Οι γαματοι αυτης της πολης, οι γκουρου και παντογνωστες της ταχυτητας και των βελτιωσεων δεν ασχολουνται με αστειες διαδρομες οπως αυτη της Αγιας Αννας η της Επιδαυρου η της ορεινης Αρκαδιας κυριοι....οι στροφες ειναι μονο για τις φαρμακευτικες εταιρειες που δοκιμαζουν χαπακια για τη ζαλαδα....αν δε μπορεις να ριξεις στον Φρυγανιά στην Τυρομαυροκαταμαυρη δε μετρας....το Πορκυ σου φτιαχτηκε για να μπορει να βελτιωνεται αισθητα σε ολα τα σημεια για να πηγαινει ευθεια....αλλωστε μη ξεχνατε οτι ο Θεος Ρερλ το εξελιξε στη Ναρντό και οχι στο Ρινγκ που μας παραμυθιαζουν....ευθεια και μονο ευθεια.....και μολις κανεις πει "παμε και καμια στροφη ρε παιδια" ξαφνικα ολοι θυμουνται οτι εχουν ραντεβου με το γυναικολογο τους .......

ο μεσιε Σταθης τα ειπε με σι και με το νιγμα....αυτα τα χαοτικα δεν τα καταλαβαινω ουτε εγω...εκτος αν μιλαμε για χαοτικες εξισωσεις...περαν τουτου αλλα κ τσαμπουκα τουτου...ευπροσδεκτοι οι χαοτικοι οδηγοι το σαββατο για μια αναβασουλα .... γιατι μου ειπε οτι σου ειπα που ακουσα κ ειδα αυτο που μου διαβασαν κ τελικα θα ανεβω στο βουνο γιατι ειμαι ο χουλκ 

Απάντηση με παράθεση