Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: Βγηκε το αμορτισερ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    θολόμπαρα έβαλε ρε παιδιά...τι λάθος στην τοποθέτηση να έγινε. απο τα πιατέλα έφυγαν τα
    αμορτισέρ. τι δουλειά είχαν να ξεβιδώσουν εκεί κάτω για να περάσουν μια θολόμπαρα απο
    πάνω!!!εγώ νομίζω πως τα λάστιχα κρούσεως στα πιατέλα ήταν για πέταμα, και ο οδηγός των
    ελατηρίων αρκετά φθαρμένος, έτσι ώστε με λίγο ζόρι παραπάνω να φύγει απ'την θέση του.
    άντε να ήταν και η μπάρα λίγο πιο καργαρισμένη απο όσο ήθελε, έγινε και λίγο πιο απόλυτο
    το αμάξι απ'ότι ήτανε, και να το το κακό...εγώ όταν είχα αλλάξει πίσω ψαλίδι, ήταν επειδή
    η βάση του αμορτισέρ είχε φαγωθεί, και φοβηθήκαμε μήπως και γίνει αυτό που έπαθε ο φίλος.
    Επειδη δεν πολυκαταλαβα,μηπως πρεπει να ελεγξω και κατι αλλο τωρα που αλλαξα αμορτισερ;πιστευεις οτι δεν εφταιγε η θολομπαρα απ΄οτι καταλαβα..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη δεν πολυκαταλαβα,μηπως πρεπει να ελεγξω και κατι αλλο τωρα που αλλαξα αμορτισερ;πιστευεις οτι δεν εφταιγε η θολομπαρα απ΄οτι καταλαβα..
    τσέκαρε τα λάστιχα κρούσεως, και τους πύρους πάνω στα πιατέλα, που είναι οι οδηγοί για
    να κάθονται τα αμορτισέρ...αν ξεκουμπώσεις το αμορτισέρ απο κάτω, θα καταλάβεις αμέσως
    για ποια κομμάτια μιλάω... αυτά είναι νορμάλ, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο άλλο λόγο...
    τζίμ. στο πρώτο ποστ γράφει ο φίλος, πως έβαλε θολόμπαρα, έγινε ότι έγινε, και μετά
    άλλαξε αμορτισέρ. πράγμα που σημαίνει πως πρίν γίνει το συμβάν, τα αμορτισέρ δεν
    πειράχτηκαν καθόλου.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP