Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 27 από 27

Θέμα: 320ci μετατροπή κινητήρα απο toyota supra 2jz

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

αν το αμαξι ειναι εξωτερικα μαμα και δεν φωναζει απο μακρια οτι ειναι "τερας",δεν προκαλεις με εξατμιση και πλαγιολισθησεις στο δρομο,αποκλειεται να ανοιξουν καπο.επισης δεν πρεπει να το λες σε οποιον ξερεις οτι φορας το ταδε μοτερ γιατι συνηθως "κσρφωνουν"στην εφορια τα "φιλαρακια" μας και δε ξερουμε απο που μας ηρθε!

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

αληθεια ε???ακου να δεις...οχι τιποτα γιατι εχω πολλους καλοθελητες...δν πιστευω παντως να εχω προβλημα...εδω σχεδον ολα τα bmw ειναι 316 κ εχουν 3λιτρα κ 2,5λιτρα μοτερ...τεσπα παντως σε θεμα μοτερ αν εριχνα 6,5 με 7 χιλιαρικα στο 2,2 το πολυ πολυ να το πηγαινα μεχρι τα 240 αλογα κ θα ημουν με τη ψυχη στο στομα μη μου κλασει...τωρα θα ειμαι με τη ψυχη στο στομα μη με σταμπαρουν οι *******...αν θα κινει υποψιεσ θα τις κινει απο κατι 6πιστονα galfer εμπρος κ θορυβο απο εξατμιση...intercooler kτετοια δν προκειται να φαινονται...θελω να σασ ανεβασω μια φωτο αλλα πωσ ανεβαζετε εσεισ εδω?

3. The Following User Says Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

BILL007 (01-08-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να ανεβάσεις φωτό,πήγαινε εδώ https://imageshack.us και πόσταρε μας το λινκ

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μην ψαρωνετε ρε με τις αλλαγες μοτερ!Αν ηξεραν οι αστυνομικοι να ξεχωρισουν τετοιες αλλαγες θα δουλευαν μηχανικοι και θα βγαζανε καλυτερο μεροκαματο απ'το δημοσιο....Προχωρατε αφοβα!2jz,S2000,SR20,RB26 βαλτε αλογα στις BMW σας!!!Για ΚΤΕΟ στειλτε μου pm....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

6. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (02-08-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παρακαλεισθε να μην γραφετε για παρατυπιες και παρανομίες. Δεν ξερετε σε τι περιπετεια μπορει να μπει καποιος που τυχον παρασυρθεί. Επειτα μη ξεχνατε οτι ειναι δημοσιο φορουμ.

Ο καθενας ας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και ας αφησει τις προτροπες τετοιου ειδους

8. The Following 6 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (02-08-11), Dimzan (04-08-11), diosak (15-10-15), Nick bmwlover (21-11-11), Nino (02-08-11), Z4 DCT (02-08-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρακαλεισθε να μην γραφετε για παρατυπιες και παρανομίες. Δεν ξερετε σε τι περιπετεια μπορει να μπει καποιος που τυχον παρασυρθεί. Επειτα μη ξεχνατε οτι ειναι δημοσιο φορουμ.

Ο καθενας ας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και ας αφησει τις προτροπες τετοιου ειδους
    Συγνωμη Sharky μου Το παραδεχομαι...ειμαι ενα σκοτεινο ρεμαλι του αυτοκινητιστικου υποκοσμου
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνωμη Sharky μου Το παραδεχομαι...ειμαι ενα σκοτεινο ρεμαλι του αυτοκινητιστικου υποκοσμου
    χαχαχα, οχι ρε συ, αλλα ε, δεν πρεπει να αναπτυσσονται τετοια θεματα σε ανοικτα φορουμ

11. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

aristent (02-08-11), Nick bmwlover (21-11-11)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP