για να συμμαζέψουμε λίγο το θέμα...καταρχήν, όποιον δεν του κάνει η πίσω κίνηση με μπλοκέ
και 400 άλογα σε ατμο μοτέρ, πολύ απλά, δεν του κάνουν τα Μ...είναι λίγο χαζό να λέμε πως
άμα τα Μ έβγαιναν έτσι και έτσι και έτσι, τότε θα αγόραζα...παίρνεις ένα RS4 και είσαι κομπλέ.
ή κάτι άλλο αντίστοιχο τέλος πάντων.
δεν νομίζω πως υπάρχει ιδιοκτήτης που να αγόρασε Μ με κάποιους συμβιβασμούς μέχρι τώρα.
απο'δώ και πέρα μάλον θα γίνεται αυτό...και εξηγούμε. οι περισσότεροι γιατί προτίμησαν ένα
μπεμβέ, ακόμα και αν είναι 316. γιατί πολύ απλά πέραν του κοφτερού τιμονιού, την άνεση, την
ωραία ποιότητα κατασκευής, είναι ΚΑΙ πισωκίνητα, πράγμα που κάνει το αμάξι να ξεφεύγει απο
τα υπόλοιπα βαρετά στερεότυπα των σημερινών αυτοκινήτων. το ωραίο επείσεις είναι, πως τα
αμάξια συμπεριφέρονται σαν πραγματικά πισωκίνητα όταν ο οδηγός το θελήσει! απο εκεί και
πέρα, νομίζω πως τα λόγια είναι φτώχια. εγώ όπως είπα, δεν θα ήθελα τρελά πράγματα όπως το
παράδειγμα που έδωσε ο σταμάτης (αν και ακούγεται πολύ ενδιαφέρον εδώ που τα λέμε, σε
κάποιο άλλο πάτωμα ίσως), παρά μόνο κάτι το οποίο αποδεδειγμένα κρίθηκε επιτυχές, με λίγη
ακόμα εξέλιξη. την εξέλιξη των χρόνων που πέρασαν. είναι μεγάλη υπόθεση μετά απο σχεδόν
9 χρόνια, να φτύνουμε το gts και τα αποτελέσματα του, και να θεωρούμε το csl ως το τελευταίο
πραγματικό Μ3...

Απάντηση με παράθεση

.