Χτες έκανα μεγάλο κομμάτι απο την διαδρομή που έκανε ο Άρης, με ένα Άουρις 1.4.
Το είχα οδηγήσει αρκετές φορές στο παρελθόν (είναι ένα απο τα αυτοκίνητα της δουλειάς)
Ξεκίνησα απο Πάτρα. Ακολούθησα την διαδρομή Πύργος - Κυπαρησία - Μεθώνη. Γύρισα προς τα πάνω, Μεσσήνη, Καλαμάτα. Μετά προς Μάνη στον Κάμπο Μεσσηνίας και μετά επιστροφή.
Πάρα πολύ όμορφη διαδρομή και μερικά μέρη που δεν είχα ξαναπάει (με μερικά αστεία ονόματα Καζάρμα, Σουληνάρι κ.τ.λ

)
Όλα ωραία λοιπόν, εκτός απο το ότι διύνησα όλο αυτόν τον δρόμο, με ένα απο τα χειρότερα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει ποτέ μου. Πραγματικά ανεκδιήγητο....
Το τιμόνι του σου παρέχει τόση πληροφόρηση, όσο το Star Channel σε σοβαρά πολιτικά ζητήματα. Καμμία μα καμμία επαφή με τον δρόμο.
Η ανάρτηση του. Στις στροφές γύρναγα και κοίταγα τους ώμους μου, μήπως έχει εμφανιστεί κανένας παπαγάλος και τα πόδια μου μήπως γίνουν ξύλινα (ο κοκκινογένης πειρατής με την γαλέρα του).
Δεν ξέρω πόσα άλογα βγάζει, αλλά το υπολογίζω γύρω στα.....17, 18.
Όταν δε είχα και το A/C, έψαχνα ποδήλατα μέσα στην Καλαμάτα να πάω κόντρα (όχι στάση φυσικά γιατί θα έτρωγα τον άμπακο).
Έχει που λέτε και 2 πολύ αστεία λαμπάκια στο καντράν, 2 βελάκια (πάνω, κάτω) που ανάβοντας σου δείχνει πότε πρέπει να ανεβάσεις/κατεβάσεις ταχύτητα.
Με 3η μέσα και 40χλμ/ω σε ανηφόρα (στα όρια να σε κρεμάσει) άναβε το πάνω (να ανεβάσω). Έ βέβαια, με τέτοια θηριώδη ροπή.....
Ο Γιαπωνέζος που το προγραμμάτιζε πρέπει να είχε χτυπήσει κάμποσα σάκε.
Να θυμηθώ να έχω μάυρη μονωτική μαζί μου την επόμενη φορά, για να τα καλύψω.
Δεν ξέρω πόσο βάρος έχει αλλά σου δίνει την εντύπωση πως είναι πάνω απο 1.5 τόνο (που δεν είναι φυσικά).
Πηγαίνεις με με 100χλμ. και σου δίνει την αίσθηση πως πας με 200. Δεν πρέπει να συμβαίνει σε άλλο καινούργιο αυτοκίνητο αυτό.
Συγχαρητηρια στην Τογιότα που κατασκεύασε αυτό το έκτρωμα

.
Είχα διαβάσει το παρόν πριν κάνω το ταξίδι. Και στην διαδρομή καθώς σιχτίριζα το άουρις, σκεφτόμουν πόσο σημαντικό είναι να γουστάρεις το αμάξι σε τέτοια μεγάλα ταξίδια, σκεφτόμενος τον Άρη.
Άρη να είσαι πάντα γερός και να χαίρεσαι το αμάξι σου όσο το χάρηκες στην διαδρομή που έκανες.
Άμα είχε το θηρίο με τα 500τόσα μάλλον δεν θα ξεκίναγε καν το ταξίδι αυτό μονάχος του.