Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: ηχος και e36

Rides
    0

Προεπιλογή ηχος και e36

καλησπερα! σκεφτομαι να αναβαθμισω λιγο τον ηχο στο e36 και δε ξερω τι να κανω..η προτιμηση μου ειναι να μην φυγω απο την εργοστασιακη πηγη που ειναι business cd,οχι επειδη ειναι ποιος ξερει τι, αλλα θελω να φαινεται το αυτοκινητο οπως βγηκε τουλαχιστον οπτικα.απο μαμα το αυτοκινητο ειχε extra το harman kardon που εδινε η bmw στις τελευταιες εκδοσεις φανταζομαι.αλλα δε μου φτανει δυστηχως.
    γενικα δεν ειμαι της καγκουριας αλλα μου λειπει το μπασο στο αμαξι που ποτε δεν ειχα και φοβαμαι μη χαλασω τον κυριλε χαρακτηρα του με καποιο subwoofer (το οποιο το βλεπω μονο εγω στο πορτ-μπαγκαζ αλλα τελος παντων)
    τι προτεινετε παιδες??

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα! σκεφτομαι να αναβαθμισω λιγο τον ηχο στο e36 και δε ξερω τι να κανω..η προτιμηση μου ειναι να μην φυγω απο την εργοστασιακη πηγη που ειναι business cd,οχι επειδη ειναι ποιος ξερει τι, αλλα θελω να φαινεται το αυτοκινητο οπως βγηκε τουλαχιστον οπτικα.απο μαμα το αυτοκινητο ειχε extra το harman kardon που εδινε η bmw στις τελευταιες εκδοσεις φανταζομαι.αλλα δε μου φτανει δυστηχως.
    γενικα δεν ειμαι της καγκουριας αλλα μου λειπει το μπασο στο αμαξι που ποτε δεν ειχα και φοβαμαι μη χαλασω τον κυριλε χαρακτηρα του με καποιο subwoofer (το οποιο το βλεπω μονο εγω στο πορτ-μπαγκαζ αλλα τελος παντων)
    τι προτεινετε παιδες??
    μην το φοβασαι το γουφερ.
    θα εκπλαγεις τρομερα οταν το βαλεις.
    δεν ειναι για τους αλλους (να ακουνε απ'εξω), ειναι πολυ βασικο κομματι της ακουστικης σου εμπειριας !
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...απο μαμα το αυτοκινητο ειχε extra το harman kardon που εδινε η bmw...
    αφού έχεις το πακέτο harman kardon δεν εχει δικό του sub?

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν εχει δικο του subwoofer "κουτι" ετσι οπως το θελω εγω,εχει twitter 2 ηχεια εμπρος και 2 πισω αν δεν κανω λαθος.εχει αρκετη ενταση και καλο ηχο.harman kardon γραφει καπου διακριτικα.εχω απορια,μπορει με το business cd να συνδυαστει ενας ενισχυτης και το sub?

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εάν εχει εξόδους rca πανευκολα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •