Χωρίς να θέλω να υποτίμησω τον Λιουης σκέψου που βρισκόταν όταν ο Ταισον μετραγε ήδη 60 νοκ αουτς ....πουθενά .....και ήταν και συνομηλικοι....το να νικήσεις το φάντασμα του Ταισον (με μια ανύπαρκτη πλέον μέση ήταν εύκολο πια). Άλλωστε λάτρεις του μποξ σπάνια αναφέρονται σε αυτόν . Ποιο πολλούς θα βρεις που γουσταρουν το Χολιφιλντ φερειπην.
Και ξαφνικά έπεσε βροχή......
12 χτυπήματα σε 3 δεύτερα. Ξεκινά στο 0:17. Νομίζω κιόλας πως είναι 12, γιατί δεν είναι και εύκολο να μετρήσεις.
Ήταν πραγματικό πυροβόλο, πριν τον αποβάλουν απο το άθλημα για 3μιση χρόνια, λόγω της άρνησης του να καταταγεί στο Βιετνάμ.
Το thread αφορά τον Mike, αλλά το βάζω εδώ για να μην ανοίγουμε κι΄άλλα "πυγμαχικά" threads. Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση Νικ.
Τον αγώνα αυτό Κωσταντινε τον είχα δει λαιβ στην Αγγλια. Για εβδομάδες γινόταν ένας χαμός. Ο Μπερμπικ είχε κλειστεί σε ένα ξενοδοχείο και είχε μαζί του εώς και δικό του μάγειρα για να μη τον δηλητηριασουν. Έλεγε και πολλά για τον Ταισον και τον είχε κάνει εξαλλο. Πλακωθηκαν και στην πρες κονφερανς και τελικά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει ο αγώνας καλά καλά και τον κατέβασε αμέσως. Η σκηνή με τον Μπερμπικ να σηκώνεται και να παραπαταει είναι ίσως απ τις συγκλονιστικοτερες ever. Αγαπημένος μου μποξερ είναι ο Χαγκλερ πάντως. Ο Ταισον ήταν και τεράστιος αλήτης....
Hagler. Έχει χαρίσει στο άθλημα έναν απο τους συγκλονιστικότερους γύρους στην ιστορία του αθλήματος.
Hagler vs Hearns. Και 1ος γύρος κιόλας. Που συνήθως είναι αναγνωριστικός και παίζουν επιφυλακτικά. Αυτοί ξεκινάνε σελινιασμένοι. Από τους πιο brutal γύρους στην ιστορία του box
Nikos (27-07-11)
Ελληναρας ρεεεεεε!!!
Αν και το θεμα ειναι ο Mike Tyson και το γυρισαμε στην πυγμαχια, αυτος ηταν κατα την γνωμη μου ο καλυτερος αγωνας ολων των εποχων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 28-07-11 στις 12:56
aristent (28-07-11)