    12 χτυπήματα σε 3 δεύτερα. Ξεκινά στο 0:17. Νομίζω κιόλας πως είναι 12, γιατί δεν είναι και εύκολο να μετρήσεις.
    Ήταν πραγματικό πυροβόλο, πριν τον αποβάλουν απο το άθλημα για 3μιση χρόνια, λόγω της άρνησης του να καταταγεί στο Βιετνάμ.
    https://www.youtube.com/watch?v=jU2YPXghFkU

Το thread αφορά τον Mike, αλλά το βάζω εδώ για να μην ανοίγουμε κι΄άλλα "πυγμαχικά" threads. Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση Νικ.
    Και βέβαια δεν έχω.......τι απίστευτη σκηνή είναι αυτή.......

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σορρυ αλλά εντελώς ατοπη η αναφορά σου παρότι όλοι θαυμάζουμε το Λενοξ. Αν τον είχε συναντήσει ο Ταισον πριν τη περίοδο της πρώτης φυλάκισης όταν η μέση του ήταν στα φόρτε της θα τον είχε κατεβάσει πριν προλάβει να κάνει στην άκρη ο διαιτητής. Το ότι έπαιζε τα τελευταία χρόνια ήταν μόνο και μόνο για χρήματα μιας και χρωστούσε παντού και κατάντησε σακκος του μποξ όχι μόνο για τον Λιουης. Μολις έχασε τη μέση του τελείωσε. Δε σημαίνει ότι απαραίτητα πρέπει να σου αρέσει ο Ταισον αλλά είναι σα να βάζουν κόντρα ένα Μ3 E36 και ένα Ε92 και να λέμε ότι το 92αρι ξεσκισε....
    δεν ειναι καθολου ατοπη η αναφορα μου αν σκεφτεις ποσο προκλητικος ηταν ο tayson πριν τον αγωνα αλλα και μετα τον αγωνα.

αν δε κανω λαθος πρεπει να ειναι και συνομηλικοι.οποτε ο η συγκριση ε92 και ε36 εντελως αστοχη.

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Hagler. Έχει χαρίσει στο άθλημα έναν απο τους συγκλονιστικότερους γύρους στην ιστορία του αθλήματος.
    Hagler vs Hearns. Και 1ος γύρος κιόλας. Που συνήθως είναι αναγνωριστικός και παίζουν επιφυλακτικά. Αυτοί ξεκινάνε σελινιασμένοι. Από τους πιο brutal γύρους στην ιστορία του box

5. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Nikos (27-07-11)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι καθολου ατοπη η αναφορα μου αν σκεφτεις ποσο προκλητικος ηταν ο tayson πριν τον αγωνα αλλα και μετα τον αγωνα.

αν δε κανω λαθος πρεπει να ειναι και συνομηλικοι.οποτε ο η συγκριση ε92 και ε36 εντελως αστοχη.
    Είναι τρομακτική η διαφορά που θα υπήρχει σε σχέση με το να μην έμπαινε φυλακή ο Mike. Φυσικά δεν ήταν ποτέ ο ίδιος ύστερα απο τόσα χρονια απραξίας.
    Το ίδιο ισχύει και για τον Ali. Άλλος Ali ήταν μετά απο 3μιση χρόνια.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων

Χωρίς να θέλω να υποτίμησω τον Λιουης σκέψου που βρισκόταν όταν ο Ταισον μετραγε ήδη 60 νοκ αουτς ....πουθενά .....και ήταν και συνομηλικοι....το να νικήσεις το φάντασμα του Ταισον (με μια ανύπαρκτη πλέον μέση ήταν εύκολο πια). Άλλωστε λάτρεις του μποξ σπάνια αναφέρονται σε αυτόν . Ποιο πολλούς θα βρεις που γουσταρουν το Χολιφιλντ φερειπην.

Rides
    0

Προεπιλογή

Aυτος ο κλοουν ηθελε να προκαλεσει και τον τισον πιστευω και με το κοστουμι οπως ηταν γαντια να του δινανε του μικε δεν ηθελε και πολυ.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Hagler. Έχει χαρίσει στο άθλημα έναν απο τους συγκλονιστικότερους γύρους στην ιστορία του αθλήματος.
    Hagler vs Hearns. Και 1ος γύρος κιόλας. Που συνήθως είναι αναγνωριστικός και παίζουν επιφυλακτικά. Αυτοί ξεκινάνε σελινιασμένοι. Από τους πιο brutal γύρους στην ιστορία του box
    https://www.youtube.com/watch?v=qHqEUX2Vw6k
    Γυρος διαφημηση για τι αθλημα.....και οι δυο εκπληκτικοι....δε βλεπουμε πια τετοιους αθλητες ομως.

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ελληναρας ρεεεεεε!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν και το θεμα ειναι ο Mike Tyson και το γυρισαμε στην πυγμαχια, αυτος ηταν κατα την γνωμη μου ο καλυτερος αγωνας ολων των εποχων.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 28-07-11 στις 12:56

12. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

aristent (28-07-11)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP