Ετσι εκανα..Εμεινε η λυση του χαρτοκοπτη λοιπον...
παιδια
-εχω ανοιξει 100 φορες το δικο μου και ειναι κουμπωτο.
-εχω αγορασει 3 μεσω ιντερνετ για φιλους συμφωρουμητες και ηταν κουμπωτα.
-εχω δει φιλου απο δω αγορασμενο καινουργιο απο το Σπανο και ειναι κουμπωτο.
δεν υπαρχει λογικη για κολημενο κλειδι.
Ισως να ειναι πιο σφιχτο και να θελει πιεση για το ανοιγμα.
Ναι αλλα και με το δικο μου δοκιμασαμε 3 ατομα και δεν το ανοιξαμε...Τι να κανω?![]()
η bmw βγαζει τα κλειδια της κουμπωτα γιατι υπαρχει περιπτωση να χαλασει-καει η πλακετα, να τελειωσει η μπαταρια- να παρει υγρασια-να κολησει ενα κουμπι και 1002 αλλες περιπτωσεις.
ολα τα κλειδια που πουλαει ειναι κουμπωτα για να μπορει το εκαστωτε καταστημα-αντιπρωσωπεια-πελατης να βαλει μεσα τη πλακετα του.
γιαυτο λοιπον εχω τους λογους μου να λεω πως δε πιστευω να κολλαει τα κλειδια της
Ουτε εγω πιστευα πως ειναι κολλημμενο.!Αλλα δεν ανοιγει,παιδευομαι ποση ωρα~
θα στο γραψω οσο πιο αναλυτικα μπορω.
Αφου δε σου δουλεψε η περιπτωση "1" της εικονας...
Αν δυσκολευεσαι τοσο πολυ κανε τα εξης.
παρε μια πενσα
τυλιξε τις ακρες τις με λιγο χαρτοταινια για να μη χαραξεις το κλειδι.
στα σημεια που εχω το μπλε χρωμα το ποθετησε τη πενσα (η πενσα να εφαρμοσει στο πισω μονο μισο του κλειδιου)
αρχισε απαλα απαλα να κλεινεις τη πενσα
θα δεις οτι δημιουργειται ενα κενο, αφου πιεζοντας το πισω μερος του κλειδιου, το μπροστα μενει εκει που ειναι περιπου.
εκει στο κενο τοποθετησε το αιχμηρο αντικειμενο(αποφυγε μεταλικο γιατι θα κανει σημαδι.γιαυτο σου ειπα για τη πενα πριν)
εχοντας τη πενσα προσωπο με το πισω μερος οταν καμψεις τη πενα(ή οτι αλλο βαλεις) θα δημιουργησεις ισχυρο μοχλο και θα δεις οτι θα ξεκουμπωσει.
πιστευω να καταλαβες!!!
παιδια στο κλειδι υπαρχει περιπτωση να τελειωσει η μπαταρια και να μην φορτιζει στο αυτοκινητο ?γιατι εγω εχω ενα κλειδι που παταω να ανοιξουν η πορτες αλλα τιποτα το κουναω λιγο και ανοιγουν ,το δευτερο κλειδι που εχω μπαινει μεσα γυρναει αλλα δεν παιρνει μπροστα.Μπορω να το προγραμματισω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-01-10 στις 20:36
Λοιπόν... το δικό μου είναι κουμπωτό τελικά. Σίγουρα στο fanatics είναι κολλητό. Ίσως ορισμένα (τα νεότερα) να είναι κολλημένα;