Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: VW Tiguan 2.0 TSi

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε trueno εγω μαζι σου...αλλα στα ποσα κυβικα επρεπε να πας στο x3 για να χεις ιδιες επιδοσεις???
    συν οτι ποιος παιρνει τζιπακι (suv συγκεκριμενα) και να ψαχνει για οδηγικη απολαυση??????ελαχιστοι??
    Aπό την άλλη πόσοι παιρνουν SUV για τις επιδόσεις τους? Κι αυτοι πιστευω ελάχιστοι θα ειναι...
    Anyway εφυγα από τα 200+ αλογα για τα 150 χωρις δευτερη σκεψη μονο και μονο για την αισθηση που σου δινει η Χ3 στις στροφες και το πατημα της στο δρομο γενικοτερα. Αν ψαχνει καποιος για γκάζια το tigi ειναι πολυ καλό. Αν ψαχνει ομως για αισθηση στις στροφες όπως εγω καλυτερα να κοιταξει αλλου..
    Εξαρταται από τις προτεραιοτητες του καθενος. Διαφορές όμως υπάρχουν και μαλιστα μεγαλες αναμεσα στα δυο αυτοκινητα.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο καθένας με τις προτεραιότητές του, γι αυτό το λόγο άλλωστε κυκλοφορούν τόσα Χ3 2.0.

Προσωπικά πάντως δε θα παιρνα ποτέ ένα suv για να το στρίψω, αλλά ούτε και για το 0-100. Αλλά σιγά κιόλας μη βγάλουμε το Γκολφ 'απογοήτευση' στο κράτημα.

Αυτό που ενδιαφέρει -πιστεύω- τη πλειοψηφία του μέσου οικογενειάρχη, είναι να μπορεί να κάνει ένα άνετο ταξίδι με την οικογενειά του (φορτωμένος) και να έχει και την άνεση να περάσει 'αέρα' ανά πάσα στιγμή τον προπορευόμενο, που ανεβαίνει το Δομοκό με 40 χλμ και του χει σπάσει τα νεύρα. Πράμα μη εφικτό με ένα Χ3 2.0. Η ενεργητική ασφάλεια είναι εξίσου σημαντική στην ολοκλήρωση ενός αυτοκινήτου και δυστυχώς τα -μέχρι τώρα- βασικά μοντέλα της bmw παίρνουν πολύ χαμηλό βαθμό σ αυτό το τομέα.

Ναι Γιάννη στο παλιό μοντέλο αναφερόμαστε φυσικά.

Έτοιμο για παράδοση !!!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά πάντως δε θα παιρνα ποτέ ένα suv για να το στρίψω
    Σε παρακαλώ βρες και οδηγησε ενα Χ3 ....ξέρω ότι δεν πειθεσαι αλλά η αισθηση του ειναι φοβερη..

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trueno Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε παρακαλώ βρες και οδηγησε ενα Χ3 ....ξέρω ότι δεν πειθεσαι αλλά η αισθηση του ειναι φοβερη..

Το θέμα μου δεν είναι το στρίψιμο σε λέω. Χ3 3.0 έχω οδηγήσει άπειρες φορές και μ αρέσει πολύ.

Όταν θέλω να στρίψω και να παίξω, καβαλάω το Μ3.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP